Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Son İnönü maçı, kazanmaktan başka çaremiz yok. Taraftar açısından da mükemmel bir maç olacak. Samet Aybaba değil, tribündeki müthiş taraftar oynatacak bu takımı. İnönü'ye yakışır bir veda yapalım, başarılar Beşiktaş'ım !
Canım FEDA olsun sana !
Dinlemeden tüylerim diken diken oluyor artık
Ayağı da tam zamanında kırdık şu maça gidememek daha fazla koyuyor yeminle..
[YOUTUBE="KsJ59qC7oXc"]İnönü'ye Veda[/YOUTUBE]
Oğlum çok kötüyüm lan!![]()
Maç sonunda statta koltuk kalmayacak bence![]()
FM Gazetesi
Desibel rekoru bekliyorum.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bu maça çok gitmek istedim. Hayatımdaki şu ana kadar ki en büyük eksikliklerden biri İnönü'ye gitmemek.
Bu maça gitmek için heveslenmiştim ama bilet bulmanın zor olacağı için maalesef. İzdiham olursa şaşırmam. Biletix de 1 dk geçmeden kaç bin bilet satılmış. Tabi başka işler dönmüştür orası kesin.
Kazanarak veda edilmeli. Son golü Niang atsın. Pektemek ve Oğuzhan'da olabilir![]()
Elvada İnönü güzel hatıraların var bende.
eyvallah abi sagolasin.
ben pazartesi aksami kirdim ayagi , doktor film cekildikten sonra geldi ayaginda kirik var belki ameliyat olabilirsin dedi yanimdaki arkadasa donup ulan maca gidemeyecez ise bak dedim nasil bir arzuysa![]()
nice zaferlere tanik olduk orada , kapanisina da evden taniklik etmek varmis nasipte![]()
Çok önemli mabedlerden birisi İnönü. Akşam hüzün olacaktır.
Ben gündemi pek takip edemedim de şimdi İnönü stadı yıkılıp yerine otel, rezidans vs gibi bişeyler olacak ve stad başka yere bir yere mi yapılıcak yada stad yıkılıp yerine yenisi mi yapılacak ?
Zaten şu an BJK taraftarının olaya iyimser yaklaşmasının da sebebi bu.
Hani bilet basvurusu mevzuu da var ya.
GS taraftarı o zaman ASY'nin elinden calındıgına inanıyordu. Adnan Polat'ın dogru karar veremediğine inanıyordu. Şimdi yerine dana gibi binalar dikiliyor.
BJK'a ayrıcalık olmadı mı şimdi bu ? Neden bize ta Seyrantepe'de stad yapıldı ?
Yani o stad yıkılma durumlarında taraftar kırgındı yönetime. Ben hala kırgınım Adnan Polat ismini hele duymak bile istemiyorum.
https://twitter.com/fanatikcomtr
yeni açık bileti isteyenler şanslarını deneyebilir. Dün yapıldı fakat kazanan kişi gidemeyeceğini söyleyince bugün tekrar soru sorulacak. Dün yapılanda ilk cevap 43 saniye sonra geldi yani hazır beklerseniz rahat kazanırsınız (aynı zamanda herkes bitti zannediyor). Yani şansınız bayaa yüksek.
edit: bitti.
Last edited by manager725 : 11.Mayıs.2013 at 14:41
Bugünkü maç iptal. Hatay'daki patlama nedeniyle Abdullah Gül izleyemeyecekmiş maçı. Tam olarak nedeni o mu emin değilim ama iptal maç.
Edit: Milliyet'te yazıyoru ama NTVSpor'da bilgi yok henüz.
FM Gazetesi
Bize ne Abdullah Gül'den yahu, öyle saçma şey mi olur.
Canım FEDA olsun sana !
Arkadaş arayıp söylemişti ama haberi yanlış okumuş. Beni de panik yaptıAbdullah Gül kendi programını iptal etmiş. Maç var.
FM Gazetesi
Bir an şok oldum bende abi.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Beyefendi yüzünden yüzlerce kilometre yol tepen insanlar mağdur mu olacaktı yani ? Saçmalık olurdu. Ayrıca gelmesin zaten , gerek yok kendisine.
Bu ülkenin polisi kendi insanını birbirine düşürür. Bu kadar olamaz! Her olaya biber gazı ile müdahale ediyorlar.
FM Gazetesi
Milli parfüm olum biber gazı bilmiyor musun ?
Biz zamanında bunları söyledik bize terörist dediler.
Bu nedir ya yazıktır günahtır https://twitter.com/denizatam/status...568704/photo/1
2 yaşındaki çocuğa biber gazı sıkacak kadar acizler işte bunlar.
Canım FEDA olsun sana !