Şınayder Inter'e gitmiş galiba tekrardan![]()
Şınayder Inter'e gitmiş galiba tekrardan![]()
Muslera ile dört yıllık kontrat imzalamışız. Yıllık 3,5 milyon Euro alacak sanırım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Nando McDonald's reklamında oynamış.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=cKko7GTVU6g"]Türkçe Konuşan Nando[/YOUTUBE]
Screw you guys, I'm goin' home
Ses kendi sesi mi ? dublaj gibi geldi bana şüpheye düştüm![]()
http://www.3puan.com/content?id=2869
melo'nun koruması melo'yu tutmuş yoksa kafa göz girecek
adam millete dalmasın diye koruma tasıyor yanında
bazılarının hoşuna gitmeyeceğine eminim ama bu adam bir ef-sa-ne !
Aynen efsanenin de efsanesi.Felipe Melo'nun askerleriyiz !
Yaptığı çirkin hareketler bile bu adamı sevmeme engel olmuyor.
Geçen sezon sonu,Trabzon maçında oyundan çıkarken sanki gidiyor gibiydi ama kaldı,iyi ki de kaldı.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yemek yiyen adami taciz edersen , bu hareketler normaldir...
hayrovic yine gol atmis
https://www.dailymotion.com/video/x1...om=embediframe
Last edited by byariff : 04.Haziran.2014 at 15:40
Her yıl vergi ödemek yerine 1-2 tane world class adam alalım. Caner de ne istiyorsa verelim artık, gelecek sene ödeyeceğimiz vergiden keseriz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Işıl Alben'in sözleşmesi yenilendimi bilgi verebielcek varmı ?
Bugün saat 21.00'de Ünal Aysal GS TV'de olacak.
http://www.galatasaray.org/galatasar...ate=2014-06-04
Yeni transferlerle ilgili ipuçları verse bari,hep aynı dandik dandik konuşmaları izliyoruz.Yok çok iyi takımız,yok şu kadar kupa aldık,hepsine helal olsun,tebrik ediyorum vb.
Çok sıkıcı oluyor 5 dakika zor seyrediyorum.
Buyuk baskan aysal devletede federasyonads iyi giydirdi..
Ahahahahahahahaha![]()
Şimdi Fenerbahçe'nin vergi borcu yok ama bir türlü vergi vermeyen Galatasaray'ın 130 milyon TL vergi borcu önceki dönemdekiler gibi yine silinecek.
130 Milyon TL'ye kaç tane oyuncu alırsınız? Takımınızı ne kadar güçlendirirsiniz?
Şike şike deyip haksız mücadeleden dem vuran adalet bekçilerinin bu konuda dediği tek şey "Siz de ödemeyin kardeşim" O zaman bizim şike yaptığımıza dem vuracaksanız biz de "Siz de yapın kardeşim" mi diyelim?
90'larda da devlet eliyle güçlendirilen bir rakipti, hala aynı. Hükümet & Lobi faaliyetlerinde mekteplilerin üzerine tanımam.
...
Bizim 130 değil 140. 130 olan BJK. Yani haberde öyle diyor ama nedense tepki sadece Galatasaray üzerinden.![]()
Ayrıca esas borç bu değil zaten, silinse de hepsi silinmeyecek. Ek olarak bize özel bir durum yok. Pek çok kulüp ve insanı kapsayacak bahsedilen yasa çıkarsa.
Şikede bir gecede değişti yasa, kişiye ve kuruma özel. Kişiler ve kurumlar ayrılmalı saçmalığı ile bizzat Başbakan müdahil oldu olaya. İlla adaletten bahsedeceksek sizin pek dert yanmaya hakkınız yok. Sonuçta olmamanız gereken bir ligde haksız bir şekilde mücadele ettiniz, alt lige de dünya yıldızı gelmezdi. Pek bir kaybınız yok.
Borç bizim borcumuz,oyuncu bizim oyuncumuz,para bizim paramız.Allah'a şükür gizli saklı bir şeyimiz yok,vergi borcuysa ödenir,af çıkarsa da kalan kısmı ödenir.Kimseyi ilgilendirmez.Kimsenin vergi borcu da bizi ilgilendirmez.Zaten Galatasaray'ın şu vergi borcundan başka konuşacak bir olayınız da yok.Galatsaray'ın şu ülkeye yaşattığı başarıları maddi olarak değerlendirsek,o vergi borcunu 3'le çarpıp bize para vermesi gerekir devletin,ama hiç bir iyilik cezasız kalmaz bizim ülkemizde.Misal Ali Sami Yen'in kiralık hakkından vazgeçtik,Arena'nın yanında ki bilmem kaç dönüm araziyi devlete bıraktık.Devletin kazancı; 1 milyar liranın üstünde bir meblağ,Arena'ya harcanan para 191 milyon lira.
He anam he vergi borcu he.
Edit:
Spor kulüplerine kar amacı güden kurum gibi bakanlara selamlar olsun,çok güzel kafanız var.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/20387.phpVERGİ KONUSUNDAKİ HABERLER ASILSIZDIR!
Yazılı ve görsel basında Şirketimiz veya Kulübümüze ait olduğu ifade edilen 140 milyon TL vergi borcuna ilişkin haberler asılsızdır ve kasıtlı olduğu bellidir.
Şirketimizin ve Kulübümüzün, vadesi gelmiş, muaccel ve ödenmemiş herhangi bir vergi yükümlülüğü bulunmadığı gibi, içeriği ve kapsamı dahi henüz bilinmeyen bir kanun tasarısıyla Kulübümüzün ilişkilendirilmeye çalışılmasının itibarımızı zedelemeyi hedeflediği son derece aşikârdır. Kulübümüzün vergi konusundaki durumu diğer büyük kulüplerin olduğundan da farklı değildir.
Söz konusu kasıtlı ve mesnetsiz haberlere itibar edilmemesi gerektiğini önemle rica ederiz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Mart ayında ceza tebliğ ediliyor, Galatasaray kulübü de buna itiraz ediyor. KAP açıklamaları mevcut zaten. Şu anda bir incelemeden geçiliyor, resmileşmiş bir ceza yok. Zaten öyle olsa FFP lisansını alamazdık.
Ben geçenlerde bir dükkan kiraladım. Benim mülküm değil tabi. Sonra belediye geldi ve dedi ki dükkanın bulunduğu bölgeyi istimlak etmeleri gerekiyor ama ben mağdur olmayayım diye başka bir bölgeye yeni dükkan yapıp, belli şartlar dahilinde bana devrediyor. Aslında hep belediyenin olan bu saatten sonra kısmen benimdir. Şimdi bana ait olmayan bir mal için belediye daha fazla kar etti desem ne hissedersiniz? Hissettiğiniz her şey Galatasaray-Devlet-Stat üçgeninde.
Aristo'ya göre bir yerde çok şeye sahip olanlar şiddete, az şeye sahip olanlar da dolandırıcılığa yönelir.
Demogoloji yapmaya gerek yok. Elin Drogbasını getirip 2 yılda adamın cebine 30 milyon TL cebine indirmeyi biliyorsun ama iş hak ve görevlerine gelince "Borç yiğidin kamçısıdır"
Suç Galatasaray'ın değil tabi. Suç bu durumdan ötürü cezalandırmak yerine buna çanak tutup ödüllendirilenlerde. Bakalım bunca iyilik karşısında artan paralar bu defa hangisinin ayakkabı kutusunda çıkacak?
...
Asıl sen bu haberle pek bir şey bilmediğini göstermiş oldun. Bence GS'ın neden ceza aldığını ve neden borcunun 140 milyon olduğunu tekrar araştır. GS cezanın tamamının usulsüzlükten yedi, senin delil olarak sunduğun belgelerin gerçekliği Maliye tarafından kabul edilmedi ve GS'a vergi usulsüzlüğünden 65 mio TL asıl ve bir o kadar da ceza kesildi.
Vergi kaçırmanın, Devlete vergi ödememenin basit bir şey olduğunu düşünenler kadar aciz insanlar yok benim gözümde. Benim gözümde vergi kaçırmak, vergi ödememek en büyük suçtur ve devletin de bu şekilde müdahale etmesi gerekiyor(tabi asıl sorun da burada ortaya çıkıyor). Ülkede bulunan milyonlarca insanın hakkı yeniyor, bu konu sadece futbolda bulunan rekabet değil. Evine ekmek götüren işçiler, aç çocuklar aklınıza gelebilecek her durum için geçerli.
Ben Allah'tan korkan biriyim, bunların hepsinin karşılığının olacağına inanıyorum. Sırf devlet sürekli affediyor diye de kaçakçılık, hırsızlık, vergi kaçırma ve ödememe gibi şeyleri normal karşılamıyorum, karşılayanla da aynı platformda bile olmayı istemem açıkçası. Devleti yönetenler de zaten vergi borcu olanlarla aynı karakter ve yapıya sahip sülüklerden oluşuyor maalesef.
Ayrıca futbol kulüplerine kar amacı gütmeyen kurumlar olarak bakmayı düşünmek ne komik bir düşüncedir. Dünyada bunu yapan bir tane bile ülke var mı? Ben örneğini görmedim, Glasgow boşuna mı 4. lige düşürüldü, Barcelona boşuna mı soruşturuluyor. Bunlar dernek yasalarına göre mi yargılanıyor.
maliye bakanlığının kabul etmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz öyle birşey olsa kgk'dan bir yaptırm gelirdi. Ayrıca yine kap'a yapılan açıklamalara bakıldığında daha sürecin devam ettiğini göreceksin yani şu kadar bu kadar ceza geldi gibi şeyler gerçek değildir ve ceza gelip gelmeyeceği de belli değildir. Daha süreç devam ettiği için mali tablolara yansımamıştır. tek gerçek de budur bakılması kaale alınması gereken de budur. Ayrıca o bir haber değildir, verilen tablolar ve dipnotlar doğrudur. yine kap'tan bakabilirsin.
Örnek vermek yerine direk olarak konuya bakarsak aslında her şey net ama amaç anlamak olursa tabii. Ali Sami Yen stadının yerine yeni stada izin vermiyor devlet, yaptırmıyor. Başka yer gösteriyor. Bütün statlar devletin, bakanlığa ait. Stat artık güvenli değil, yıllarca hizmet vermiş, yeteri kadar bakımı yapılmamış, haliyle benden bu kadar demiş. Anlaşma yapılmış, üstelik bunun karşılığında karda olan kısım devlet. Rakamlar yalan söylemez.
Devlet stadı yaparken al güzel kardeşim, hayrını gör senin olsun, senin canın sağolsun demedi. Ekstra bir hak tanımadı. Kiracıydık, yine kiracıyız. Galatasaray daha büyük bir stat istiyordu, aldı. Devlet de hazineye para aktardı. Zarar eden birisi var mı? Yok. Kısmen zarar eden bir taraf varsa o da Galatasaray. Dağın başına gittik, devlet açılışta yaşanan yuhlama olayından dolayı alt yapı hizmetleri yeterli olarak verilmiyor, bunları kulüp de yapamıyor, taraftar her maç çile çekiyor. Stat yapılırken hata yapılmış, çimler düzgün gelişmiyor, takım olumsuz etkileniyor. Bizim bahsettiğiniz gibi lobimiz olsa stadın dışında boya olurdu, twitter yasağındaki gibi tepki verilince "bu stat GSGM'ye aittir" tabelaları hortlatılmazdı. Biz de Rıdvan Dilmen, Mahmut Uslu gibi kişiler yok, canları istediği zaman başbakan ile görüşüp, konuşamıyorlar. Tabii size göre yurt içinde ayrı, yurt dışında ayrı lobilerimiz var, canımız ne isterse o oluyor. Bu kadar büyük ve güçlü görüyor olmanız güzel olsa da, iş artık iftira boyutuna girdiği için hoş olmuyor.
Sen de vazgeç Kadıköy'den, başka bir yere git, sana da 70.000 kişilik stadyum versinler. Bu tercih meselesidir, nasıl ki Beşiktaş vermedi İnönü'deki hakkını, stadyumu orada yapıyor şimdi, tam tersi şekilde başka yere de taşınabilirdi. Sizin derdiniz nedir tam olarak? Stadyumun kapasitesi falan olsa gerek, aklıma başka bir şey gelmiyor. Ayrıca hiç kimse durup dururken Galatasaray Seyrantepe'ye sırf devlet kar etsin diye taşındı demiyor ki. Bu açıklamalar, "stadı devlet yaptı" cümlesinde yatan ima ve kinayeler için yapılıyor. Boşuna mı yaptı diye soru sorarken ortaya veri konuyor. Yani devletin şımarık çocuğu Galatasaray yaftasının bir saçmalıktan ibaret olduğu vurgulanıyor sadece.
Gelelim vergi konusuna, şuradaki haber üzerine konuşuyorsunuz;
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26546702.asp
Burada sadece Galatasaray demiyor, habere göre Beşiktaş ile aramızda 10 milyon TL fark var sadece. Neden sadece Galatasaray? Beşiktaş kısmında gözlere perde mi iniyor yoksa empati ve sempati mi doğuyor bir anda?
Galatasaray Drogba ve Sneijder aldı bu paralar ile değil mi sizlere göre, Beşiktaş da kaçırdığı vergi ile stadyum yapıyor o zaman? Neden tepki yok?
Gerçeklere dönüp bakarsak Beşiktaş'ın vergi borcu var mıdır, varsa ne kadardır beni ilgilendirmez. Galatasaray için açılan soruşturma 2009 ve 2010 senelerine ait, yani geçmişe dönük. Şu anda uzlaşmaya gidilmiş durumda. Kulüp bu konuda şeffaf şekilde bildirimleri yapıyor zaten. Ayrıca haberler ilgi çeksin diye abartılıyor, var olan vergi borcu tamamen silinmez, öyle bir dünya yok. Hemen celallenmeyin yani. Borç varsa da ödenir, haberdeki gibi bir af söz konusu olursa da sadece bize değil, tüm kişi ve kurumlara olacağı için yararlanmak en doğal hak olur.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İtalyan İl Mesaggero gazetesinin resmi internet sitesinin haberine göre Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan, İtalyan devi Roma ile anlaştı. Roma'nın bu transfer için Fenerbahçe'ye 10 milyon euro ödeyeceği bildirilirken Bucaspor'un da yüzde 10 yetiştirme payı alacağı iddia edildi. Haberde Salih Roma'ya transfer olursa İtalya'ya uyum sağlamak için rezerv takımda maçlara çıkacağı yazıldı.
Fanatik
Umarım doğrudur bu haber.Milli takım bu şekilde bence "First Class" bir oyuncu kazanacak.
Galatasaray'ın vergi borcu,şirkete ait,devlete karşı bir borç,sportif bir şey değil.Fenerbahçe'nin şike mevzusu ''spor kulübüne'' ait,yani sporla ilgili bir aktivite ve şike de yapıldığı zaman sadece Fenerbahçe ve karşı tarafı ilgilendirmiyor,bütün ligi ilgilendiriyor.Bakış açını seveyim.Bu lafımdan şike yapıldı dediğimi anlama sen,şike diye atladın da ona örnek veriyorum.Fenerbahçe'nin veya başka bir kulübün mali açıdan hiç bir olayı bizi ilgilendirmez.Sportif açıdan her türlü ilgilendirir.
Galatasaray 15 yıl önce hak ettiği parayı alamadı,hak ettiği desteği alamadı,hala da alamıyor.İbrahim abi devlet Galatasaray'ı destekliyor dedi diye onu söyledim ben,ayrıca Galatasaray'ın sadece UEFA Kupası başarısı da yok,bir çok başarısı var,hepsinden bahsetmemem benim hatam tabi ki.