daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Tarih:10.09.2011
Saat:17:30
Stad: 19 Mayıs Stadyumu
Süper ligte ilk maç. Beraberliğin yüksek ihtimal olduğunu düşünüyorum. Ama kazanan olursada 1-0 gibi bir skorla Samsunspor'umuz kazanabilir. Yeni transferleri, takım uyumunu merak ediyorum. Umarım kazanırız.
Gençlerbirliği bu sene düşmeye en büyük aday...Samsun zorlanmadan kazanacaktır...
beraberlik cok yuksek gozukuyor,kazanan bir taraf olursa oda samsun olur dusuncesindeyim
Samsunspor iyi kadro kurdu,Gençler ise Pektemek ve Şam gibi en iyi 2 oyuncusunu kaybetti... Bana göre bu maç banko 1.
samsun da m.sarp tan gol ekliyorum![]()
Samsunspor iyi bir takım kurdu.Özellikle transferin son gününde alınan Bandice ile ilgili çok iyi yorumlar yapılıyor.Gerçi bu maçta oynar mı bilemem ama.Kaleci Ertuğrul da bir şekilde Petkovic'in gözüne girer de formayı kapar umarım.Gençlerbirliği transfer döneminde neler yaptı takip edemedim pek.Samsunspor galibiyeti bekliyorum.
Son antrenmanlarda gördüğüm kadarıyla
Muhtemel 11'imiz.
Bu sezon güç kaybeden Gençlerbiliği karşısında sezona 3 puan ile başlayacağımızı düşünüyorum.
Yenal Tuncer'e dikkat edin Samsunspor'lular sizi kanser edebilirGençlerbirliği bu sene en iyi 2 oyuncusunu gönderdi Samsunspor'da iyi kadro kurdu uyum sorunları yoksa bu maçı rahat alırlar diyorum .
Şuan Samsun'dayım ablama geldim kalmayada. Evin önünden taraftarlar geçiyor bağıra bağıra. Taraftar grupları stada akıyor. Çok güzel buralar. Bu maçı umarım kazanırız. Bende gitmek istiyorum maça ama gitmeyecem gibi.
16.dakikada Bance yazdı. 1-0. Dahaca 1 hafta falan oldu heralde Bance takıma katılalı. Hızlı başladı.
ligimizin ilk golunu Bance atti hadi bakalim bol gollu maclar..
Álvaro Domínguez 2-0
Ekigho Ehiosun 3-0
samsun 3 yabancisiyla 3-0 yapti insallah bole devam ederler..
Hiç Samsun maçına bakamadım daha STSL'deki ilk maçı olmasına rağmen böyle farklı bir skor helal olsun![]()
Şu golleri atan oyuncular kimdir ya ne zaman aldı Samsun bunları hiç görmemiştim, bi tek Alvaro Dominguez tanıdık geliyor.
bance icin cok iyi diyorlardi bakalim samsunda ne yapacak geleli 1 hafta oldu adam ilk golunu atti..
Samsun'un hocası iyi transferler yapmış anlaşılanbeklediğim gibi Gençler yeniliyor bu sene düşeceklerini belli ediyorlar...
Gençler düşmeye aday en büyük takımlardan biri kanımca iddaada samsuna verdm 2.10 mis![]()
3-2 Samsun kazandı.
Vay be Cavcan takımı ne hale getirdi. Yazık olmuş. Samsun'da 2. golü atan adam iyiye benziyor...
Takım ilk yarı güzeldi ancak ikinci yarı çok boşladılar...
Maçın tartışmasız Kahramanı FİNK idi. 3 Golde de payı vardı. Muhteşem oynadı.
Dindane'nin eniştesiİyimiş.
Tebrikler Samsunspor'a... Bu sezon kesinlikle ligde kalacaklar bence.