Rüştü Antalyaspora Başkan oluyor :b
![]()
eheuhe "Rüştü Başkan"![]()
rüştü reçber rüştü rençber farkı görelim arkadaşlar gercekteki adı rüştü rençber
Gerçekteki adı Rüştü Reçber;
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=23898
Benim arkadaşımın bi oyundada Portsmouth'un başkanı Linvoy Primus.O da Portsmouth'lu eski bir futbolcu.
![]()
Sakaryasporum ile oynuyorum 6.sezondayım ligte tarsus ile maçım var tam bir şubatta..maçtan önceki dikkatimi çekti sıcaklık -4 dereceydi uh dedim öğlenin sıcağında -4 derece sıcaklık sonra tam maç saati geldi ve şu haberle karşılaştım..
sizinde hiç başınıza böyle durumler geldi mi ? ben ilk defa karşılaşıyorum
ve tarih 6 şubatgrubumuzda olan diğer maç Bugsas-Galatasaray maçıda kötü hava koşulları nedeniyle ertelendi.
haberi goremiyorum ?
BUGSAS'ın kupada Galatasaray maçı vardı o maç ertelenmişti..2 gün sonra ligte biz BUGSAS ile oynayacaktık ancak hava koşulları yine buna engel oldu..
bizim manisa kupa maçındada zeminde kar vardı![]()
hmm ilginç gerçektenguzel olmuş ama
![]()
Gürbulak'a İtalyan Teknik direktör eli
Asistan Manager özelliği daha iyi ama 1. Adam olmak için Gürbulak'ı tercih etti.
hee oldu Gürbulak atılım yapıyor![]()
messi halt etmiş
Oyuncu ararken birini buldum bu nedir böyle
![]()
Yok ona değilde düşündüm adamın torunları bile olmuştur ama o sallanan koltukta torunlarına hikaye okumak yerine futbol oynuyorona gülüyorum.. Benim dedemin bel fıtığı var 65 yaşında adamın maşşalahı var
![]()
İginc Gercekten Oyun Git Gide Daha Gercekci Oluyor
ben Türkçeleştirme çalışması yaparken de farketmiştim hakem hatalı karar veriyor gibi cümleler vardı hakem yanlış kart gösterdi gibi birşey de vardı sanırım tam hatırlamıyorum fm 2008de, bunlar karşıma çıkmamıştı hiç, herşey hatasız ilerliyordu oyunda. senin verdiğin örnek çok güzel.
ilk defa görüyorum![]()
[quote=sakaryaligocmen;1614183]Sakaryasporum ile oynuyorum 6.sezondayım ligte tarsus ile maçım var tam bir şubatta..maçtan önceki dikkatimi çekti sıcaklık -4 dereceydi uh dedim öğlenin sıcağında -4 derece sıcaklık sonra tam maç saati geldi ve şu haberle karşılaştım..
benm başıma hiç böle şeyler gelmio..![]()
Mükemmel bi şeyBenim de başıma gelsin isterim
![]()
turksportal...
uefa kura çekiminde porto ile eşleştik, 2011-2012 sezonu, portoya bir bakayım dedim, kalecelileri emekli oluyormuş, acaba yaşı kaç diye baktım, 29 çıktısakat falan da değil, maç da oynamış, hatta milli takıma da davet edilmiş... ilginç geldi...
![]()