Saçma sapan işler yapıyorlar ya. Uygulamayacaksanız niye veriyorsunuz şu cezayı anlamıyorum ki. Her takım için geçerli bu dediğim.
Canım FEDA olsun sana !
Demirören TFF'ye başkan olduğunda böyle şeyler olacağı belliydi zaten.
Last edited by di canio : 16.Mart.2013 at 19:27 Reason: lutfen kullandigimiz ifadelere dikkat edelim.
So what?
Saike
Erteleme kuralı ülkemize kim veya kimler için getirildi bilen biliyor. Bu sezon bu kuralın uygulandığı 6. veya 7. isim olabilir Gökhan Zan. Kırmızı kart yanlıştı zaten. Karar güzel olmuş. Lua Lua'ya falan da erteleme geldiğinde sorun yok, Galatasaray'dan biri olunca yaygara koparın. Güzel iş.
Erteleme kuralı kimler için getirilmiş ben bilmiyorum.Ciddiyim.
madrid"in unlu meydanidiri plaza mayor.
![]()
kırmızı kart gören adamın en az 1 maç ceza alması gerekmiyor mu? ne bu saçmalık anlamadım
tff artık doğru karar veremiyor
fatih hoca su an madriddeymis maci izlicekmis yarin mourinho ile kayseriye gelir artik uçakda sohbet ede ede)
Yahu komik olmayın! Siz hala TFF ,MHK ve Tahkim kurulu gibi kurum ya da kurumlarda mantık mı arıyorsunuz cidden?
![]()
Türk futbolunun ölüm tarihi 3 Temmuz, Defin işlemleri Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olduğu gün.Futbolumuz artık şu anda kabir azabı çekiyorAma elbette günahlar ve sevapların sorgulanacağı ahiret günü de gelecek
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yanlış bir erteleme bu arada ne pozisyonu izledim ne de o maçı ama bugün karar alınıp yapılmaz bu perşembe alacaktın bu kararı ya da haftaya salı da toplanıyor herhalde o zaman son olarak eğer itiraf varsa cezanın ertelenmesi değil kaldırılması gerekirdi bu karar pfdk'da konuşulurken her iki taraftan da yanlış karar yani
Hayat güzel beyler,erteletme şansı varsa erteletiriz,tepki koyan olabilir ancak tahrik etmeye,senaryolar üretmeye gerek yok,siz de yapıyorsunuz demeyin büyüklük sizlerde kalsın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fatih Terim Bernabeu'da
![]()
Hoca bir süre inat ettikten sonra Sneijder'i kendi bölgesinde oynatmaya başladı ve iyi verim almaya başladık. Gönül isterdi ki Kayseri maçında skoru yakaladıktan ve savunma yapma baskısı ortadan kalktıktan sonra 60. dk'da değil de 70 ya da 75 alsaydı oyundan Ümit&Hasan Hocalar. Bu hafta Drogba'nın da oynama iştahına bayıldım. İkinci yarıdan itibaren bir de gol atmasını çok istedim ama nasip değilmiş. Milli maç arasına moralli girdi takım. Zira kağıt üstünde zor bir maçtı Kayseri en azından Gençlerbirliği maçını bi nebze telafi etmiş oldu. Melo ve Eboue'yi de biraz toparlanmış gördüm. Eboue ve Drogba milli takıma çağırmamış diye duydum. Melo da çağırılmıyor zaten. Bu milli takım arasını iyi değerlendirip formlarını bu düzeyde tutmaları lazım hem lig hem de R.Madrid maçları için sezon başından beri form dalgalanması yaşayan hem de takıma yeni katılan hazır olmadığı söylenen isimlerin daha da form tutması için bu arayı iyi değerlendirmek şart.
Drogba takımın saha içi lideri resmen. Muhteşem bir oyuncu.
Önümüzdeki iki maç nispeten kolay ve ikisi de içerde. İBB ve Mersin yenilmeyecek takım değiller ama tek korkum zemin. Takım pas yapmaya başladı, Arena'nın zemininde nasıl olacak bakalım.
Sahada son maç 8 Mart'da yapıldı,İBB maçı 30 Mart'da,bu sürede zemin kendine gelir bence.
4-1-3-2 süper işliyor 2 maçtırBu şekilde puan kaybı zor.Yalnız eğer seneye de böyle oynayacaksak Eboue ve Riera yerine iki yönlü ve üst düzey bekler alınmalı...
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İnşallah, en büyük temennimiz o. Sadece oyun anlamında değil hem bizim hem de rakipler için sakatlık açısından da büyük sıkıntı.
Eboue üst düzey bir bek aslında, iyiye de gidiyor. Riera yerine gerçek bir bek gelirse harika olur.
Eboue son iki maçtır oynadığı gibi oynarsa problem yaratmaz. Ancak Eboue kadar iyi bir sol bek alabilirsek çok kaliteli bir takım olabiliriz. Riera hücum yaparken çok katkı sağlıyor ancak savunma da Eboue kadar iyi değil. Eğer Riera'nın yerine savunma yapabilen hücumda da Riera kadar etkili olabilen (mümkünse siyahi genler taşıyan) bir oyuncu alınabilirse, stoperlerin iş yükü azalacağı gibi kafaları da psikoljik olarak bir nebze rahatlayacak.
hasan hocam senin gibi futbol bilgisi adam nasil olurda eboueye ust duzey demez yillarca arsenalda oynamis oyuncu avrupadaki en iyi 10-15 bekten birisi eboue , riera icin haklisin agir kaliyor biraz ama azimi ve caliskanligi ile kapatiyor carlinhos olsa oraya 4-1-3-2"de iki kanatta tikir tikir isler. birde 4-1-3-2"de bence selcuk sola yakin degilde hamit sola yakin oynamali selcuk sag tarafta oynasin.
Eboue'nin oyununa değil,sürekli kendini yerlere atmasına kıl oluyorum ben. yoksa orada sıkıntı yok
Şu an en büyük dileğim Sneijder'den aynı verimin alınmaya devam etmesi, çok seviyorum yahu adamı
Bence eboue'nin bi sorunu falan var. En ufak darbede acaip canı acıyor ve yere yatıyor. Bilerek değil yani yatması.
Çok kritik bir 1 aylık sürece girdik. Önümüzde 4'ünü de rahatlıkla kazanabileceğimiz 3'ü iç sahada olmak üzere 4 maç var. Sırasıyla İBB, Mersin, Karabük (dep) ve Elazığ karşısına çıkacağız. İBB eskisi kadar güçlü değil, Webo'nun da gidişiyle iyice güç kaybettiler. Mersin ve Karabük de kötü durumda. Elazığ iyi sonuçlar alıyor ancak onlara karşı TT Arenada puan kaybetmemiz zor.
Fenerbahçe ise Akhisar maçının ardından 2'si deplasmanda olmak üzere 3 zorlu sınav verecek; Akhisar, Ordu (dep), Eskişehir ve Gençlerbirliği (dep). Ordu çok kritik bir durumda, zor bir deplasman olacak. Eskişehir ligin ilk yarısındaki formundan uzak olsa da çok tehlikeli bir takım. En azından bu sezon Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenen takımlardan daha iyiler. Gençlerbirliği deplasmanı da oldukça zorlu. Bence biz 4'te 4 yaparsak bu iş biter. Çünkü Fenerbahçe'nin bu süreçte oynayacağı 4 maçın 2'sinde puan kaybedeceğini düşünüyorum ki sadece 1 maçta puan kaybetseler de aynı.
Ben artık böyle hesaplar yapmaktan bıktımÇok güzel 8 maç izleyeceğiz,ben çok umutluyum takımdan.Gençlerbirliği maçını sezonun kalanı açısından dönüm maçı olarak görüyorum.
Sneijder süper futbolcu ancak onu geçin,abi Drogba derken bile elim ayağım titriyorÇok büyük bir adam,çok büyük bir futbolcu.Bunları söylerken takımda ki diğer oyuncuları unutuğum sanılmasın,Selçuk hala bir numara
Gerçi ben unutsam nolur,sal gitsin
![]()