Yayın: TRT 1
Yayın: TRT 1
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Rakibimizin Avrupadaki maç tecrbübesi nispeten daha fazla fakat kadro kalitesiyle onların önündeyiz.Bu maçı kazanacak gücümüz var,2.maça rahat bir skor alarak gitmemizi diliyorum.Temsilcimize başarılar.
Gaziantepspor kesinlikle kazanabilecek güçte. Umarım tur için avantajlı skor alınır
legia varsova hakkında yorum yapamayacağım çünkü hiç izlemedim.
ama gaziantep bu turu geçebilecek güçte. geçen turun ilk maçında as oyuncular oynamamıştı. bu maçta oynatıp 3-0+ skor almaya çalışırsa turu geçer.
(/s)
2. Maçtaki gibi oynarsak çok çok rahat turu geçeriz...
Maç yayını D-Smartta mı ?
Trt 1 veriyor.
Orta sahada Bekir Ozan oynamasın yeter.![]()
Ekibimiz rakibinden birkaç gömlek üstün bana kalırsa. Bunu sahaya da yansıtıp tur için avantajlı skoru elde ederiz umarım.
yedik golü
Malesef 1-0 bitti maç.
Gaziantep çok iyi top oynuyor, bu sonuca rağmen bu takımı eleyeceklerini düşünüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Legia'da taş gibi savunma var tur çok zor .Antep iyi top oynuyor gibi gözüküyor ama üretkenlik yok .Turdan ümitli değilim .
İçim rahat Antep 2. maç farklı skor alacaktır...
Maçı izlemedim ama antep iyi oynamış sanırım antep bu takımı eleyecek güçte turu orda alırız umarım
Şu genç yabancılar öylesine ciddiyetsiz öylesine vurdum duymazlar ki maçı pisi pisine verdiler, adamlar 1 tane hata yapmadı yahu adam gibi kaleye pozisyon oluşturcak şut gönderilmedi zor bence turun atlanması...
Arkadaşlar rakipten birkaç gömlek falan üstün değiliz. Hatta onlar daha iyi takımlar. Bizimkiler defansta yan-pas yapmayı , pas oyunu oynamak sanıyor.Bir tane mi aratopu atılmaz,ileri oynanan topların hepsi şişirme toplar. Ligimizin geneli böyle.
"Ben sadece şunu ifade ediyorum, elenirsek bize çok yazık olur. O takımın hiçbir şansı yok. Yani bizi elese de bir şansı yok"
Yani Gaziantepspor elese finale çıkma şansı Legia'dan yüksek mi? E yeniverseydin burda o zaman Tolunay hocam.
Maalesef Antep hazır değil daha. İlk maçtada gördük ilk 25-30 dakika son derece güzel oynadı bastırdı sonuca yönelik etkili ataklar geliştirdi ama ondan sonra takım yine oyunun üstünlüğünü bırakmasada Varşova'yı açacak girişimlerde bulunamadı. İleride çok etkisiz Antep. Varşova ile 1-1 berabere bile kalsa o tarafta kazanabilir derdim çünkü 0-0 Antep'e yarayacak bir skor Varşovada açık oynar böylece Antep'in istediği gibi boş alanlar oluşurdu. Ancak 1-0 yenmiş bir takım orda dahada katı savunma ile oynar ve Antep eli boş döner. Umarım sadece yazımda kalır bu dediklerim ama Antep'in elemesi çok zor.