1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Kaleciler

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adı:Ochoa
    Mevki:Kaleci
    Boy:179
    Klüp:CLub america (Mex)
    Değer:2,3 miLyon $

Ochoa bu oyundaki en iyi kaleciLerden birisi oLmaya aday bir isim.En iyi özeLLikLeri özeLLikLe bire bir ve uzaktan atıLan şutLarda ki refLeksLeri iLe göz doLduruyor.HırsLı ve az sakatLanan bir yapısı var.Transfer ediLince uzun yıLLar kaLenizi korkmadan bu isime emanet edebiLirsiniz.

Zayıf yönLeri: Yan topLarda ve frikikLerde refLeksLerini kuLLanmakta zorLuk çekiyor.KornerLerde geLen topLarda fazLa varLık gösteremesede iyi bir savunma anLayışı iLe bu açığını da kapatabiLirsiniz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Adı:Volkan Babacan
    Mevki:Kaleci
    Boy:1.80
    Klüp:Fenerbahce
    Değer:-

hepiniz bilirsiniz Volkan Babacan ı..ama sorun şu?? nası sözleşme imzalatıcaksınız...ben bile 2.ligdeki İstanbulspor a aldıysam siz haylihayli alırsınız istediğiniz takıma...İlk sezon menejer olarak başladığımda Volkan İstanbulspor da kiralıktı..sora kira sözleşmesi bitince bedava denebilecek bi fiyata Fener le anlaştım..volkan da kiralık oynadığı için ya klüp ya da menejer favori personeli oluyo mutlaka...ben de volkan ın favori personeli olmuştum ve anlaşmak hiç de zor olmadı...şimdi herkes peşiden koşuyo ama 2012 yılına kadar sözleşme imzaladım ve yıllık maaşı sadece 20 milyar

Mesaj Yetkileri