Tarih ve Saat: 14 Temmuz 2011 - 20:00 (TSİ)
Stad: Dinamo Stadion - Minsk
Hakemler: Thorsten Kinhöfer, Detlef Scheppe, Christian Fischer, Robert Hartmann (Almanya)
Yayın:Samanyolu TV
Tarih ve Saat: 14 Temmuz 2011 - 20:00 (TSİ)
Stad: Dinamo Stadion - Minsk
Hakemler: Thorsten Kinhöfer, Detlef Scheppe, Christian Fischer, Robert Hartmann (Almanya)
Yayın:Samanyolu TV
Last edited by vego : 13.Temmuz.2011 at 19:33
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Gaziantep kazanır bu maçı. Hangi kanal gösteriyor belli mi ?
Screw you guys, I'm goin' home
Aradım ama bulamadım yayın ile ilgili bir bilgi. Yayın hakkı Doğan Grubu'nda ama Ön Eleme turları da dahil mi, yoksa ayrı mı bilemiyorum şu an.
Minsk Eskilerin cok guclu takimi ama sonra prestij kaybi ekonomi derken zayifladilar gaziantepin ilk maci deplasmanda oynamasi avantaj en kotu beraberlik yada antep kazancaktir
Maçı Samanyolu TV yayınlayacakmış.
Gaziantep ayarında bir takım kesinlikle değiller , temsilcimiz alır maçı.
Samanyolu'nda maçı kim anlatacak acaba?
Temsilcimizin yolu açık olsun.Geçen sene oynadığı futbolu beğendiğim ve kesinlikle ligi hakettikleri bir pozisyonda bitirdiklerini düşündüğüm bir takımdı Gaziantepspor.Bu maçı da kazanacaklarını ve 2.maça avantajlı bir skor alacaklarını düşünüyorum.Umarım gruplara kadar ilerleyebilirler Avrupa Ligi'nde.
Cenk Tosun'u ilk kez 90 dakika izlemeyi düşünüyordum fakat hazırlık maçları kahvede ücretsiz diye biliyorum. Bu nedenle Fenerbahçe maçını izleyebilirim.
Cidden STV mi vercek maçı![]()
http://www.stv.com.tr/FlowIframe.aspx Maç programda gözüküyor ama anlamlandıramadığım bir program var. Adını bilmiyorum pek izlemediğim kanal olduğu için . 6 dk kaldı an itibariyle ama bir bağlantı yok.
herhalde direk santra yapılırken bağlanılacak maça.
rezillik.
(/s)
su an samanyolu maca veriyor 19.59"da vermeye basladilar yayini
Minsk
1 Simas Skinderis
2 Igor Voronkov
5 Aleksandr Sachivko
6 Andrei Razin (K)
10 Roman Vasilyuk
11 Evgeni Loshankov
13 Dmitri Klimovich
17 Nikolai Zenko
18 Dmitri Schegrikovich
20 Artem Rakhmanov
30 Tajia Soro
Gaziantepspor
22 Mahmut Bezgin
4 Emre Güngör (K)
5 Murat Ceylan
7 Ismael Sosa
8 Bekir Ozan Has
9 Cenk Tosun
10 Wágner
13 Dany Nounkeu
14 Şenol Can
16 Serdar Kurtuluş
29 Olcan Adın
Yedekler
1 Žydrūnas Karčemarskas
3 Elyasa Süme
6 Ivan Saraiva
11 Muhammet Demir
17 Alper Akçam
61 Orhan Gülle
71 Ivelin Popov
İsmael Sosa ya Sousa demekde efsane
golü yedik. maç çok zevksiz.
(/s)
Minsk attı.Bu kadar pozisyonsuz geçen bir maçta verdiğimiz ilk pozisyonda golü yedik.Pozisyon bulamıyoruz bari pozisyon vermesek![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tatsız bir maç oluyor.Gaziantepspor geçen seneki görüntüsünden uzaktı geçen 25 dakikada,savunmada çok açık veriyorlar.
Karcemarkas neden ilk 11'de değil anlayamadım bu arada.
Spiker antepin kadrosu daha kaliteli der demez golü yedik.
çok zevksiz bir maç
karcemarkas hafif sakatligi varmis o yuzden + antep gecen seneki futbolundan tat vermiyor bu yil cok zevksiz geciyor mac
Cenk Tosun'dan gol bekliyoruz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Şöylede bir durum var adamların lig 18. haftadaymış yani kondisyonları sağlam.Antep daha hazır değil gibi duruyor zaman ilerledikçe düzeleceklerdir ama şu maçları kayıpsız atlatırlar umarım.
Biz kendimizi hep bu şekilde kandırıyoruz zaten.En büyük hatamız bu.Biz Dünya'nın en iyisiyiz.Barça gelsin,Madrid gelsin.Milli Takım bazına geçtiğimizde İspanya gelsin,Brezilya gelsin vs vs.Birazcık şu adamlar örnek alıp,mütevazi olup,onların eksik yönlerini iyi tespit etsek başarılı olabileceğiz de.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Spikeri çok sevdim.
Bkz: Ismael Souza
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp