1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Formasına "Tenten" Yazdırmak İstiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Formasına "Tenten" Yazdırmak İstiyor

Gençlerbirliği'nin yeni transferlerinden Mustafa Kayabaşı, Süper Lig'de giyeceği formaya, lakabı olan ''Tenten'' yazdırmak istiyor..

Başkent temsilcisinin, Spor Toto 3. Lig'e düşen Hacettepe'den transfer ettiği Mustafa Kayabaşı yaptığı açıklamada, çizgi roman kahramanı ''Tenten''i çok sevdiğini ve kendisine bu isimle hitap edilmesinden memnun olduğunu söyledi.

Yeni sezonda Süper Lig'de ''Tenten'' yazılı formayı giymeyi istediğini belirten Mustafa Kayabaşı, ''Tenten çizgi filmlerini izleyerek büyüdüm. Arkadaşlarım beni bu çizgi filmdeki Tenten karakterine benzetti ve bu lakabı taktılar. Benim de hoşuma gitti, lakabımı seviyorum. Küçüklüğümden beri bana herkes bu şekilde sesleniyor. Artık alıştım. 'Mustafa' diye seslenildiğinde garip geliyor. Bazen üzerime bile alınmıyorum'' dedi.

Yaşı ilerleyince ''Tenten''in maceralarının anlatıldığı çizgi romanları da okuyan Mustafa Kayabaşı, ''Tenten, Belçika'nın simgesi. Bütün dünya Tenten'i tanıyor. Köpeği 'Milou' ve 'Kaptan Haddock' da sevilen karakterler. 'Tenten' yazılı formanın bana uğur getireceğine inanıyorum. Takım arkadaşlarımdan da bu konuda olumlu tepkiler aldım. Teknik direktörümüz Fuat Çapa dahil, beni tanıyan herkes zaten bana Mustafa diye değil, Tenten diye sesleniyor. Sanırım Türk futbolculardan formasında lakabı yazan başka örnek yok. Federasyonun izin vermesi durumunda, bir ilk olacak. Bu da beni ayrıca mutlu ediyor'' diye konuştu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adam resmen çocuk Ama çok güzel olur böyle birşey olsa...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çikarito varsa Tenten neden olmasın ki

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Yabancılar yazdırabiliyor, Türkler niye yazdırmasın

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yabancı oyuncularda örnekleri var bunun. bizim de lakap kültürümüz geniş olmasına karşın böyle bir konu için ilk olacak. güzel.

Neden olmasın valla, küçük bezelye oluyor da.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yapılırsa güzel olur, Türkiye'de de yeni bir akım başlamış olur ayrıca futbolada renk katar.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    yabancı oyuncularda örnekleri var bunun. bizim de lakap kültürümüz geniş olmasına karşın böyle bir konu için ilk olacak. güzel.
    Bizim lakap kültürümüz geniş geniş olmasına ama pek forma arkasına yazılabilecek şekilde değil çoğu

Nizamettin Çalışkanda Nizmo yazdırmıştı galiba bir sezon. Bence güzel olur Tenten

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hulk'a özenmiş arkadaş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim aklıma sadece Nizamettin geliyor Türkiye'de, Nizo yazdırmıştı formasına.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Federasyondan izin istemenin mantığı ne?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Federasyon bu durum için genel bir standart belirlemeli. İsteyen istediğini yazdırmamalı. Bu oyuncu Tenten yazdırmak ister, bir başkası çok farklı birşey. Formaya isim yazılmasının amacı ne, bilmiyorum ama amacından sapar formaya isim yazılması uygulaması. Ayrıca ben formalarda 1-11 numara uygulamasının kaldırılmasını hiç istemiyordum.

Nizo'ya ek olarak sanırım geçen sezon görmüştüm bir maçta, Eskişehirspor'lu Koray Arslan'ın formasında da K.A yazıyordu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tenten'i bende çok severim. Kullanıcı resmimde DisCo'nun o'sunda bile vardır.

Bence güzel bir uygulama olur. Hakem kart verirken isime değil numaraya göre not alıyor. Yani isim kısmında ne yazdığının pek bir önemi bulunmuyor diye biliyorum.

Mesaj Yetkileri