Sayfa 598 / 1204 İlkİlk ... 984985485885965975985996006086486981098 ... SonSon
17,911 ile 17,940 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım anlaşma sağlanmaz.

Bu arada şu yılın bidonu olayı ile ilgili aklıma takılan bir nokta var, bu yakıştırma oyuncunun sadece kötü performansına göre mi veriliyor. Yani yılın bidonu seçilen yılın en kötü oyuncusu mu oluyor yoksa oyuncunun aldığı para yani fiyat/performans oranı da dikkate alınıyor mu ? Ek olarak Melo gelirse bu ödüle sahip 2. futbolcu oluyor galiba ligimizdeki, ilki 2008'de bu ödülü olan Quaresma. Umarım Melo gelmez, gelirse de performansı Q7 gibi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bu adam geçenlerde yılın bidonu seçilmedi mi?Ülkemizde iş yapabilir ama agresifliği gözümü korkutmuyor değil.
    Bu adam bidonsa Ayhan ve M.Sarp nedir Yunus ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yalnız daha öncelerinde Vieri de bidon seçilmiş mesela. Keita da aynı şekilde. O olayı takmıyorum pek.

Quaresma'da bidon seçilmişti José aldığında. ama Melo çok agresif adam. ben ondan dolayı iş yapmaz diyorum. bizim ligde değişik kararlar verilebiliyor çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sevmediğim bir adam gelmesini de istemiyorum diye yazmıştım daha öncede.İllada alcaklarsa bari kiralık alsınlar napalım o formayı giydimi mecburen destekleyecez kendisini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Juventus'ta forma giyen Felipe Melo ile transfer görüşmelerine başladığını borsaya bildirdi

AA

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu medya çok büyüttü Galatasaray'a gelecek oyuncuları.Drogba,Forlan gibi oyuncularla Galatasaray'ı defalarca yan yana getirdiler olmadı çoğu.Bu getirmelerden sonra Muslera geldi beğenmedik,çünkü Buffon'u alacaktık ya biz.Şimdi Melo geliyor yine beğenmiyoruz.Milli takım oynamış,Juventus gibi bir takımın orta sahası Melo.Her şey ortada İnamato orta sahası hatta daha beteri Sarp,Ayhan ve Barış orta sahasıyla oynayan bu takımın Melo'yu öpüp de başına koyması lazım.İnşallah gelir
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bjk'nin Fernandes transferi gibi olur. Melo gelecek sezonda bizden gitmek istemez böylece çok daha ucuza bonservisini alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tamam Cambiasso ismi geçince biraz hafif kaçmış olabilir fakat adamı yerin dibine sokmaya gerek yok. 0 diyemeyiz. Bazı şeyler okuyorum (bu forumda olabilir de olmayabilir de...) yok efendim Mustafa Sarp, yok Barış'ı niye yolladık filan. O kadar da değil yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu arada Ünal Aysal kiralık oyuncumuz olmayacak, almayacağız dememiş miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Bu arada şu yılın bidonu olayı ile ilgili aklıma takılan bir nokta var, bu yakıştırma oyuncunun sadece kötü performansına göre mi veriliyor. Yani yılın bidonu seçilen yılın en kötü oyuncusu mu oluyor yoksa oyuncunun aldığı para yani fiyat/performans oranı da dikkate alınıyor mu ? Ek olarak Melo gelirse bu ödüle sahip 2. futbolcu oluyor galiba ligimizdeki, ilki 2008'de bu ödülü olan Quaresma. Umarım Melo gelmez, gelirse de performansı Q7 gibi olur.
    timblnt Bulent Timurlenk
    İtalya'da yılın bidonu ödülü en yeteneksiz toçuya verilmez. Transfer maliyeti, şöhretiyle ters orantılı kötü performans gösteren ödülü kapar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baros ve Keitadada Bidon'a seçilmişdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo'nun bidon seçilmesi çok kötü oynamasından dolayı değil. Juve bu adama 20 M € civarı bir para verip aldı. Para-sahada ki oyun anlamında kötü kaldığından dolayı Bidon seçiliyor adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu arada Ünal Aysal kiralık oyuncumuz olmayacak, almayacağız dememiş miydi ?
    Opsiyonlu olabilir. Ya da o kadar büyük bir söz değil, unutulmuştur.

Nasıl bir orta saha/hücum hattı olur acaba? 2 varyasyon geliyor aklıma.

Ceyhun
    Selçuk Melo
    Kazım ----- Arda
    Baros

Kazım Selçuk Melo Arda
    ------Baros Elmander----

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Opsiyonlu olabilir. Ya da o kadar büyük bir söz değil, unutulmuştur.

Nasıl bir orta saha/hücum hattı olur acaba? 2 varyasyon geliyor aklıma.

Ceyhun
    Selçuk Melo
    Kazım ----- Arda
    Baros

Kazım Selçuk Melo Arda
    ------Baros Elmander----
    Üstteki kadro ile GS lig de doğru düzgün atak yapamaz o üstteki kadro anca ŞL'de güçlü takımlara karşı falan kullanılabilir çünkü lig de zaten Galatasaray'a karşı Anadolu kulüpleri defansif oynuyor bir de böyle defansif kadro ile sahaya çıkılırsa pozisyon bulmakta sıkıntı çeker galatasaray.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Melo'ymuş Ebuoe'ymiş oymuş buymuş bunlar Galatasaray'ın seviyesinde oyuncular değil. Bize Fabregas gibi adam lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Üstteki kadro ile GS lig de doğru düzgün atak yapamaz o üstteki kadro anca ŞL'de güçlü takımlara karşı falan kullanılabilir çünkü lig de zaten Galatasaray'a karşı Anadolu kulüpleri defansif oynuyor bir de böyle defansif kadro ile sahaya çıkılırsa pozisyon bulmakta sıkıntı çeker galatasaray.
    Her daim kullanılır demiyorum zaten. Deplasmandaki derbi maçları, kupada turu getiren maçlarda filan kullanılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Melo'ymuş Ebuoe'ymiş oymuş buymuş bunlar Galatasaray'ın seviyesinde oyuncular değil. Bize Fabregas gibi adam lazım.
    Muslera diye birini getirmişler bi de... O da kimmiş yahu? Casillas'dan aşağısı olmaz demedik mi dostlar?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biraz fazla oldu sanki. Eboue Arsenal'de oynuyor Galatasaray'ın seviyesin de mi değil ?. Melo da aynı şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Biraz fazla oldu sanki. Eboue Arsenal'de oynuyor Galatasaray'ın seviyesin de mi değil ?. Melo da aynı şekilde.
    İroni yapmış sanırım. Ben öyle anladım yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Neden herşeyi dalgaya vuruyorsunuz? Benim demek istediğim şu; Juventus'un Arsenal'ın beğenmeyip elinden çıkardığı oyuncuları biz niye alalım? Biz, Arsenal'ın Juventus'un beğenipte almak istediği oyuncuları almalyıız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neden herşeyi dalgaya vuruyorsunuz?! Benim demek istediğim şu; Juventus'un Arsenal'ın beğenmeyip elinden çıkardığı oyuncuları biz niye alalım. Biz, Arsenal'ın Juventus'un beğenipte almak istediği oyuncuları almalyıız diyorum.
    Demek ki yanlış anlamışım ironi değilmiş. Avrupa kupalarına gidemeyen Galatasaray'a da, şike skandalıyla çalkalanan Türkiye'ye de oyuncu getirmek zordur. Ancak böyle isimler gelebilir. Ara sıra Muslera gibi istisnalar olur.

Sizin yaptığınız tariften ben Eden Hazard, Hulk gibi isimleri çıkarıyorum. Hayal görmenin manası yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sirius# Corpus, uzakdan bakıldığında kimin hayal gördüğü, kimin gerçek hayatta yaşadığı ortada. Sizin gözünüzde Galatasaray nedir bilmem ama, benim gözümde Galatasaray taraftarı böyle değil. Bir takım günlük başarıya göre değerlendirilmez. Her takımının inişli çıkışlı zamanları olur, ne yani bir yıl kötü oynadı diye hiç bir oyuncu gelmeyecek mi? Ben şu yazıdan, günlük başarılara sevinen gelen oyuncuları pofpoflayıp alkışlayan bir taraftar kitlesi olarak görüyorum, ne yazık ki! Kendi takımına şu isimleri yakıştıramıyorsan, sana koftiden taraftar derim ben.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@William Rookwood

Ben bir Galatasaray taraftarıyım ancak bu konularda kesinlikle objektifim. Bir proje gibi her açıdan ve içinde bulunduğumuz duruma göre düşünecek olursak. Arsenal , Barcelona , Tottenham gibi takımların satmak istemeyeceği oyunculara talip olup almamız İMKANSIZ. Biz şu durumda bu takımlardaki 30 yaş üstü oyunculara çok para vererek ancak getirebiliriz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

performansı Q7 gibi olcaksa ne mutlu size
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Halihazırda bir sol bek ihtiyacımız var. Stoper de gelse hoş olur ama sanmıyorum geleceğini. Kanat oyuncusu da fena olmazdı. Volkan Şen alınırsa iyi olur. Forvet alınırsa Stancu ile yollar ayrılır.
    Last edited by di canio : 22.Temmuz.2011 at 04:11

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Baros ve Keitadada Bidon'a seçilmişdi
    Baros ve Keita'nın bidon seçilmesi imkansız. İtalya'da veriyorlar ödülü. Ama Keita ayrıldığında Lyon'lular sevinmişti orası ayrı...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    @William Rookwood

Ben bir Galatasaray taraftarıyım ancak bu konularda kesinlikle objektifim. Bir proje gibi her açıdan ve içinde bulunduğumuz duruma göre düşünecek olursak. Arsenal , Barcelona , Tottenham gibi takımların satmak istemeyeceği oyunculara talip olup almamız İMKANSIZ. Biz şu durumda bu takımlardaki 30 yaş üstü oyunculara çok para vererek ancak getirebiliriz.

Amma abarttın, küme mi düştük ligi sonuncu mu bitirdikde böyle birşey gerçekleşsin. Bugun ki Barcelona bu sene ligi 8. bitirse böyle oyuncular mı transfer edecek? Sizin demek istediğiniz olay; büyük bir takım bir sene içerisinde başarısız olursa iyi oyuncu alamaz, aynen bu.

Benim demek istediğim şey ise; para ile oynayıp 28-29 yaşında ki istenmeyen bir futbolcuyu almak yerine, genç ve dinamik oyunculara yönelelim. Böylece hem maddi hem başarı bakımdan çok daha iyi durumda oluruz. Bugun Hazard hangi takımda oynuyor, Lille. Lille, bizim takımımızdan büyük bir camia mı? Tabii ki hayır, he şimdi diyeceksiniz Lille Fransa şampiyonu oldu Galatasaray'dan çok daha başarılı olmuş son 2 senede. Camianın büyüklüğü son 2 seneye göre mi değerlendiriliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kiralık gelmesi güzel.Opsiyonunu alırlar umarım.İyi bir performans sergilerse kaçırmamak gerek.Kötü performans sergilerse de yol verilir.Akıllıca bir hamle yönetimden.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Melo'yu sevmiyorum istemiyorum da.Ama gelirse de iyi oynar.Bizim lig kasap dolu zaten Melo gelse ne değişir (: Zaten %99 anlaşılır.Melo gitmek istiyor Juve göndermek istiyor.

Ayrıca Bidon olayı oyuncunun değeri ve performansıyla alakalıymış.Kötü performans değil kendisine biçilen değeri performansıyla gösteremeyen oyuncular bidon olarak seçiliyormuş ki bu adam 25 milyon Euro'ya gelmiş.Niye öyle bir para vermişler onu da bilmiyorum

Mesaj Yetkileri