1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Tekrarlanan Ürün Kodu Uyarısı Aldım!

Hybrid View

Nesil
    2005

Her geçen gün kendilerini geliştirirler herhalde. Daha yeni bir uygulama çünkü.

Bu arada destek olup yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkürler. Telefonla aralı arayıp durumu bildirdim. Benden kodu istediler -sanırım kontrol ettikten sonra- oyunu aldığım yere götürüp değiştirmemi istediler. Öylede yaptım ve yeni oyunu alıp yüklüyorum. Bir problem çıkmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Her geçen gün kendilerini geliştirirler herhalde. Daha yeni bir uygulama çünkü.

Bu arada destek olup yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkürler. Telefonla aralı arayıp durumu bildirdim. Benden kodu istediler -sanırım kontrol ettikten sonra- oyunu aldığım yere götürüp değiştirmemi istediler. Öylede yaptım ve yeni oyunu alıp yüklüyorum. Bir problem çıkmadı.
    Sevindim senin adına

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by serwan View Post
    çok çok yüksek ihtimalle çözülecektir. ama niye o kadar para verip üstüne bi de beklesin, uğraşsın insan.
    Sen de haklisin ama bir elektronik cihaz alip, eve geldiginde calismasi gerektigi gibi calismadigini gorup hic geri goturmek zorunda kalmadin mi?

Benim basimda bir cok defa geldi acikcasi. Bazen hatalar oluyor, kalite kontrol alinan her urunun calismasi gerektigi gibi calismasini saglayamiyor. Kalite kontrol'un %100 basarili olmasini bekliyorsaniz da maliyet ve bu nedenle de fiyat artiyor.

Tek tuk 3-5 bin kisinin arasinda 1-2 kisinin basina geliyorsa, bu kabul edilebilir bir hata orani. Ama tabii yuzlerce kisinin basina geliyorsa cok buyuk bir hata vardir ortada.

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Sevindim. Iyi oyunlar.

Mesaj Yetkileri