Potansiyellerini gösteriyorsun ama o potansiyele gelmesi garanti edilemez bende öle 3-4 futbolcu aldım bazıları iyi gelişti bazıları fazla etkilemedi..

İsim: Mathieu Bodmer
Doğum Tarihi: 22.11.1982
Mevkii: DM,AMC
Kulüp: Lille
Vatandaşlık: Fransa
Fiyat: 13.000.000 €(alış)

NOTLAR : Banko oynattığım bir orta saha oyuncusu..

-Pasları güzel, uzaktan şutları çok iyi her sezon 7-8 tane uzaktan golleri var bölece maç çevirebilir maçlara ağırlıgınızı koyabilirsiniz
-top kapma ve markaj özellikleri var profilden görüldügü gibi işinize cok yarıyacaktır.
- uzun boylu ve kafa vuruşları iyi orta sahada ve hucumda ortalarda kafa golleri ve hava hakimiyeti çok iyi ..
- sakatlığa yatkınlığı çok düşük 2 sezonda 1 kere sakatlandığını gördüm
- zayıf yönlerini sölemek gerekiyor ama bulamadım yanında bir kaç kaliteli isimle takımın vazgeçilmezi olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Name: Jonathan de Guzman
D.Yılı : 1987
Position : AMRC
Preffered Foot : farketmez
Value : 13.500.000Euro alış

NOTLAR : ben sağ kanatta oynatıyorum orta yapma özelliği düşük ama 'çalışkanlığı' sayesinde diger özellikleriyle asist krallıgının en büyük adayı olacaktır, frikikleri çok çok iyi kullanıyor sert mi kullanıyor anlamadım heryerden atıyor ve çalışkanlıgı ve azmiyle diger takımlardan büyük teklifler geliyor.Kornerleri iyi kullanıyor. En önemlisi takım oyununu iyi oynuyor ve kendini çok geliştiriyor...Kötü yönü bence orta saha da oynattığımda top kapma ve markaj özellikleri iyi olmaması rakip forvetlerin ataklarına davet oluyor fakat sağ kanatta oynatırsanız sonuçları göreceksiniz ve de 13 e aldıysanız 20 ye rahat satarsınız..

NOT : Oyuncu Profilleri , 3 sezon sonrası Juventus kariyerimden