Hep sezonun en başarılı futbolcuları veya teknik adamları sorulur,benim sormak istediğim bu sezonun en başarılı yöneticileri...
Hep sezonun en başarılı futbolcuları veya teknik adamları sorulur,benim sormak istediğim bu sezonun en başarılı yöneticileri...
Koray Dusova making tactical change...
Aziz Yıldırım...
eğer adnan polat sene başından beri olsaydı adnan polat derdim çünkü takıma gelirgelmez bi hava geldi galatasaraya ama şimdi aziz yıldırım demekten başka çare yok sanırım
eğer FB yöentiminde bir kaç kişi saçma sapan şeyler söylememiş olsaydı kesinlikle onlar derdim bunlar dışında gerek transfer olsun gerekse diğer olaylarla en iyileri onlardı ama talihsiz açıklamaları yüzünden haketmediler
Bülent Tulun
adnan polat
Aziz yıldırım...
nihat özdemir ve aziz yıldırım
Levent Kızılı unutmayalım...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
adnan polat
Adnan Polat.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Aziz Yıldırım
kesinlikle adnan polat cünkü takima sonradan gelmesine ragmen müthis isler basardi,bi nevi onun sayesinde sampiyon olduk.
adnan polat-canaydın
adnan baba tabii ki
Manisaspor'a flaş transferler yapan ve takımın başında dimdik şekilde duran Haluk Çubukçu...
adanan polat & Levent Kızıl
Sezonun Sonunda gelmesi sebeiyle Adnan polat'ı saymıyorum.O yüzden Aziz Başkan'ımız
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Murat Aksu![]()
kesinlikle adnan polat
eric gerets bu para sıkıntısında oyunculara çok moral verdi ama daha çok katkısı olan adnan polat herşey o gelince değişti
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Büyük Başkan Aziz Yıldırım
"YÜCE ATATÜRK"
Başarılı olmasa da en dürüstü Hikmet Tanrıverdi
Adnan Polat.
adnan abivede levent kızıl...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
bence Murat Aksu.adam hem yönetimi ayakta tutuyor hemde takır takır icraat yapıyor.
walla iyi yöneticiden kastınız ben anlamadım ki .... takımına başarı lar kazandıran mı yoksa iyi transferler mi yaptıran ... bence asıl başarı sporif başarıdır ki bu başarıyı en iyi yapan takım galatasaray ise yöneticilerde galatasarayın yöneticileri ...
yalnız kampanya başlatarak galatasarayın dinamiklerini harekete geçiren adnan polat ı unutmamak lazım ki o anda yönetimde bile değildi ....
bu aslında ankettarzında olsa iyi olurdu neyse..
bana göre adnan polat.onun sayesinde GS yönetimi ile taraftar barıştı.futbolcularla yönetim arasındaki köprüyü kurdu.sizce bu ödülü hakketmiyomu?
bnce levent kızıl