İlk Maç : Legia Varşova 1 - 0 Gaziantepspor
İlk Maç : Legia Varşova 1 - 0 Gaziantepspor
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İlk maçtaki skora çok üzülmüştüm açıkcası.Bu takım Antep'i elese de çok fazla devam edebilecek bir kalibrede değil Avrupa Ligi'nde.Gaziantep'in işi çok zor ama umarım geçerler turu.Keşke oynayabilse yeni transferler de.
Malesef bu savunmalarıyla maçı en fazla berabere bitireceklerini düşünüyorum.Yani Antep elenecek bence.
0-4 antep alır.
Antep süpriz yapar mı? Bence zor görünüyor. Çünkü ilk maçın skoru nedeniyle rakip en az ilk maçtaki kadar katı bir savunma anlayışı ile oynar. Antep'inde bu kondisyonu ile bu düzene karşı nasıl bir planla karşı koyacağını kestirmek zor çünkü oyuncular formsuz. Cenk'i gördüm hiç mi hiç hazır değil. İleride çok etkisiz Antep. Antep'in sol beki Ivan bana göre çok kötüydü ilk maçta. Çok şahsi ve gereksiz hareketler yapıyor. Yine DM mevkinde oynayan oyuncular çok formsuzlar. Kısacası süpriz zor bence.
Tolunay hocanın açıklamalarını dinledim ama çok antipatik konuşmuş.Bu kadar iyi takımsan evinde yenilmeyecektin.
Legia evinde de alır maçı ve Gaziantep elenir. Fakat yanılmayı da isterim açıkçası. Gaziantepspor'a başarılar.
İlk golü atarsak turu çok rahat geçeriz.0-1 o kadar da kötü skor değil.Dediğim gibi ilk golü atarsak turu alabiliriz Antep bunu yapabilecek güçte.
Avrupa'ya giden anadolu kulüplerimizi abarttık . Benim isteğim Antep turu geçsin fakat mantıklı konuşmak gerekirse çok zor .
Gaziantep icin zor mac ama ilk yari 1 gol atarsa antep turu gecer yok atamazsa 2.yari iyice strese girip yenilebilir. ozellike DM ortasaha gobek oyunculari bence iyi degil savunmada emre ile danny iyi ama savunmanin kanatlarda Biraz SIKINTI var.
Bu maçı çok zor bırakırlar maalesef.
Antep'in işi çok zor ama umarım atlar.
TRT yayınlayacakmış.
trt de yok galiba yayın.
4 Ağustos yayın akışında TRT3, TRT Haber ve TRT1 kanallarında maç görünmüyor... Galiba yayın yok...
Sanırım bu maçıda Saran almış ve hiç bir yayıncı kuruluş yayınlamayacak.
Saatler çok sakat arkadaşlar bu saatlerde hep iftara doğru yayınları var...O yüzden olmaması gayet normal...
TRT'in 13 tane kanalı var nasıl olurda bu kadar hassasiyetsiz davranırlar anlamıyorum.
Bu ülkenin kanalı nasıl olursa 2 tane Avrupa maçının en az bir tanesini yayınlamaz? Saçma sapan diziler yayınlamakta üstlerine yok ama. Skandal...
Valla o onların sorunu benim için bir sorun yok internet var nasıl olsa![]()
Bu maçın internetten yayını var yine ama Bursaspor'un maçının ne internetten ne de Televizyondan yayını var.
Antep inanılmaz bir gol kaçırdı kaleci ile karşı karşıya pozisyonda... İlk yarı sonuna doğru bunu atamadıysan elenip gidersin...
Antep tek kale oynuyormuş ama 0-0 hala...
Hadi Antep sende atda 1 tane uzatmaya götür.Elenirse kötü olur.
dk kaç ? yazık oluyor ya :S
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ortalık karıştı iki takım futbolcuları birbirine girdi
Dakika 87 artık elendik diyebiliriz...
Çıkmadık candan ümit kesilmez haydi be 27 saldır.