Sayfa 768 / 896 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
23,011 ile 23,040 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, ara transfer döneminde tercihlerini takımı tanıyan oyunculardan yana kullandıklarını, bu transfer dönemi için en mantıklısının bu yöntem olduğunu düşündüklerini söyledi.

Yeni transferler Emre, Ziegler ve Webo’nun da katıldığı antrenmanda ilk önce FB TV’ye açıklamalar yapan Aykut Kocaman, "Lig uzun bir periyot. Bu periyotta çok maç oynayacağız. İlk yarı 31 maç oynamıştık. İkinci yarı da planladığımız gibi olursa, 2’si final olmak üzere 34 maç oynayacağız. Bu yola girecek güçlü bir kadroya ihtiyacımız vardı. Geçen seneden bizi tanıyan Emre ve Ziegler, takımı tanıma avantajlarıyla da bu yolda kendimize olan güveni artıracaklardır. Piere Webo da kendini net bir şekilde ispatlamış dünya çapında bir yıldız. Bu 3 transferler hedeflerimize daha kolay ulaşacağımız düşünüyoruz" diye konuştu.

Ara transfer politikalarını açıklayan Kocaman, "Ara transferde tercihimizi bildiğimiz, tanıdığımız oyuncularla devam etmekten yana kullandık. Bu daha mantıklı geldi" diyerek yeni transferlerin kısa sürede takıma uyum sağlayacağını söyledi. Kocaman, "Kısa sürede arka arkaya maçlar oynayarak bunu çözeceğiz. Kısa sürede onları takımın içine yerleştirerek uyum sorununu aşacağız" diye konuştu.

Hayırlısı olsun artık yapacak bir şey yok ama ben bu istifa süreci ve transfer dönemini Fenerbahçe için hayırlı geçtiğini umuyorum en azından taraftarların bir çoğu başta yönetim olmak üzere Fenerbahçe'yi yönetenlerin maskesini gördü.

Daha öncede dedim Aykut Kocaman'a verilen sözler tutulmadı ve bundan sonraki olası başarısızlık durumunda ben suçu Aykut Kocaman'da bulmam.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kaka gelmiyo mu şimdi az zorlasak belki gelir ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

fernandes fenerbahçe'de birazdan açıklanır sezer öztürk+12 milyon euro
    bizim duyumcu 34cimbom34 yazmış.

Edit: Dalga geçiyormuş, kusura bakmayın. Özür diliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şaka heralde ? Fernandes ? Süper olur ne diyim

Edit:
    34cimbom34 ‏@34cimbom34
    ahdım vardı kafa yapmaya fenerle iyi geceler öyle bir şey yok

yazmış. Bizim 12numarayı geçti buda
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Edit: Dalga geçiyormuş, kusura bakmayın. Özür diliyorum.
    34cimbom34 ‏@34cimbom34
    ahdım vardı kafa yapmaya fenerle iyi geceler öyle bir şey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar affınıza sığınarak bir video paylaşmak istiyorum

[YOUTUBE="dNUuV5bmoJs"]Aziz Yıldırım vs. Montpeiller[/YOUTUBE]

İnşallah kızmazsınız

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@IcedEarth ahahah iyiymiş D:

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

nerenin kapısıymış orası yahu ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Ah aziz basgan ah

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Webo'yu alıp Belhanda'dan vazgeçtiğimize göre 4-4-2 düşünüyor olabilir Aykut Hoca.

Volkan

Gökhan-Bekir-Yobo-Hasan Ali

Kuyt-Meireles-Emre-Caner (Stoch)

Webo-Sow

4-4-2'ye dönsek ve şöyle bir kadroyla çıksak iyi olur. M. Topal ve Meireles de sürekli değişebilir ama ilk tercih Meireles olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sistem artık değişmez ben o yönden umudumu kestim tek umudum oyun mantelitesinin değişmesi. En azından sahada belli bir bölgede oynayan oyuncularla oynamamak, dinamik gidip gelen ve pas alışverişinde topla beraber ileriye gidecek oyuncularla oynamak gerek.

Mümkünse önümüzde süreçte Mehmet Topal, Selçuk Şahin ve Cristian'dan az yararlanalım. Fenerbahçe'nin tempo yapması için öncelikle topa hakim olması lazım, tabi bu topa hakim olma Lig tv istatistiklerindeki gibi Kaleci-Defans ve Ön Liberoların hazırlık paslarıyla geçen süreç değil, oyunun tamamen Fenerbahçe kontrolünde ve karşı sahada oynanan biçimde olması.

Oyuncuların mevcut oyun durumunu ve felsefesini düşününce Şu 11'i dilerdim ;

Özellikle Salih-Emre-Meireles üçlüsünü istiyorum çünkü oyunu durağan oynamıyorlar, Top rakipteyken basıyor, top bizdeyken kademeli olarak topla beraber ilerliyorlar. Sağda ve Solda Caner-Topuz oynadığımız zaman bunlar kanat forvet değil de Orta alan kanadını oluşturuyor ve Tek Forvet biraz fazla tek kalıyor : ) Yedekten yararlanabileceğiniz, Krasiç , Stoch, Topuz, Caner, Cristian, Topal, Semih, Sezer vs düşününce Fenerbahçe'nin elinde yok yok.

Sözün özü sistem değişmeyecek ama en azından oyuncu tercihlerinde El Freni olan adamlar değil Vites arttıracak adamlar olsun.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Webo 11 de oynarmı bilmem eğer oynarsada şu şekil olur bence
    ----------------------volkan--------------------
    ---g.g-------yobo-------bekir--------h.ali-------
    ------------------m.topal---------------------------
    ---------meireles-------emre---------------------
    ---kuyt-----------------------------------sow-------
    --------------------webo---------------------------

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

4-5-1 oynar fener.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu topal bu takımda her türlü 11 oynar. Gerekirse stoperde oynar ama oynar. Hele ki, egemenin 11'e konduğu dizilişde hem Topal'a hem Bekir'e haksızlık yapılmış olur. İlk devre en iyi stoperdi Bekir. Yobo çok çok kötüydü. Bekir onun açıklarını kapatmaya çalışıyordu. Yani orta alan oyle olursa -ki sanmıyorum- topal-Bekir stoperde oynar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ziegler Hasana gore daha tempolu ve Hasan'in hava toplarinda buyuk zaafi var. Sahadaki yabanci sayisinda sıkıntı yoksa ben Ziegler'i tercih ederdim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yahu topal bu takımda her türlü 11 oynar. Gerekirse stoperde oynar ama oynar. Hele ki, egemenin 11'e konduğu dizilişde hem Topal'a hem Bekir'e haksızlık yapılmış olur. İlk devre en iyi stoperdi Bekir. Yobo çok çok kötüydü. Bekir onun açıklarını kapatmaya çalışıyordu. Yani orta alan oyle olursa -ki sanmıyorum- topal-Bekir stoperde oynar.
    Bana kalsa şuan Orhan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Bekir İrtegün ve Semih Şentürk'ü gönderirdim. Su içine konan yağ gibi oyun içinde farklılıkları hemen göze çarpıyor. Ligin ilk yarısının en iyi stoperi Bekir'se Fenerbahçe'nin ilk yarıda neden kötü olduğunu pek sorgulamamak gerek : )

Tabi bu benim fikrim, ben saha içinde oyunu güzel oynamaya çalışan oyuncuları seviyorum, top ayağına geldiği zaman ayağına dolanan, oyun içinde toptan kaçan ve komik şeyler yapan oyuncuları değil.

Edit: Ha tabi bir de Ziegler vardı demi, off off ne günah işledik ?
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ziegler: Tanıştığım bir Rus'a 'Lokomotif'te oynuyorum' dediğimde, "makinist misin?' diyordu. Pasaport kontrolünde, 'Niye geldin?' diyorlardı, Türkiye'de pasaport memuru kimliğime bakmadan benimle fotoğraf çektirdi. Fenerbahçe'nin ve Türkiye'nin değerini anladım.
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Topal bence FB nin en kötü 2 orta sahasından biri. Yaptığı pas hatası haddini aşıyor, aldığı topu Selçuk gibi hemen stopere yolluyo, beklere neredeyse hiç yardımı yok hemen stoperlerin arasına giriyor, bu durum taktik gereği olabilir ama orada da bir tane bile top kapamıyor. Ben açıkçası geldiğinden beri sadece 3 maç iyi oynadığını gördüm. İnanılmaz yavaş olması da cabası.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

4-3-3 oynuyorsak bir tane kesici adamınız olmak zorunda. en azından benim mantığım öyle diyor. Topal her maç çok iyi oynamıştır demiyorum ama bence savunma anlamında en iyi oyuncumuz. Şimdi siz bu kadar eleştirdiğiniz için adamın istatistiklerine bakayım dedim; onun gibisi yok Türkiye'de. Melo , Ernst , Veli , Necip vs baktım tek tek defansif anlamda en iyisi Topal. Eğer 4-3-3 teki geri adamı Meireles yapalım diyorsanız yapalım ama o zaman da stoper Topal oynamalı. yani bu adam her türlü sahada olmalı bana kalırsa.

http://tr.matchstudy.com/TSL2012-13/...e&no=03&item=5
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

4-3-3 oynuyorsak bir tane kesici adamınız olmak zorunda. en azından benim mantığım öyle diyor. Topal her maç çok iyi oynamıştır demiyorum ama bence savunma anlamında en iyi oyuncumuz. Şimdi siz bu kadar eleştirdiğiniz için adamın istatistiklerine bakayım dedim; onun gibisi yok Türkiye'de. Melo , Ernst , Veli , Necip vs baktım tek tek defansif anlamda en iyisi Topal. Eğer 4-3-3 teki geri adamı Meireles yapalım diyorsanız yapalım ama o zaman da stoper Topal oynamalı. yani bu adam her türlü sahada olmalı bana kalırsa.

http://tr.matchstudy.com/TSL2012-13/...e&no=03&item=5
    Topal kötü bir oyuncu değil hatta Alex tarzı 10 numara oynayan adamlar kadroda olduğu o zaman olmazsa olmaz, Ancak şuan ne Alex var ne de o tarzda bir oyuncu. Durum böyle olunca Topal, Cristian ve Selçuk gibi isimler takımı geri çeker. Bu adamların belirli bir m2 alanda oyunu oynamaları oyunun o alanda sıkışmasına sebep oluyor. Ayrıca top taşımamaları da büyük bir sorun. Biz de pis bir alışkanlık olmuş, Ön Libero olmadan oynamayız algısı var. Oynattığımız Ön Liberolar köprü görevi görse neyse, Al gülüm ver gülüm oynayan adamlar.

Dediğim gibi 10 numara olduğu zaman bu adamlar değişilmez ama elde 10 numara yokken bu adamları oynatmak hücum yönünden size darbe vurur.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

4-3-3 oynuyoruz yahu nereye darbe vuruyor. Önünde 5 adam var. bu adam elbette al gülüm ver gülüm yapacak. işi o çünkü. 4-4-2 de evet sıkıntı çıkartabilir ama 4-3-3 te olmaz öyle bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

4-3-3 oynuyoruz yahu nereye darbe vuruyor. Önünde 5 adam var. bu adam elbette al gülüm ver gülüm yapacak. işi o çünkü. 4-4-2 de evet sıkıntı çıkartabilir ama 4-3-3 te olmaz öyle bir şey.
    Topal
    Meireles-Emre

Meireles-Emre
    Salih (veya başkası)

Tercihi oyunu nerede oynayacağınız adına çok önemli.
    Edit: Zaten Alex gittikten sonra takımın aldığı sonuçlara ve oynadığı oyuna bakınca oradaki adamın ne kadar lüks ve gereksiz olduğu ortada, Gol ortalamamızın düşük olmasının yanı sıra, Ön liberolarla oynayarak gol yemeyeceğimizi de zannediyoruz, yanılmıyorsam geçen hafta üst üste gol yeme rekoru kırmıştık.
    Last edited by ReaList : 02.Şubat.2013 at 18:04
    ...

Nesil
    2006

Üç transferde aslında iyi oldu. En azından takım rotasyon yapabilecek. Yedek kulübesien bakıldığında emin isimler olacak. Emre ve Webo direkt sonuç değiştirecek transferler oldu. HAK ise artık dinlendirebileceğimiz bir isim olacak Ziegler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, A Haber'de katıldığı programda açıklamalar yaparken Belhanda transferindeki süreci değerlendirdi.

"Belhanda transferi Montpellier Başkanı yüzünden olmadı" diyen Kiğılı Ödeme planında mütabakata varmıştık. Ancak sürekli bonservis bedelini değiştirdiler" dedi.

Fenerbahçe'nin mali bakımdan bir sıkıntısı olmadığını dile getiren Kiğılı sözlerine şöyle devam etti:
    "Fransa'da kredibilitemiz çok yüksek. Dışarıdan aldığımız oyuncularda bir ödememezlik yaptığımız yok. Medyada bu yazılıp çiziliyor ikide bir. Fenerbahçe'nin mali durumu ligdeki bütün takımların hepsinin üzerindedir"

Belhanda transferi için görüşmelerde Montpellier'in sürekli fiyat değiştirdiğini belirten Kiğılı, "Fransızlar ilk önce 12 istediler, sonra 10'a indiler. Sonra oradan 15'e yükseldiler. Biz de bıraktık. Önümüzdeki sezona bakacağız. Belhanda'nın sezon sonunda gelme konusunu da Aykut Kocaman'a soracaksınız" ifadelerini kullandı.
    ...

Yahu madem finansal durumumuz ligdeki bütün takımların hepsinin üzerinde, Galatasaray çilekli pasta yaparken siz neden 3ün 5in hesabını yaptınız sayın Kiğılı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Yahu madem finansal durumumuz ligdeki bütün takımların hepsinin üzerinde, Galatasaray çilekli pasta yaparken siz neden 3ün 5in hesabını yaptınız sayın Kiğılı ?
    ben transfer politikamızı eleştiriyorum ama çok doğru yaptığımız bir şey var. Takımda maaş dengesi var genelde. Üst sınırımız var (2.8 M Euro) bundan fazlasını kimseye vermiyoruz. bence çok doğru.

Transfer yapılırken paraya o kadar çok bakmamışlar bence. Mesela Niang varken Webo'ya 3M Euro verdik. lüks.

Ziegler yerine Santos olsaydı başarılı bir transfer dönemi geçirdik derdim de Ziegler bozuyor.

Hayırlısı bakalım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Niang'a transfer sezonunu başında teklif yapmışız fakat o zaman Al Sadd'la arasında sorun yokmuş, bırakmamışlar bize. Sonradan eşinin hamileliği dolayısıyla sorun yaşamış Beşiktaş da o ara teklif yapmış.

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ313467SXQ

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Niang deseymiş ya gelin beni alın diye

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Niang deseymiş ya gelin beni alın diye
    Belki de o ara bizimkiler İBB ile anlaşmayı yapmışlardır.

Mesaj Yetkileri