1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Buonanotte: "Transferi düşünmüyorum"

Del Piero_10 Misafir

Default Buonanotte: "Transferi düşünmüyorum"

River Plate'in yıldızı Diego Buonanotte, sadece takımına odaklandığını, şu an transferi düşünecek durumda olmadığını vurguladı.

Juventus, Fiorentina ve Napoli gibi kulüplerle sürekli adı anılan Diego Bounanotte, ocak ayında River Plate'den ayrılacağı dedikodularını yalanladı.

Başarılı orta saha oyuncusu, hafta sonunda Boca Juniors'la oynadıkları ve 1-1 sona eren dev derbide takımı adına bir penaltı kazandırmış, fakat Ariel Ortega bu penaltıyı gole çevirememişti.

Tuttomercatoweb'e konuşan Arjantinli yıldız, "Şu an sadece Libertadores'e odaklandık. Önümüzde Argentinos Juniors maçı var. Bu karşılaşmadan 3 puan almak zorundayız" şeklinde konuştu.

21 yaşındaki futbolcu, sürekli basında ayrılacağı şeklinde çıkan dedikodular hakkında ise, "Şu an hiçbir transfer dedikodusu ile ilgilenmiyorum. Takımımla başarıya odaklanmış durumdayım" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bu çocuk bence saf yetenek olarak dünyadaki sayılı futbolculardan biri fiziğini geliştirip dahada iyi olmasını bekliyorum.aynı şey juventuslu giovinco içinde geçerli.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Her konuda anlaşılmıştı oysaki bu adamla yazın. Sırf "söz" verdi diye gittik 2 katı para verdik Tataba'ya Şimdi Juve,Napoli peşinde adamın.

Nesil
    2006

su adami almadik ya yazik oldu. Daha cok ah cekicez. Hem tabatanin bolgesinde hemde 4-3-3 un solunda ve saginda oynayabilcek adamdi. Ozellikle sol forvette bu kadar sikinti cekilirken ve Yusuf,bobo oynarken bu Adam kacmamaliydi.

Mesaj Yetkileri