ispanya ligine türk oyuncu getirince yabancı statüsünde mi yoksa eu statüsünde mi oynuyolar??
ispanya ligine türk oyuncu getirince yabancı statüsünde mi yoksa eu statüsünde mi oynuyolar??
milli duruma eğer milli maçların çoğunda oynadıysa sayılmıyor tabi % unuttum herhalde %30 olacaktı
sayılmıyor ben real sociedad a ugur ucarı getirmistim eu statüsündeydi...
eyvallah beyler.. sanırım milli olmaya bakmadan oynuo bu çocuklar... kendime almadım diğer takımların aldıkları çatır çatır oynuyolar![]()
Barçaya Hasanı Getirmiştim - YEDEK OYUNCU
yabancı sayılmıyor diye biliyorum...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Ben hiç ispanya ligi oynarken Türk oyuncu transfer etmedim ama yabancı sayılmıyorsa Rüştü neden fgn olarak görünüyor ?
nihat kahveci'den bildiğim kadarıyla yabancı sayılmıyor
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
türkler sadece ispanyada degil diger avrupa liglerinde de yabancı sayılmıyor eu olarak geçiyor turk oyuncular..ama turkiyede boyle bi uygulama yok maalesef![]()
tuncayı aldım reale sayılmıo
kesinlikle yabanacı olarak sayılmıyo.ama ispanya ligi için geçerli.o yüzden yazdım ztn![]()
ah şu liglerin bi de bi yerlerine yazsalar ya ligin kuralları nedir kimler ne sayılıo deneme tahtası olmasak bizde![]()
sayılıyor kardes rüstüde ondan barcelonada oynayamadı
onu şu şekilde anlaayabilirsin takımındaki bi yabancıya kontrat önerme sayfasına gir orda altta yazar ne kadara izin werildiiOriginally Posted by xan1903
türkler içinse eger altta öylebir yazı warsa bilin ki yabancı saylıyordur.
normalde türkler yabancı sayılıyo ama oyunda tüğrkler yabancı sayılmıyor
sırbistan-karadağlılar sayılıyor
Rüştü niye yabancı gözüküyor ?
merak etme ispanya,italya gibi ülkelerde türk oyuncular eu sayılıyo ama benim canım ülkemde hala 6 yabancı kontenjanı var![]()
2005 te yabancıydı ama 2006 da bilmiyordum EU olduklarını
senin ve benim canim ulkemde eu ya girsin o zaman bizdede eu oyunculari yabanci sayilmaz...Originally Posted by ronaldinho34