Sayfa 370 / 578 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
11,071 ile 11,100 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kırmızı kart maç konusunda herkes tarafından doğru denilirken bi anda yanlış olmuş Neyse doğru yada yalnış görülen kırmızı kartın cezası en az 1 maçtır bu ertelenemez. Caner'in "Lan" demediği de ortadaydı orada bırakın ertelemeyi 2 maçtan 1 maça bile indirilmedi. Doğru diyenler tamamen işlerine yaradıkları için diyorlar tarafsız bakan biri ertelemenin yanlış olduğunu rahatlıkla söyleyebilir.
    Sen Tarafsızmı bakıyorsun buna gülerim sadece.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tyrion View Post
    Sen Tarafsızmı bakıyorsun buna gülerim sadece.
    Gül o zaman. Fanatiklik yaptığımız da olmuştur ama şu konuda fanatikliğe hiç gerek yok. Gözle görülür bir şekilde hatalı karar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Saçma sapan işler yapıyorlar ya. Uygulamayacaksanız niye veriyorsunuz şu cezayı anlamıyorum ki. Her takım için geçerli bu dediğim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Demirören TFF'ye başkan olduğunda böyle şeyler olacağı belliydi zaten.
    Last edited by di canio : 16.Mart.2013 at 19:27 Reason: lutfen kullandigimiz ifadelere dikkat edelim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Erteleme kuralı ülkemize kim veya kimler için getirildi bilen biliyor. Bu sezon bu kuralın uygulandığı 6. veya 7. isim olabilir Gökhan Zan. Kırmızı kart yanlıştı zaten. Karar güzel olmuş. Lua Lua'ya falan da erteleme geldiğinde sorun yok, Galatasaray'dan biri olunca yaygara koparın. Güzel iş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Erteleme kuralı ülkemize kim veya kimler için getirildi bilen biliyor. Bu sezon bu kuralın uygulandığı 6. veya 7. isim olabilir Gökhan Zan. Kırmızı kart yanlıştı zaten. Karar güzel olmuş. Lua Lua'ya falan da erteleme geldiğinde sorun yok, Galatasaray'dan biri olunca yaygara koparın. Güzel iş.
    STSL Sohbet Alanına gir bak, kimsenin sadece Gökhan Zan'a özel olarak yaygara çıkardığı falan yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Erteleme kuralı kimler için getirilmiş ben bilmiyorum.Ciddiyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    STSL Sohbet Alanına gir bak, kimsenin sadece Gökhan Zan'a özel olarak yaygara çıkardığı falan yok.
    Ben her konuyu okurum forumdaki, okumadan haybeye yazmam için rahat olsun. Neden alındığını da anlamadım, gördüğüm kadarıyla yaygara kelimesi ile kastettiğim grupta değildin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Fatih Terimin cezasinin ertelenmesini de dogru bulmamistim bunu da bulmuyorum. Ceza varsa vardir arkadas. ya 2 mactan 0 a indirirsin ya da 1e indirir oynatmazsin. Ertelemek ne demek ? Mantigi ne ? Cok sacma cok.
    aynen tam eyyamcı tayfa bu tahkim melo gibi önemli bi oyuncumuzun cezasını azaltmadılar ya onu telafi ediyolar kafalarında gökhan zan 1 maç 2 maç oynamasa ne olur oynasa ne olur kaldırıcaksan cezayı kaldırırsın ertelemek nedir ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

madrid"in unlu meydanidiri plaza mayor.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

kırmızı kart gören adamın en az 1 maç ceza alması gerekmiyor mu? ne bu saçmalık anlamadım

tff artık doğru karar veremiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fatih hoca su an madriddeymis maci izlicekmis yarin mourinho ile kayseriye gelir artik uçakda sohbet ede ede )

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu komik olmayın! Siz hala TFF ,MHK ve Tahkim kurulu gibi kurum ya da kurumlarda mantık mı arıyorsunuz cidden?

Türk futbolunun ölüm tarihi 3 Temmuz, Defin işlemleri Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olduğu gün.Futbolumuz artık şu anda kabir azabı çekiyor Ama elbette günahlar ve sevapların sorgulanacağı ahiret günü de gelecek
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Yanlış bir erteleme bu arada ne pozisyonu izledim ne de o maçı ama bugün karar alınıp yapılmaz bu perşembe alacaktın bu kararı ya da haftaya salı da toplanıyor herhalde o zaman son olarak eğer itiraf varsa cezanın ertelenmesi değil kaldırılması gerekirdi bu karar pfdk'da konuşulurken her iki taraftan da yanlış karar yani

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayat güzel beyler,erteletme şansı varsa erteletiriz,tepki koyan olabilir ancak tahrik etmeye,senaryolar üretmeye gerek yok,siz de yapıyorsunuz demeyin büyüklük sizlerde kalsın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fatih Terim Bernabeu'da

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hoca bir süre inat ettikten sonra Sneijder'i kendi bölgesinde oynatmaya başladı ve iyi verim almaya başladık. Gönül isterdi ki Kayseri maçında skoru yakaladıktan ve savunma yapma baskısı ortadan kalktıktan sonra 60. dk'da değil de 70 ya da 75 alsaydı oyundan Ümit&Hasan Hocalar . Bu hafta Drogba'nın da oynama iştahına bayıldım. İkinci yarıdan itibaren bir de gol atmasını çok istedim ama nasip değilmiş. Milli maç arasına moralli girdi takım. Zira kağıt üstünde zor bir maçtı Kayseri en azından Gençlerbirliği maçını bi nebze telafi etmiş oldu. Melo ve Eboue'yi de biraz toparlanmış gördüm. Eboue ve Drogba milli takıma çağırmamış diye duydum. Melo da çağırılmıyor zaten. Bu milli takım arasını iyi değerlendirip formlarını bu düzeyde tutmaları lazım hem lig hem de R.Madrid maçları için sezon başından beri form dalgalanması yaşayan hem de takıma yeni katılan hazır olmadığı söylenen isimlerin daha da form tutması için bu arayı iyi değerlendirmek şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba takımın saha içi lideri resmen. Muhteşem bir oyuncu.

Önümüzdeki iki maç nispeten kolay ve ikisi de içerde. İBB ve Mersin yenilmeyecek takım değiller ama tek korkum zemin. Takım pas yapmaya başladı, Arena'nın zemininde nasıl olacak bakalım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sahada son maç 8 Mart'da yapıldı,İBB maçı 30 Mart'da,bu sürede zemin kendine gelir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

4-1-3-2 süper işliyor 2 maçtır Bu şekilde puan kaybı zor.Yalnız eğer seneye de böyle oynayacaksak Eboue ve Riera yerine iki yönlü ve üst düzey bekler alınmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İnşallah, en büyük temennimiz o. Sadece oyun anlamında değil hem bizim hem de rakipler için sakatlık açısından da büyük sıkıntı.

Eboue üst düzey bir bek aslında, iyiye de gidiyor. Riera yerine gerçek bir bek gelirse harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    4-1-3-2 süper işliyor 2 maçtır Bu şekilde puan kaybı zor.Yalnız eğer seneye de böyle oynayacaksak Eboue ve Riera yerine iki yönlü ve üst düzey bekler alınmalı...
    Eboue son iki maçtır oynadığı gibi oynarsa problem yaratmaz. Ancak Eboue kadar iyi bir sol bek alabilirsek çok kaliteli bir takım olabiliriz. Riera hücum yaparken çok katkı sağlıyor ancak savunma da Eboue kadar iyi değil. Eğer Riera'nın yerine savunma yapabilen hücumda da Riera kadar etkili olabilen (mümkünse siyahi genler taşıyan ) bir oyuncu alınabilirse, stoperlerin iş yükü azalacağı gibi kafaları da psikoljik olarak bir nebze rahatlayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hasan hocam senin gibi futbol bilgisi adam nasil olurda eboueye ust duzey demez yillarca arsenalda oynamis oyuncu avrupadaki en iyi 10-15 bekten birisi eboue , riera icin haklisin agir kaliyor biraz ama azimi ve caliskanligi ile kapatiyor carlinhos olsa oraya 4-1-3-2"de iki kanatta tikir tikir isler. birde 4-1-3-2"de bence selcuk sola yakin degilde hamit sola yakin oynamali selcuk sag tarafta oynasin.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eboue'nin oyununa değil,sürekli kendini yerlere atmasına kıl oluyorum ben. yoksa orada sıkıntı yok

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Şu an en büyük dileğim Sneijder'den aynı verimin alınmaya devam etmesi, çok seviyorum yahu adamı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence eboue'nin bi sorunu falan var. En ufak darbede acaip canı acıyor ve yere yatıyor. Bilerek değil yani yatması.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bence eboue'nin bi sorunu falan var. En ufak darbede acaip canı acıyor ve yere yatıyor. Bilerek değil yani yatması.
    aynen 3. gol sevincinde de eboue sevinmeyi bırakıp acısının derdine yandı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Çok kritik bir 1 aylık sürece girdik. Önümüzde 4'ünü de rahatlıkla kazanabileceğimiz 3'ü iç sahada olmak üzere 4 maç var. Sırasıyla İBB, Mersin, Karabük (dep) ve Elazığ karşısına çıkacağız. İBB eskisi kadar güçlü değil, Webo'nun da gidişiyle iyice güç kaybettiler. Mersin ve Karabük de kötü durumda. Elazığ iyi sonuçlar alıyor ancak onlara karşı TT Arenada puan kaybetmemiz zor.

Fenerbahçe ise Akhisar maçının ardından 2'si deplasmanda olmak üzere 3 zorlu sınav verecek; Akhisar, Ordu (dep), Eskişehir ve Gençlerbirliği (dep). Ordu çok kritik bir durumda, zor bir deplasman olacak. Eskişehir ligin ilk yarısındaki formundan uzak olsa da çok tehlikeli bir takım. En azından bu sezon Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenen takımlardan daha iyiler. Gençlerbirliği deplasmanı da oldukça zorlu. Bence biz 4'te 4 yaparsak bu iş biter. Çünkü Fenerbahçe'nin bu süreçte oynayacağı 4 maçın 2'sinde puan kaybedeceğini düşünüyorum ki sadece 1 maçta puan kaybetseler de aynı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben artık böyle hesaplar yapmaktan bıktım Çok güzel 8 maç izleyeceğiz,ben çok umutluyum takımdan.Gençlerbirliği maçını sezonun kalanı açısından dönüm maçı olarak görüyorum.

Sneijder süper futbolcu ancak onu geçin,abi Drogba derken bile elim ayağım titriyor Çok büyük bir adam,çok büyük bir futbolcu.Bunları söylerken takımda ki diğer oyuncuları unutuğum sanılmasın,Selçuk hala bir numara Gerçi ben unutsam nolur,sal gitsin

Mesaj Yetkileri