Ahmet NARİN Fenerbahçeden Ayrılıyor mu ?
32.Hafta
Z.T.K. Yarı Final İlk Maçı
33.Hafta
Z.T.K. Yarı Final Rövanş Maçı
34.Hafta
Z.T.K. Final
![]()
Bence ayrilma, bu kadar emek verdin bosa gitmesin.
Basligida gozluksuz 'Yarabildigin yere kadar yar.' diye okudum o ayri.![]()
SON DAKİKA..!
Ahmet Narin Cuma namazını müteakip yaptığı basın toplantısında Fenerbahçe ve Kongo Milli Takımlarındaki Görevlerinden istifa ettiğini bildirdi.
Kendisini yalnız bırakmayan ve devamlı destekleyen taraftarına şükranlarını bildiren genç hoca biraz tatil yaptıktan sonra gelen teklifleri değerlendireceğini bildirdi.
Vay be. Kaptan geri dönmüş.![]()
TariboWest
Alex'in gözü varmış![]()
Bence kulüp bulamıcaksın save i silebilirsinbende başarılı geçen 3 sezon ardından kupalar falan almıştım 2 kulüple sonra başka lig aradım yok 1 sene bekledim gelmedı 5.senede favori kulübüm oldugu için sanırım fenerbahce teklif yapmıstı zaten sildim ondan sonra kariyeri.Fm de hata sanırım bu
Kulüp bazında demiştim ben ülkeleri unuttum tabi![]()
eveeettt arkadaşlar sonunda kendime bi kulüp buldum
hey gidi fenerim hey 2.4 M € alırken şimdi anca 375 000 avro aldım bi klüpte çalışıyorum ahh ahh kıymetini bilemedim![]()
İlk İcraat olarak Messiyi Kaptan Yapıyorum
ve hazırlık maçları
ve dünya sıralaması açıklanıyor
![]()
SÜPER KUPA
Hayatımdaki en enteresan maçlardan biriydi çok goly edik ama gülen taraf biz olduk
![]()
Süper kupa hayırlı olsun izlemesi çok zevkli bir maç olmuştur.![]()
5.Hafta
üç tane duran toptan gol attık.
Not: Duran toplar için taktikte özel bi not yok sadece mach dan duran top çalıştırıyorum ara sıra
korner bugu felsefesi kafamda yıkılmaya başlıyor
![]()
Alt yapıdan çıkan genç yıldızı as takıma aldım umarım güzel gelişirler fırsat verip güzel gelişmesini istiyorum
![]()