-
Oyuncunun Adı: Tiago
Oyuncunun Soyadı: Lima
Doğum Tarihi: 07.12.1988
Mevki: ST (İleri Uç Elemanı - Forvet / Santrafor)
En iyi oynadığı mevki: ST
Oyuncunun en önemli özellikleri: (Turkcell Süper Lig için 14 ve üzeri özellikler) Corners-Korner(17), Dribbling-Top Sürme(14), Finishing-Bitiricilik(18), First Touch-İlk Temas(17), Heading-Kafa(18), Long Shots-Uzun Şut(15), Long Throws-Uzun Taç(17), Penalty Taking-Penaltı Atma(15), Technique-Teknik(14), Composure-Soğukkanlılık(18), Acceleration-Hızlanma(16), Agility-Çeviklik(16), Pace-Hız(15), Strength-Güç(14).
Oyuncunun Profil Resmi

Oyuncu hakkındaki genel yorum: Arkadaslar Yukarıda genel ozellikleri ve resmini vermiş oldugum oyuncu her Turk takımında oyanayacak ve gelecekte cok ust duzeyde bir forwet elemanı olacagına inandıgım bir oyuncu. Maaliyeti oldukca ucuz (Oyuncuyu Galatasaray`a 220 K $`a aldım.)Bana gore herkesin takımında bulunması gereken cok iyi bir oyuncu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Emin olun pişman olmazsınız. Benim oyunumda ilk sezonunda 26 macta 18 gol 2 asist ile oynadı.
-
Oyuncunun Adı: Lauri Dalla
Oyuncunun Soyadı: Valle
Doğum Tarihi: 14.09.1991
Mevki: AM/FC
En iyi oynadığı mevki: MC ve AMCOyuncunun en önemli özellikleri: Korner (15) - Çalışma oranı(14) - Kararlılık(18) - Özel Yetenek(16) - Çeviklik(14) - Hızlanma(15)
Oyuncunun Profil Resmi
Attachment 222
Oyuncu hakkındaki genel yorum: FM 2007 her oyunumda aldığım tek oyuncu, gelişime çok açık ve forvet antrenmanı verilirse forvette daha verimli oluyor. Bu oyunda da aynı özelliklerinin devam ettiğini gördüm. Türkiye liginde kesinlikle kaçmayacak bir oyuncu.
Mesaj Yetkileri