Maalesef zor bir karşılaşma, Trabzonspor'un ne gücü ne de tecrübesi Inter için yeterli değil. 3-0'lık bir skor bekliyorum.
Çok zor bir maç Ts için en iyi ihtimal beraberlik.Ama Inter galibiyete daha yakın 2-0,3-1 gibi bir skor bekliyorum umarım yanılırım.
İnter Palermo karşısındaki gibi oynarsa yenilebilir bileçok açık oynuyorlar bol gollü karşılaşma izleyebiliriz 3-1 ve ya 4-1'lik bir galibiyet bekliyorum İnter'den...
Zor olacak tabi ki, Trabzonspor'un bir beraberlik alması çok iyi olur.
İmkansız bir maç olarak görüyorum ancak bu şartlarda çok normal bir durum.Kadro ve tecrübe olarak onların çok ama çok gerisindeyiz.Bir yanda tarihinde ilk kez Şampiyonlar ligine kalmış takım var ve diğer yanda bu kupayı 2 yıl önce müzesine getirmiş bir takım.Gol atarmıyız bilemiyorum.Burak Yılmaz'ın olmamaıs çok büyük kayıp şuanda takım için.
Tolga,Celustka,giray,Glo,Serkan,Zokora ,Colman,Adrian.Henrique.Volkan,Halil 11'i ile sahada olabiliriz.Ama ben Halil yerine Pawel'i tercih ederim.
İlginç bir ayrıntı; Yine 14 Eylül'de,1983'te TS Inter'i mağlup etmiş
Trabzon icin cok zor mac inter tam bildigim kadari ile 3-4-3 oynuyor trabzonda hizli oyuncular var burak henrique volkan sen gibi 3-4-3 sisteminde defans arkasina atilcak toplar trabzon icin tehlikeli ataklar olur zor mac olucak trabzona guveniyorum desemde inter daha tecrubeli takim kazanirlar diyorum en kotu beraberlik olabilir.
Inter çok kötü durumda, Gasperini şimdiden tartışılmaya başlandı. Bu maça daha hırsla çıkacaklardır. Geçen sezonun Tabzon'u olsa başa baş derdim ama şimdi işleri zor.
Trabzonspor'dan bir sürpriz bekliyorum açıkçası.Deplasmanda İnter'den puan alıp kendi sahasında CSKA'ya yenilirler (:
henrique bu maçın yıldızı olabilir süpriz bekliyorum
@arif: İnter 3-5-2 oynuyorTrabzon 5-3-2 oynasın en azından 0-0 için uğraşsın
![]()
Gol yememek diye bireşy söz konusu olamaz.Muhakkak gol yeriz o nedenle o kadar çok savunma yapmanın bir anlamıda yok.Şuanda takım tamamen uyumsuz durumda.Neredeyse her bölge dağıldı.Bu şartlar altında beraberlik süpriz olur.
Kafilemizde şu oyuncular bulunuyor.
Tolga Zengin
Bora Sevim
Didier Zokora
Gustavo Colman
... Paulo Henrique
Alanzinho
Sezer Badur
Halil Altintop
Arkadiusz Glowacki
Pawel Brozek
Serkan Balci
Ferhat Oztorun
Zeki Ayvaz
Mustafa Yumlu
Aykut Akgun
Giray Kacar
Robert Vittek
Marek Sapara
Ondrej Celustka
Marek Cech
kagit üzerinde favori inter fakat trabzon istese beraberlikle döner...
Trabzonspor'un tarihindeki ilk ŞL tecrübesi olacak ve bu da bu organizasyondaki ilk maçı ve şanslarına ilk maçları da İnter gibi bir takımla, hem de deplasmanda. Bunun ağırlığını ve heyecanını kaldırabileceklerini sanmıyorum ben. İnter, 2-3 farklı galip gelecektir bu maçta. Yine de başarılar dilerim Trabzonspor'a.
Fikrimi söylüyorum eğer Trabzon interi yenerse gruptan çıkar bence şansları var imkansız falanda değil interi yenerse ekstra motivasyonla diğer rakipleride yenebilir buda benim düşüncem bundan 4 sene önce interle maçımız varken herkes 5-6 yersiniz diyodu ama deividin jeneriklik golü harika oyunla almıştık maçı umarım Trabzonsporda Türkiyeyi başarıyla temsil eder. 1-2 Trabzon kazanır.
İlk maçın Inter'le olması avantaj bile bence.Ama keşke deplasman olmasaydı.Sakin olmazsa Trabzonlu futbolcular kötü bir skor ortaya çıkabilir.Inter'i de abartmaya gerek yok biz en çok rakiplerimizi büyütmekten kaybediyoruz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Aslında TS iyi kura çekti yahu ilk maçın İnter'le olmasıda çok iyi avantaj...Lille ve CSKA zaten eski güçlerinde değiller...2 Ekibi de Trabzon'da yensek en kötü UEFA gideriz...
Yenileceğimizi ama çoğu arkadaşın aksine fark yemeyeceğimizi düşünüyorum. Bence karşılıklı ataklarla geçen bir maçın sonunda 1-0 veya 2-1'lik skorla maçı kaybedip döneriz.
İnter Palermo karşısındaki gibi oynarsa Trabzon puan veya puanlar çıkartabilir bence. 3-5-2 düzenine döndü İnter ve buna alışmaları zaman alacaktır. Trabzon'un olası puanlarına sürpriz gözüyle bakmıyorum şahsen.
Çevremdeki bütün Fenerbahçeliler, Trabzonspor'un yenilmesini istiyor![]()
FM Gazetesi
Haydi Trabzonum Sana Inat Herkesi Sasirt. =)
Bordo-mavili takımın karşılaşmaya; Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Marek Cech, Serkan, Colman, Zokora, Sapara, Halil ve Henrique 11'yle çıkması bekleniyor.
Vittek bence Halil'den daha iyi sakat falanmı veya hazırmı değil ? Onun dışında kadro sağlam olmuş...
Andre inşallah Manisaspor maçındaki performansını tekrarlar da puan çıkartır TS, Milano'dan.
Nedense Trabzon'un beraberlikle döneceğini düşünüyorum.Haydi Trabzon.Yüzümüzü kara çıkartma.
Geçmişte bizi yenmişlerdi yine yenebilirler. Burda olduklarına göre çok güçlü bir takımları var demektir..
Esteban Cambiasso / İnterli Futbolcu
tribundergi Tribun Dergi
Yarin Milano'da bir grup Fenerbahce taraftarinin formalari ile Inter tarafina girerek Inter'i destekleyecekleri haberleri var.
Yeni gelen bilgi: Inter'liler arasina girecek Fenerbahceliler UEFA'yi protesto eden bir pankart acacaklar.
Fenerbahcelilerin, Inter - Trabzonspor macinda acmasi beklenen pankart: "FENERBAHCE HERYERDE!"
Amaç ne acaba ?