Bursaspor kazanır
Berabere biter
Gomel kazanır
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Defansa çok gomelmezlerse Bursaspor büyük farkla kazanır![]()
Bursaspor farklı bir galibiyet alacak ve 2.maçı Belarus gezisine çevirebilecek bir güçte.Temsilcimize başarılar diliyorum.
Bursaspor çok rahat bir galibiyet alabilecek kabiliyette
Minsk'te Belarus takımıydı dimiBursaspor işi bu maçta bitirecektir...
Minsk gurcu olmasi lazim.
Bursa bu maci rahat alir.
Maç hangi kanalda acaba?
Yayın konusunda bir bilgiye ulaşamadım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
kuvvetle muhtemel d smart olur.
Bursaspor TV'den vericeklermiş...
Sentugo.
Böyle rakipler hep süpriz yapmıışlardır Türk takımlarına karşı ama temennim Bursanın kazanmasıdır. Umarım kazanır Bursaspor.
Bursaspor evinde iyi bir skor alacaktır. Gomel bizim ayarımızda bir takım zaten değil. Turu Bursaspor evindeki maçla geçecektir.Bursaspor - Gomel maçı yarın saat 20.30'dan itibaren Lig TV'den canlı olarak ekrana gelecek. tribündergi
Maçın LigTv'den olması ilginç ama güzel
Bursaspor TV'nin yayın ekipmanları oldukça gelişti. Avusturya kampında bile gayet net görüntüler içerisinde maçı canlı yayında sunuyorlardı. LigTV'den yayınlanması iyi olmuş.
Batalla'sız bir 4-4-2 bekliyorum, ilk maçtan işi bitirmeliyiz. Uzun zamandır Bursaspor'a hasretiz, seyircisiz oynama cezaları yüzünden de bu bir süre daha olucak. Maçta olucaz. Sezonu galibiyetle açalım![]()
Saat gelse de stada girsek![]()
İlk yarıyı Gomel 0-1 önde kapattı![]()
Sadece bir şutları var ve gol,adaletin bumu dünya !
Bursaspor 1-1 yapmış...Golüde Serdar Aziz atmış...
2. duran top golümüz İbrahim KAŞ !!
Bursaspor duran top taktigi falanmı yapıyor2 golüde defanslar atmış
![]()
2-1 tehlikeli skor.Rövanşta oldukça dikkatli olması lazım Bursaspor'un.Bu tip takımlar kendi sahalarında tehlikeli olabilirler.Gaziantepspor'un Minsk deplasmanında yaşadıklarını unutmamak lazım.
Avantaj Gomel'de bence. Bu takım bana kendi evinde 1 gol atıp,üstüne iyi yatabilecek takım görüntüsü verdi.
bu tür takımlar takımalarımıza hep ters geliyor keşke 1 gol daha bulsaydıkta daha rahat bir ikinci maç olsaydı
Lokum gibi kura deniyordu.Ama birçok örnekten hala ders alamadık umarım elenmeyiz.Bursa'da elenirse doru dürst puan alamayacağız Avrupa'da.
Deplasmanda Ertuğrul hoca kontrollü futbolla istediğini alacaktır...