Bursa'da Bülent hoca var bizde çok iyiyiz bakalım bu maç gerçek performansımız belli olur
Avrupa kupasi maclari tamamlanana kadar kilitli.
Konu tekrar acilmistir
Galatasaray mutlaka bu maçı kazanmalıdır. Beraberliği bile kabul etmiyorum hatta gerekirse 4-5 tane atalım...
Futbolumuzla ezelim onları, başka şeylerle değil...
Avrupa macında bence hiç yorulmadık.....Normal birmaç gibi oldu.Çok zorlu birmac bekliyor bizi eger gol yolarında sorun cekmessek bu maçı rahat alırız..
Avrupa Macında BzmkıLer AdamLarı Takım Yerıne Koyup OynamadıLar
Yorqunda DeiLLerdir FazLa
Cok İii FutboL v 3-4 GoLLu Bı GaLıbıyet Alırsak Manyak Olur
korkarım yıne aynı sey olcak
topu ceza sahasına kadar mukemmel getırcez
sonra hakana vercez
hakan sacma bır vurus yaparak topu dısarı atıcak.hatta hatta vurus yapamıcak bence yaparken yere duscek top yavasca dısarı gtcek.veya umite gelcek umıt topa takılıp ytere duscek ve kaybetcek yada 40 metreden falan samca vburuslar denıcek.takımımızn forvetlerının bu ıkı ısım olması bence dıger oyunculara yapılmıs bır saygısızlıktır.dusunsene sız getırın getırın ceza sahasına forvetınız topa dokunamasın.bı sure sonra orta saha oyuncularımız da sınırlencek.ne kda r yeteneksız foorvetlerımız var ınanamıorum ya.alın işte 4 isim vereyım ya.gueye,feindouno,gouffran,dindane bunların 2 tanesını alın yeter daha bıseye gerek yok.cıldırcam hep aynı selerı yasıoruzz.deja vuuuuu
hakan ve umıt cok gol kacırcaklar yaırn hıssedıorum
Sakat oyuncular düzelirse kesin kazanırız
Galatasaray'ın puan veya puanlar kaybedeceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2-1 kazanırız Kral'dan rekoru kırmasını bekliyorum bu maçta![]()
I'm back...
Bursa zaten sadece Lig te büyük takımLara karşı adam gibi oynuyor.BüLent hoca faktörü de göz önüne aLınırsa çok zor maç oLucak.Ama GaLatasaray bütün şartLara rağmen kazanıcaktır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beraberlik bekliyorum.
Biz iyi kalecilere daha çok gol atıyoruz..![]()
Martinez olsun 4 tane sonra Rizesprorun kalecisi onada iyi diyorlar 4 tane Vegayada 4 tane atarıs![]()
Lincoln,Arda gibi yaratıcı oyuncular eksik ollunca hücum atraksyonlarımız zayıf kalıyor...Linderoth un önliberoda oynaması da geride boşluk kalmaması ve stoperlerin rahatalaması için önemli...Bi kaç futbolcuya bağlı kalmak iyi değildir anca bu oyuncular oynamazsa çok zor bir maç olacak...
bursadan puan veya puanlar bekliyorum.
Beklemeye devam edin..
Bu maç Galatasaray'ın..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Valla Bursa takımı hırs yaptığı zaman inandığı zaman neler yapabileceğini geçen sene gösterdi...Bu maçtada En azından beraberlik bekliyorum..Ama galibiyete asla şaşırmam..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Galatasaray, Turkcel Süper Lig'de yarın oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamlarken, Lincoln ile Linderoth'un sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada da forma giyemeyecekleri açıklandı.
Kulüp doktoru Murat Çevik, Lincoln ile Linderoth'un yarınki karşılaşmada oynayamayacağının kesinleştiğini belirtirken, dün belinden sakatlık geçiren Arda'nın ise oynayabilecek durumda olduğunu söyledi. Bu arada, geçen sezondan kalan cezası biten Hasan Şaş ise yarınki karşılaşmada forma giyebilecek.
Sarı-kırmızılı kafile, akşam üzeri Bursa'ya gidecek. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 18.45'de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek
Arda'nın olması çok iyi oldu.Hücuma çok şey katacak..
Hasan Şaş'ı bu sezon henüz izleyemedim.Performansını bilmiyorum..
Bu maçta kesin gözüyle bakıyorum GS'nin puan kaybına.Bursa kazanır ama beraberliğe daha yakın maç..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Izleme en iyisi sen Hasan`i.Yine eski Hasan olmus,cok top kaybediyor,calim atmayi seven,atagimizi bitiren Hasan olmus.Yani kanimca bu macta oynayamaz!
Arda`nin dönmesi cok iyi oldu,Lincoln`ün bölgesinde Arda oynar.Serkan Calik`in mutlaka oynamasi gerekiyor.
Takim böyle olabilir:
------------------Orkun------------------
--Sabri S.----Bouzid---Song-----Volkan Yaman
----------------Baris Özbek------------
--Serkan Calik----------------------Ayhan Akman
------------------Arda Turan-----------------
----------Hakan Sükür----Ümit Karan--
------------------------Orkun--------------------------
Sabri ----- Servet --- Song ----- Volkan Yaman
---------------- Mehmet Topal----------------------
Barış Özbek----------------------Ayhan Akman
------------------Arda Turan-------------------------
----------Hakan Sükür----Serkan Çalık------------
Böyle bir kadro daha uygun olur bana göre.Mehmet Topal, görevini iyi yapabilir "Ön Libero" bölgesinde..
------------------------Orkun--------------------------
Uğur----- Servet --- Song ----- Volkan Yaman
---------------- Mehmet güven----------------------
Barış Özbek(Hasan Şaş)----------------------Ayhan Akman
------------------Arda Turan-------------------------
----------Hakan Sükür----Ümit karan------------
bence böyle olacak kadro
Lincoln ve Linderoth'un olmaması kötü bir gelişme, bu sakatlıklar olmasaydı rahat bir galibiyet alabilirdik.. Ben herşeye rağmen Galatasarayımızı 3 puana yakın taraf görüyorum, dua edelim de free-kick olsun Rize ve Slaven maçlarında ki gibi.. Volkan Yaman'da Allah ne verdiyse vursun, yoksa işimiz zor olabilir..![]()
Galatasaray için kolay maç olmayacak ama Gs kazanacak gibi.
beraberlik kokusu alıyorum
Bu mac ya Berabere biter yada Bursaspor'un.Sinan'dan Artik bir patlama bekliyorum.