Sayfa 597 / 1204 İlkİlk ... 974975475875955965975985996076476971097 ... SonSon
17,881 ile 17,910 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oraya Volkan Şen alınırsa alınır.O bölgeye başka isim geleceğini zannetmiyorum.Bir sağbek bir orta saha belki 1 forvet ile transferi kapatırız.Forvet olmazsa Volkan olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eboue - Melo soylentileri gittikce artti. Melo bence kesinlikle aradigimiz adam degil.
    Muslera-Eboue-Ujfalusi-Melo-Elmander-Baros. 11deki yabancilarimiz bu sekilde olur transferler gerceklesirse. Ama bana kalirsa forvet de sart kanat da sart. Hic degilse Cisse alinsaydi.

Melo alınırsa çok yazık olur ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Emmanuel Eboue ' nin Sabri ' den bir artısı olduğunu düşünen var mı acaba ? Hatta Sabri ondan da hızlıdır. Ne diye isteniyor ki anlamış değilim. Hem yabancı kontenjanını dolduracak. Çok gereksiz bir transfer olur bence . Özellikle sol bekte yaşanan sıkıntıları gördükçe bir Drenthe transferi ilaç gibi gelecektir.

Melo'yu hiç bir taraftar istemiyo heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fatih Terim Sabri'yi sağ kanatta da düşünüyormuş antrenmanlarda.Sağ bekte transfer kanatta Sabri de oynayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo'yu ben istiyorum. Tekniği iyidir, defansif yönden de iyidir. Juventus'tayken yılın bidonu seçildi diye adamı yerden yere vurmayın

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sabri'nin gerçek pozisyonu sağ açık zaten, o bölgede çok iyi oynuyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano,Lincoln,Misimovic gibi adamlardan çok beklentimiz oldu ancak hepsi hayal kırıklığına uğrattı.Melo pozisyon olarak farklı bir mevkide ancak denildiği gibi çok kötü bir transfer olmaz.Gelirse bekleyip görmek lazım.Ancak bana görede aradığımız adam değil.Bize top yapabilen adam lazım.Orta saha için adı geçen oyunculardan Muntari,Cambiasso,Kallström gibi adamlardan bir gömlek düşük Melo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Elano,Lincoln,Misimovic gibi adamlardan çok beklentimiz oldu ancak hepsi hayal kırıklığına uğrattı.Melo pozisyon olarak farklı bir mevkide ancak denildiği gibi çok kötü bir transfer olmaz.Gelirse bekleyip görmek lazım.Ancak bana görede aradığımız adam değil.Bize top yapabilen adam lazım.Orta saha için adı geçen oyunculardan Muntari,Cambiasso,Kallström gibi adamlardan bir gömlek düşük Melo.
    Bence de o isimlerden 1 gömlek düşük fakat bizim orta sahamızdaki Sarp Ayhan gibi oyunculardan çok çok daha iyi bir oyuncu. Top tekniği açısından da kötü değil. Bu adam bir zamanlar forvet arkası oynuyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Felipe Melo ile görüştüm"
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın kaleci antrenörü Taffarel, sarı kırmızılıların transfer gündeminde yer alan Felipe Melo hakkında açıklamalarda bulundu.

21 Temmuz 2011 Perşembe - 14:58
    Sporx.com

Galatasaray'ın kaleci antrenörü Taffarel, Almanya kampında yeni transferler hakkında ve gündemdeki Felipe Melo hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Taffarel, "Muslera çok önemi bir çok kaliteli ve önemli bir isim. Genç yaşında rağmen çok yetenekli ve üst düzey bir tecrübeye sahip. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Muslera'nın gelişi diğer kalecilerimizin de gelişmesi için önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Umarım takıma da bir an önce adapte olur.

Yaşının genç olması ve tecrübeli bir kaleci olması benim ikna olmamda etkendi. En önemlisi ise şu an Copa America'da yer aldığı için takıma katıldığında hazır bir kaleci olarak gelicek" ifadelerini kullandı.

"FELİPE MELO İLE GÖRÜŞTÜM"

Galatasaray'ın Juventus'tan transfer etmek istediği Felipe Melo ile görüştüğünü söyleyen Taffarel, "Felipe Melo ile telefonda görüştüm. Yüzde yüz bitti diyemem ama transfer edilirse takıma büyük katkı sağlayacaktır. Daha önce Alex de Fenerbahçe'ye gelmeden önce beni aramıştı ve olumlu şeyler söylemiştim. Şimdi bile konuştuğumuzda halen bana teşekkür eder. Felipe Melo da beni araddı bilgi aldı" şeklinde konuştu.

http://www.sporx.com/futbol/transfer...SXHBQ241109SXQ
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo,Taffarel'i aradığına göre demekki teklif yapmışız.Sanırım Melo alınacak orta sahaya.İçime öyle doğuyor.Bakalım neler olacak.Ligde 2-3 hafta geç başlayabilir.Aslında transferlerde geç kalnmış olunmuyor.Başka adamlarada yönelebiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo'ya hala karşıyım.Daha sakin biri alınabilir.Çok dengesiz girişleri var.Bir Mustafa Sarp'tan Ayhan Akman'dan tabi ki iyidir ama Kallström,Muntari veya Cambiasso daha iyi olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Amauri yerine Jo alınsa daha iyi, City gözden çıkardı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Jo Internacional'e transfer oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Amauri ve bir başka pivot santrafor genel olarak bizim aradığımız adam olmayabilir fakat, Fatih Terim'in 2000 yılındaki kadrosunda Hakan Şükür ve Jardel gibi pivot oyuncuları bulunuyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Jardel Fatih Hoca'dan sonra geldi. UEFA Kupası'nı alan kadroda yoktur kendisi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Forvete Jelle Vossen alınsa güzel olur Pek bilinmedik ama yetenekli görüyorum onu FM den tanıdım Vossen'i

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Forvete ihtiyaç falan yok . FM tabiriyle left back ve attacking midfielder mevkilerine acil transfer gerekiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Felipe Melo'yu almak çok saçma olacak.

Sol tarafa Drenthe'yi, orta sahaya da Muntari'yi alip transferi kapayabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Bu ihtimal dahilinde. Sol bek alsak gerçekten çok iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    +1 forvet alırız

chelsea lukaku yu bitirmek üzereymiş lukaku biterse drogba ayrılabilir takımdan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="DUZeyGFGydo"]Melo[/YOUTUBE]

Felipe melo diye aratınca youtube'da. içinde attığı goller de olan ender videolardan.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tam kasap bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu adam geçenlerde yılın bidonu seçilmedi mi?Ülkemizde iş yapabilir ama agresifliği gözümü korkutmuyor değil.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Felipe Melo'nun 1 yıllığına kiralanması konusunda görüşmelere başlandığı bildirilmiş borsaya. / Lig Tv
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

FELIPE MELO DE CARVALHO'nun Juventus Football Club S.A.'dan kiralanmasi ile ilgili oyuncu ve Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

Çok iyi oldu kiralık olması opsiyonlu olursa tadından yenmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keita'da bize gelmeden önce yılın bidonuydu Fransa'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gelirse mutsuz olmayacağım fakat kutlama yapmayacağım da açık. Gelsin, hoşgelsin. Umarım iyi bir performans sergiler.

Mesaj Yetkileri