1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: İlk Amacımız İş Bulmak Oldu Hedefler Daha Sonra [C. At. Osasuna / Season 1]

Default İlk Amacımız İş Bulmak Oldu Hedefler Daha Sonra [C. At. Osasuna / Season 1]

En son FM 2009 Inter kariyeri paylaşmıştım ki siteye yurt dışında olmam nedeniyle uzun süredir girmiyorum. -imzamdan da belli -.

Kariyere Ocak 2011'den itibaren işsiz olarak başladım. En sonunda da ilk Durağımız belli oldu:

Club Atlético OSASUNA

TAKIMIN ŞU ANKİ DURUMU

Lig Tablosu

Ligde kötü durumda olduğumuzdan, transfer sezonu kapandığından ve 11 hafta kadar kısa bir süre kaldığından dolayı bu sene pek bir beklentimiz yok.

Mevcut Kadro

La Liga için zayıf denebilecek bir kadroya sahibiz. Açıkçası öncelikli hedefimiz küme düşmemek olacak.

Kalan Maçlar

Sırasıyla: 3+3+1+3+1+1+1+3+1+1+1=19 puan toplarsak işler çok iyi gidiyor demektir. En azından düşme potasından uzak durmak için 11 maçta aşağı yukarı 13 puan bizi kurtarır.

KİŞİSEL HEDEFLERİM
    Türkiye, İspanya, Rusya(sadece izlenebilir), İtalya ve İngiltere'nin en üst liglerinin açık olduğu kariyerimde öncelik sırasına göre ilk üç hedefim:
    • Şampiyonlar Ligi Kupası
    • Fenerbahçe'den teklif gelirse en güzel şekilde değerlendirmek
    • 2022'ye kadar ulaşmak

Umarım takip ederken zevk alabileceğiniz bir kariyer olur.

Saygı ve Sevgilerimle.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
    Teşekkür ederim. Bugün başlıyorum.

Liga BBVA - 28. Hafta

İlk sınavımızda zevkli maçı sonucunda bir puan ile ayrıldık.

Liga BBVA - 29. Hafta

29. Haftada zayıf rakibimizi 3 farkla devirerek yüzleri güldürmeyi başardık.

Liga BBVA - 30. Hafta

Belki de yapabileceğimizin en iyisini yaptık; ama Agüero kazandı.

Liga BBVA - Puan Durumu

İlk üç maç takımda yeterince analiz yapabildim. Bir eşit bir zayıf bir de bizden güçlü takımla oynadık ve artı-eksilerimizi gün yüzüne çıkaracağız.

başarilar kardes... küme düşmezsen eğer, kısa zamanda kariyerinde yükselişe geçebilirsin sezon sonu yeni tekliflerle başarılar...

Liga BBVA - 31. Hafta

Liga BBVA - 32. Hafta

Liga BBVA - 33. Hafta

Liga BBVA - 34. Hafta

Liga BBVA - 35. Hafta

Liga BBVA - Puan Durumu

Tabiri caizse rezalet bir gidişimiz var. Ama küme düşmeyeceğimiz kesin gibi. Seneye bu takımda olmayacağım gibi gözüküyor.

Liga BBVA - 36. Hafta

Liga BBVA - 37. Hafta

Liga BBVA - 38. Hafta

Liga BBVA 2010/2011 Sezon Bitimi

Marca: Sezonu küme potasının iki adım önünde bitiren Osasuna'nın Teknik Adamı: "Takıma gerek zaman yetmezliğinden, gerekse de takımın yetersizliğinden pek bir şey veremedim. Muhtemelen önümüzdeki sezon başka bir kulüpte olacağım. Osasuna'ya şimdiden başarılar." diye konuştu.

Fotomaç: Ligi üçüncü bitirerek beklentileri karşılayamayan Fenerbahçe teknik direktör değişikliğine gidebilir. Osasuna'lı Güney Yılmaz kulislerde konuşulan isim.

Erken pes etmissin

Quote Originally Posted by ASLAN1905 View Post
    Erken pes etmissin
    Bi sezon daha sınıycam kendimi. Takımda revizyon yaptım 10 kişi falan gitti. Bakalım neler olacak

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

1 Sezon geçtikten sora FByle oynarsan daha eğlenceli olur diye düşünüyorum. Osasuna için elinden geleni yapmışsın. Küme düşmemesi iyi Osasuna için bence.

Takipçinim devam et

SEZON ÖNCESİ - 2011/2012

Hazırlık Dönemi - İtalya

Tamamen yeni taktiğimize alışma süreci oalrak geçen İtalya Kampımız son iki maç oyuncularımızın hazır olduğunu gösterdi. Skorlar ilüzyondur.

Transfer Dönemi - Revizyon

Takımda büyük bir revizyona gidildi. Obraniak ve Valeri transferlerinin yerinde olduğunu düşünüyorum. Kemik bir ilk 11'imiz oldu. Tek sorun, kadro yeterince geniş değil ve transfer/maaş bütçesi bitti.

Mesaj Yetkileri