Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Üst Seviyeye Tırmanan Geyik Olayları !

Thumbs down Üst Seviyeye Tırmanan Geyik Olayları !

Üst Seviyeye Tırmanan Geyik Olayları Sayesinde Son Günlerde Sohbet Bölümünde Temizliğe ihtiyaç Duyduk.

Sohbet Bölümlerini Gerektiği gibi Kullanalım ! "BizBizeSohbetler" dahil.

Zamanı Geldi Bizde Yaptık daha Sıcak Sohbet Ortamı Oluşsun diye , fakat Böyle devam ederse sitede sohbet bölümleri diye bölümler kalmıyacak!

Açtığını konuların siteye uyup , uymuyacağını önce bir düşünün daha sonra Açın!
    Aşırı Şekilde kirlilik oluşturuyor çünkü!

Kavgalarınızı , Tartışmalarınızı , Fan Cluplerinizi Forum ortamına taşımayın Özelden Halledin,Aksi taktirde gereken kişiler gereken cezaları alacaktır!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

evet baya cıvıtmışlardı işi ve sonunda sami abimiz geldi ve müdahaleyi yaptı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

................................................

Quote Originally Posted by umarfarukum View Post
    of yaa 937mesajım vardı 920ye düştüben kendi fan kılabıma ne yatırımlar yapmıştımyıkamassınızzzistemiyom
    Tursportal Üyeleri malesef şu noktayı anlayamadı
    Bizler mesaj sayısına bakarak üyelere değer derecemizi belirlemiyoruz,
    isterse 20 mesajı olsun ama o 20 mesaj gerekli gerektiği gibi kullanılsın o bize yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

of yaa 937mesajım vardı 920ye düştüben kendi fan kılabıma ne yatırımlar yapmıştımyıkamassınızzzistemiyom
    hala geyık var

tamam yaa sustum

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    hala geyık var
    O Geyiğe devam eden kişiler yakında gerçekleri göreceklerdir.Emin olun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sami konuyu açmakla iyi yapmışsın. Söylediğin halde devam ediyorlar, bu çok şaşırtıcı bir durum. Ayrıca mesaj sayısı neden bu kadar takılıyor ki.. Bizleri mesaj sayılarımız ile mi yargılıyorlar?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet arkadaşlar son günlerde gerçekten gereğinden fazla geyiğe döndü olay. Bu duruma dikkat edelim.

Ayrıca kafede de olsa kullandığımız üsluba ve Türkçe'mizin düzgünlüğüne dikkat edelim. Noktalama, imla hatalarını geçtim kelimelerin yazılışlarını doğru yapalım. Mesaja başlarken büyük harf kullanalım, cümle bitince nokta koyalım. Bu dil hepimizin, onun içine etmeyelim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Gerek geyik gerek Türkçe'nin bozuk kullanımı olsun bu konunun sabitlenmesi çok iyi oldu.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Sami konuyu açmakla iyi yapmışsın. Söylediğin halde devam ediyorlar, bu çok şaşırtıcı bir durum. Ayrıca mesaj sayısı neden bu kadar takılıyor ki.. Bizleri mesaj sayılarımız ile mi yargılıyorlar?
    Geç bile Kaldım Açmakla bu konuyu Can fakat Bu olaylar böyle devam etmez ,
    yani biz yöneticiler illa sertmi olamamız lazım ?
    Güler yüz gösterdikce olaylar çığrından çıktı , madem eski adete döneriz bizde.

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Evet arkadaşlar son günlerde gerçekten gereğinden fazla geyiğe döndü olay. Bu duruma dikkat edelim.

Ayrıca kafede de olsa kullandığımız üsluba ve Türkçe'mizin düzgünlüğüne dikkat edelim. Noktalama, imla hatalarını geçtim kelimelerin yazılışlarını doğru yapalım. Mesaja başlarken büyük harf kullanalım, cümle bitince nokta koyalım. Bu dil hepimizin, onun içine etmeyelim...
    Özellikle bu Sorun "Konu Başlıkları" için geçerli ,
    Biraz görünüm'e önem verelim

Başka Bir Nokta , Ki Eğer Bu geyik mesaj sayıları artırmak için Kullanılıyorsa tam olarak farkına varırsak onunda çözümü basit Mesajlar: 1.629 ( mesaj sayısını ) kaldırırız

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Özellikle bu Sorun "Konu Başlıkları" için geçerli ,
    Biraz görünüm'e önem verelim

Başka Bir Nokta , Ki Eğer Bu geyik mesaj sayıları artırmak için Kullanılıyorsa tam olarak farkına varırsak onunda çözümü basit Mesajlar: 1.629 ( mesaj sayısını ) kaldırırız
    veya sohbet alanındakı mesajlar sayılmasın

Belkide suç bizden Siteye taşıdığımız için yada üyelerimiz fırsat bilip makarayı çayıra saldıkları için.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Valla cok yerinde oldu bu. Eger biraz egleneceksek bunu Turksportal Enstantane alaninda yapalim. Ben oyle yapiyorum. Kusurumuz olduysa ozur

Bencede sohbet alanindaki mesajlar sayilmasin daha iyi olur eger sohbet alanindaki mesajlar sayilmazsa.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Tamam bence daha fazla uzatmaya gerek yok. gerekli mesajlar gerekli kişilere gitmiştir herhalde.

bir de anket açarken "sabah sütü hangi elinizle içerisiniz" misali anketler açmasak bir zahmet. yani geyik de bir yere kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

İyi ki fenerbahce58 için fan club açtık önüne gelen fan club açmış

işi tadında bırakabilsek ne mutlu bırakamayınca malesef bu olaylara başvurmak zorunda kalıyoruz bizdede bi yere kadar sabır var yani

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by iori View Post
    Tamam bence daha fazla uzatmaya gerek yok. gerekli mesajlar gerekli kişilere gitmiştir herhalde.

bir de anket açarken "sabah sütü hangi elinizle içerisiniz" misali anketler açmasak bir zahmet. yani geyik de bir yere kadar
    Çok güzeldi yaa çok güldüm demek böyle insanlarda vardı ha
    Mesaj sayısını bukadar takanlara söylüyorum benim mesaj sayıma bakın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by coskun1907 View Post

Şunu bilmenizi isterim.Burası bir CAFE olabilir ama her yerin, herşeyin bir adabı vardır.Sen gelir burada,kocum,aslanım,beyler, vs. gibi asılsıf cümleler kullanarak bişeyler yaptığını düşünüyor iseniz üzgünüm. Bizler bunları yaparak sadece hep alt seviyede ki vasıfsız insanlar olarak kalırız.
    KURALLARIMIZ
    abicim beyler lafında ne asılsızlık var ki? yani kocum ,aslanım, olum faaln onu anladık da beyler neden öyle diosun ki?

Tamam Ben Anlıyorum ama Nolur Bİrazda Siz Bizi Anlayın.
    Hergün O Okula Gidip Onca İğrenç Dersi Çekiyorum.Ondan Sonra Bazı Ev İçi Sorunlarım Var.Kız Meselesi Bi Başka...
    Eve Geliyorum Sıkıntıdan Patlıyorum Canım Hiç Ders ÇAlışmak İstemiyor.Değişik Bişeyler Arıyorum.Tek Eğlencem Olan TSİye Giriyorum Hayatın Bunalımından Kurtulmak İçin.Yaşadığım Sıkıntıları Burdaki Esprilerle Yenmeye Çalışıyorum.Duygularımı Herşeyimi Sizinle Paylaşıyorum Mizahi Bİ Şekilde.Burada da Böyle Şeyler Yaşarsam Napacağım BEn.Bu Sadece Benim İçin Geçerli Deil.Büyük İHtimal Çoğu TSİ Üyesi Benim Gibi Düşünüyodur.Umarım Beni Anlıyorsunuzdur.Saygılarımla...

S-B-Z Misafir

Tamam Ben Anlıyorum ama Nolur Bİrazda Siz Bizi Anlayın.
    Hergün O Okula Gidip Onca İğrenç Dersi Çekiyorum.Ondan Sonra Bazı Ev İçi Sorunlarım Var.Kız Meselesi Bi Başka...
    Eve Geliyorum Sıkıntıdan Patlıyorum Canım Hiç Ders ÇAlışmak İstemiyor.Değişik Bişeyler Arıyorum.Tek Eğlencem Olan TSİye Giriyorum Hayatın Bunalımından Kurtulmak İçin.Yaşadığım Sıkıntıları Burdaki Esprilerle Yenmeye Çalışıyorum.Duygularımı Herşeyimi Sizinle Paylaşıyorum Mizahi Bİ Şekilde.Burada da Böyle Şeyler Yaşarsam Napacağım BEn.Bu Sadece Benim İçin Geçerli Deil.Büyük İHtimal Çoğu TSİ Üyesi Benim Gibi Düşünüyodur.Umarım Beni Anlıyorsunuzdur.Saygılarımla...
    seni anlıyorum ben kendi adıma ama bu tip sorunlarını illaki bu şekilde dile getirmemelisin.yada ne bileyim bu şekilde rahatlamaya çalışmamalısın.burada hepimiz arkadaşız sonuçta ve forumda bu tip konular yerine tek bir konu altında bütün dert ve sıkıntılarımızı paylaşabileceğimiz bölümler var.sonuç olarak düzgün bir üslupla paylaşmayı başarabiliriz diye düşünüyorum.sözüm sadece sana değil genele yanlış anlama.
    sami bu konu için sana çok teşekkür ediyorum.belki bazı arkadaşlar farketmiştir.bu cıvıma yüzünden 2 haftadır cafe bölümüne pek takılmıyorum ben.umarım faydası olur bu uyarının.

bu tür sorunlar herkesde var

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Bencede sohbet alanindaki mesajlar sayilmasin daha iyi olur eger sohbet alanindaki mesajlar sayilmazsa.
    kesinlikle katılıyorum!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ya mesaj sayılarına çok takılıyor bir de. Herkesin mesaj sayılarını sıfırlayın da olsun bitsin.. =)

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Ya mesaj sayılarına çok takılıyor bir de. Herkesin mesaj sayılarını sıfırlayın da olsun bitsin.. =)
    Evet.Hazır repler gitmişken mesajlarda gitsin.Herkes 0'dan başlasın.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

S-B-Z Misafir

bu bana taşkının imzasını hatırlattı(onundu heralde)
    turkcell süper lig baştan başlasın

Nesil
    2006

Bende şuan yönetici değilim o yüzden yaacaklarımı kimse baskı altına aldığımmı sanmasın.

Bende özellikle C@fe bölümüne girdiğim zaman çok fazla gereksiz mesaj görüyorüm. Bu da benim konuları takip edemem veya benim mesajıma yapılan alıntıları takip edememe gibi durumlara yol açıyor. Bu yüzden özellikle C@fe bölümüne mesaj yazarken selam naber gibi kelimlerden oluşan mesajlar yazmasak gerçekten çok sevineceğim.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri