Aklıma takıldı, FM 2012 çıktığında Fenerbahçe şampiyonlar liginde mücadele edecek mi ve ligin son şampiyonu kim olarak gözükecek ve Süper Kupa mücadelesi oynanacak mı?
Aklıma takıldı, FM 2012 çıktığında Fenerbahçe şampiyonlar liginde mücadele edecek mi ve ligin son şampiyonu kim olarak gözükecek ve Süper Kupa mücadelesi oynanacak mı?
Son bi değişiklik olmazsa , avrupada olmaz şampiyon fenerbahçe gözükür süper kupa geç oynanır
avrupa kupalarında olmaz. editorden yapılması basit bir şey bu. ama avrupaya giden kulüp sayımız ilk yıl 1 azalacak. bunu nasıl yapacaklar bilmiyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
O değilde Süper Kupa'da oynanmadı o ne olacak oyunda olacak mı ? çok karışık gerçekten FM'de 4 takım katılacak Avrupa'ya sanırım ilk sezon...
fm 2012 nin cikmasina yaklasik 1-1,5 ay oldugunu varsayarsak büyük ihtimalle avrupa kupalarinda olmaz.. süper kupayi bende merak ediyorum acikcasi.
süper kupa olacaktır. şu anda kupa oynanmayacak denmedi. ertelendi. tarihi belli değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe'yi veya başka bir kulübü editörden eklemek çok kolay kupalara ama Süper Kupayı merak ediyorum...
Süper Kupa'da bir değişiklik olmaz diye tahmin ediyorum, sezon bitimi esas alınır.
Yöneticilerden bir cevap veren yokmu acaba ?
Beyler demodanda bakabilirsiniz Fenerbahçe Avrupa kupalarında yok yazıyor...
Gercekte nasilsa, oyunda da oyle. Tabii bir var bir yok gibi gel gitler olmuyor. Turkiye avrupa kupalarina 4 takim ile katiliyor.