Mehmet eksik söyliyim.Nerde bu takımın sponsorları (goal,forma sponsoru,dergi)felan
Mehmet eksik söyliyim.Nerde bu takımın sponsorları (goal,forma sponsoru,dergi)felan
müthiş geilişim içinde Musti.
Çok ıyı gıdıyoruz zorlu maclardan nasıl çıkacaz bakalım
ben de indirip kurdum gerçekten çok güzel bir yama olmuş emeği geçen herkese teşekürler.
Takım sanki biraz iyi olmuş, önüme gelene 4-5 atıyorum. Aşağısı olmuyor
(/s)
Aslında biz oyuncularında fotoğrafları olabilir. Yeni bir Data çıkartırken, üyelerden fotoğraf alabilirsiniz.
1. Sezon bank Asya'ya gore takimin potansiyeli cok iyi ama bizler yonettigimiz zaman. Eger ki o data ile baska bir oyun acip baska bir takimi secerseniz TSI SK zar zor bir ust lige cikiyor. Datayi yaparken ana dusune olarak takimi TSL icin hazirladim. TSL'dede 1. sezonlar bir bitsin sonra duruma gore gelecek datada biraz daha dusuk yapabilriiz.
Yeni datayi cikaracagim ama yuksek bir ihtimalle gelecek sezonun butun transferleri v.s bittikten sonra guncel data ile beraber cikaracagim.
Ben bunu zaten istemistim, Ama sadece 2 arkadasimiz resim gonderdi. Her ikiside bizim takimdan degildi. Bir dahakine resim yine isterim hatta olmadi avatarlari kullaniriz
Biri benim profilimi de ekleyebilir mi?
Yeni yama 0 dan yapılsın bence. U20 ve U18 e girsin diğer arkadaşlar. Yani favori takımlara girme olmasın.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arkadasim zaten sen oyunu actigin zaman 15 yasindaki bir oyuncu U20 ve U18'e veriliyor.
Bir dahaki sefere favori takimlarina atilirken genelde dagitilacak. Yani 10 tane Fenerbahce'nin 10 tane Galatasaray'in alt yapisina atilmayacak.
Eger siraya gore 2. belki 3. favori takimlara eklenecek.
Fenerbahçe'deki İlkerist harika oynuyor ya
Yoo ben de geleceğin yıldızıyım
Yamanın yayınlanmasına çok sevindim, gerçekten uzun zamandır bekliyordum.Şu an indiriyorum yamayı.Liverpool kadrosunda kendimi görünce çok çok çok çok sevindim, sanırım bu gece yeni bir Liverpool kariyerine zevkle başlayabilirim .
Yamada emeği geçen bütün arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ederim.
Keşke 3D forma yapılsaydı
Vay...
Yeni Sezon Templatelerinden hazırlanmış.
Chelsea'de bunun gibi bir forma giyecek önümüzdeki sezon.
Elinize sağlık.
Yama herşeyi ile mükemmel olmuş eline,emeğine sağlık hocam
harika olmuş süper