daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kayserispor'un düşüşü sürer beraberlik bekliyorum ama MİY kazanırsada şaşırmam.
Kayseri bu defa puan kaybetmeyecektir ve MİY'i yeneceklerdir diye düşünüyorum. Mersin'in alacağı en iyi sonuç beraberlik olur, alabilirse.![]()
Nobre'nin 2. golü çok güzeldi . İlk yarı Kayseri 1 - 2 M.İ.Y
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Santana'nın hatası ne kadar büyükse kaleci Navarro'nun da o kadar...Ceza sahasını terk etmişsin, top kafana doğru geliyor, neden kaldırırsın ellerini...Zaten top geçmeyecekti. Ayrıca geçse ne olacak, şimdi 10 kişi takımın...Durum 1-1'ken Santana arkasında hiçkimse olmamasına rağmen geri pas verdi, boşluğa...Moritz koşup aldı topu, Navarro kalesinden ayrılıp ceza sahası ön çizgisine kadar çıktı. Moritz aşırtma bir vuruş denedi ama istediği kadar kaldıramadı topu, Navarro da yüzüne doğru gelen yavaş topu yumrukladı ve kırmızı kart gördü. Bu da yetmezmiş gibi o duran toptan gol yediler, dağıldılar.
Nobre'nin golüyse harikaydı hakikaten. Bir duran top ancak bu kadar güzel göze hoş gelen şekilde sonlandırılabilirdi herhalde5 gole ulaştı, Burak Yılmaz'ı yakaladı. Sezona en formda başlayan oyunculardan.
Şaka maka Nobre gol kralı olacak beyler![]()
Kayserispor'un oynadığı futbolu çok beğeniyorum ama bir türlü şansları yaver gitmiyor, hep bireysel hatalar sonuca etki ediyor takımda. 2-2'lik sonuç belki 10 kişi kaldıktan sonra iyi bir skor ama ikinci yarıda gösterdikleri mücadele ile kazanmayı hak etmiştiler.
Nobre çok büyüksün usta