Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 50.00%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Antalyaspor kazanır

6 33.33%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: [4. Hafta] Beşiktaş - MP Antalyaspor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [4. Hafta] Beşiktaş - MP Antalyaspor

Last edited by di canio : 22.Eylül.2011 at 19:55
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Antalyaspor bu sezon her ne kadar çok formda olsa da bu maçı kaliteli ayaklarımızla zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum. Pektemek ''Gol'' Demek. 3-0 ya da 3-1 alırız bana göre.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yarin Istanbul'a uçuyorum Antalya maçina gitmeye çalisacagim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

direncli bir mac olucak besiktas saha avantaji ve seyirci destegi ile 1-0 veya 2-0 kazanir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 3 maçı ama iyi ama kötü Allah'a emanet kazandık. Taraftarımız özellikle Bursa maçına çok önem veriyorduve bu maçı da aldık. İnönü'ye dönüşümüzde taraftarımızın desteğini arkamıza alıp kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma'nın yokluğunda maçı takım oyunuyla rahat kazanırız diye tahmin ediyorum. Sonuçta Quaresma yok ve takım oyunu var. Mutlaka artısı olacak
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quaresma nın yokLuğunda hoca umarım HoLosko iLe başLar. Simao ya daha fazLa iş düşecek. Artık bu sezon kendisini gösterme ve takıma önderLik etme zamanı geLdi. Ernst oynayabiLecek durumda mı biLmiyorum ama Erns-Necip ve Fernandes Li bir orta saha kurgusu iLe maça başLarsak AntaLya karşısında farkLı gaLip geLiriz diye umuyorum. OLmadı korner Bug`un dan yararLanıp atar, yine atarız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Son 3 maçtır öyle ya da böyle galip geliyoruz ve bu güzel bir olay. Galip gelme alışkanlığı önemli. Bu maçı da sahaya moralli çıkacak olan takımımızın taraftarın da desteğiyle kazanacağını düşünüyorum. Üst sıralara biraz daha yaklaşırız böylece.

Bu da benim istediğim, ama sahaya çıkmayacak 11'imiz:

Rüştü
    Toraman - Sivok- Egemen- İsmail
    Ernst
    Necip - Fernandes
    Holosko - Simao
    Pektemek

Hocadan beklediğim kadro şu;

Rüştü
    Ekrem - Sidnei - Sivok - İsmail
    Aurelio - Necip - Fernandes
    Holosko - Simao
    Edu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fazla gol olmaz Beşiktaş 3 puan alamaz.Bursa maçındaki oyunu çok kötüydü şansının yardımıyla galibiyet aldı ama bu maçta şansı kurtarmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş yine forvette Edu ile sahaya çıkacak galiba, çok ağır bir adam Edu pasları bile biraz bekletip atıyor yani bana Almeida ilk geldiğinden beri hep ağır gibi gözükürdü Edu'yu gördükten sonra Walcott gibi gözükmeye başladı Almeida.

Maç hakkında, Beşiktaş'ın kesinlikle erken gol bulması lazım yoksa ilerleyen dakikalarda fizik gücünün de düşmesiyle Antalya iyi kontralar yakalayabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

benim sahsi gorusum su besiktas kadrosu hakkinda

Rustu

ekrem-sidnei-egemen-ismail
    Fernandes-ernst-necip

Holosko-Simao
    Edu

boyle bir kadro daha iyi ortasaha cok baskili olur ve daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Fazla gol olmaz Beşiktaş 3 puan alamaz.Bursa maçındaki oyunu çok kötüydü şansının yardımıyla galibiyet aldı ama bu maçta şansı kurtarmaz.
    İlla şansa ihtiyacımız olacak bu maçta da yani..

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Carvalhal Beşiktaş'ın teknik direktörü iken hiç bir maçı kesin kazanacak gözüyle bakmıyorum ben. Antalyaspor'un Mehmeh Özdilek farkıyla alacağını düşünüyorum 1-0

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guti defteri kapanıyor bizim için , bugün yine kadroda yok..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ın İlk 11'i: Cenk Gönen-Toraman-Sidnei-Egemen-İsmail-Necip-Veli-Ernst-Simao-Holosko-Mustafa

Beşiktaş yedekler: Rüştü, Fernandes, Hilbert, Aurelio, Mehmet Akyüz, Edu, Tanju
    Last edited by vego : 25.Eylül.2011 at 20:19

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Beşiktaş'ın İlk 11'i: Cenk Gönen-Toraman-Sidnei-Egemen-İsmail-Necip-Aurelio-Ernst-Simao-Holosko-Mustafa
    Bu açıklanan ilk 11 mi? Ben sitede okudum şimdi ilk 11 şöyle yazıyor: Siyah-beyazlılarımız karşılaşmaya Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Simao, Holosko, Sidnei, Ernst, Egemen Korkmaz onbiriyle çıkacak
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Senin ki doğru

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

MEDICALPARK ANTALYASPOR: Ömer, Ali Tandoğan, Ali Turan, Deniz, Musa Nizam, Uğur İnceman, Sedat, Kerem, Musa Aydın, Necati, Mehmet Eren

MedicalPark Antalyaspor Yedekler: Sammy, Erkan, Musa Nizam, Sedat, Emrah, Tita, Kenan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Simao 1-0 penaltidan atildi, Penaltimiydi evet kesinlikle penaltiydi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali Turan o nasıl dengesiz gelmektir ya, Veli de akıllıca vücüdunu araya koydu

1-0 Simao

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşiktaş 1-0 kazandı.Tebrikler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VeLi ve Edu nun atamadığı basit goL pozisyonLarından doLayı az kaLsın puan kaybediyorduk. OnLar nasıL kaçar arkadaş, nasıL atamazsınız ya..

Kör, topaL gidiyoruz bakaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız bu maç Edu iyiydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    İlla şansa ihtiyacımız olacak bu maçta da yani..
    Gördüğün gibi şansa ihtiyacınız oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şans demişken sen şans kurtarmaz demişsin gördünmü Beşiktaş'ı sanş kurtardı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Emrah Başsan'ı çok beğendim.Sağlam bir gelecek onu bekliyor gibi görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe maçının kopyasını gördüm bugün. Erken gelen gol ve karşı takımın bütün maç boyunca yüklenmesi. Fenerbahçe erken gol bularak maçı kapattı. Bizde bugün ilk 30 dakika boyunca güzel oynadık onun dışında vasat bir oyun oynadık. Bu tip maçlarda önemli olan 3 puanı koparmak. Bunuda yaptık. Zorlu maç trafiği dönemini karlı bir şekilde kapattık. Umarım takım önümüzdeki haftalar kendini bulur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın başında golü bulduk,golden sonra ikinci golü bulup rahatlasaydık daha rahat bir maç olacaktı ama net fırsatlar yakalamamıza rağmen bunları değerlendiremeyince maç zora girdi.İkinci yarı son yarım saat ileride pas yapıp top tutamadık,sürekli top kaybı yaptık.Antalyaspor iyi pres yaptı,kaptığı topları hemen kaybetmediler ama pozisyon bulamadılar fazla.Bunda sürekli savunmamızın arkasında uzun topla sarkmayı düşünmeleri ve bir çoğunda ofsayta yakalanmaları etkiliydi.Bu etkinliklerini değerlendiremediler yani.İkinci golü bulsak daha rahat bir maç olacaktı bizim için ama puan kaybetmemiz daha önemli.Umarım bu galibiyet serimiz devam eder.

Simao'nun penaltı vuruşlarına bayılıyorum.Simao topun başına geçtiğinde penaltı vuruşlarında acayip bir güven oluşuyor içimde.Sanırım hayatında hiç penaltı kaçırmamış.Öyle bir yere vuruyorki zaten kalecilerin çıkartması imkansız.Simao sahada olduğu sürece her zaman penaltıları onun kullanmasını istiyorum.

Ayrıca Egemen harikaydı gerçekten.Çok kritik müdahalelerde bulundu.Bu sezonki en iyi transferimiz diyebilirim kesinlikle.İyi ki almışız.İnşallah sakatlık falan yaşamaz her çıkış yapan oyuncumuz gibi.

Edu'nun bugüne kadar ki performansını fena bulmamıştım ama bugün kaçırdığı pozisyonlar,özellikle daha uygun durumdaki Holosko'ya 2 defa topu atmaması,kötü bir izlenim oluşturdu bende.Neyse ucuz etin yahnisi bu kadar olur.Yapacak bir şey yok.Almeida bir an önce iyileşir umarım.

Bir de Necip ve Ernst pek iyi değildiler.Bu ikilinin kötü olması son yarım saatlik bölümde etkisiz olmamızda çok etkiliydi. Hadi Ernst yeni sakatlıktan çıktı,kabul edilebilir ama Necip Maccabi maçın ikinci yarısı hariç o bildiğimiz Necip gibi oynayamıyor.Toparlanması lazım,zira ona bu sezon fazlasıyla ihtiyacımız olacak.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Eylül.2011 at 23:31
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yoğun maç temposunun da etkisiyle çok kötü bir futbol oynadık, gerçi bundan önceki maçlarda ne kadar iyiydik o da tartışılır. Fakat şu bir gerçek ki bu sefer karşımızda zayıf bir A.Gücü ya da rehavete kapılmış bir Bursa değil, sağlam bir Antalya vardı. Özellikle 2. yarı son dakikalarda maç gitti geldi, neyse ki kaza kurşununa kurban gitmeden tamamlayabildik 90 dakikayı. Önümüzdeki maçlarda şu futbolu düzeltmemiz şart şart şart.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Holosko - Simao - Q7

Almeida

Bu hucum hatti cok can yakar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri