1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Üçüncü Olduk

  1. #1
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Üçüncü Olduk

    “Azimle başarıya ulaştık”



    Polonya’da düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olan Türkiye’de coach Erhan Toker, karşılaşma sonrasında görüşlerini aktardı.
    Çok büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden Toker, “Oldukça zorlu bir yoldu. Dün yarı finalde İspanya’ya karşı uğradığımız mağlubiyetten sonra da motive olmak gerçekten hiç kolay değildi. Bu sebeple bugünkü maça da iyi başlayamadık ama sonrasında toparlanmayı bildik. Çocuklar kazanmayı çok istediler ve onların azmiyle bu başarıya ulaştık” şeklinde konuştu.

    basketdergisi

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Çok çok güzel bir haber. Tayfun Erülkü ve Kenan Sipahi çok yetenekliler. İnşallah heba etmezler bu yeteneklerini. Kendileriyle çokça karşılıklı oynadığım için daha rahat yorum yapabiliyorum. Erbil'in geçen maç 5 sayı bu maç da sayısız kapatması üzücü cidden de. Profesyonel kafada olmamanın cefaları. Aklı basketbolda değil 2 senedir. Yazık ediyor kendine çok.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •