Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: 2012 Avrupa Şampiyonası Play-Off'ta Rakibimiz Hırvatistan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default 2012 Avrupa Şampiyonası Play-Off'ta Rakibimiz Hırvatistan

EURO 2012 elemeleri play-off'unda seribaşı olamadık. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Türkiye, Bosna-Hersek, Estonya ve Karadağ ile birlikte seri başı olamayan dört takım arasında yer aldı. Portekiz, Hırvatistan, İrlanda Cumhuriyeti ve Çek Cumhuriyeti ise seri başı takımlar oldu.

1. TORBA
    Portekiz
    Hırvatistan
    İrlanda Cumhuriyeti
    Çek Cumhuriyet

2. TORBA
    Bosna-Hersek
    TÜRKİYE
    Estonya
    Karadağ

Polonya'nın Kırakow kentinde Perşembe günü TSİ 14.00'te çekilecek play-off kuralarında, Türkiye Futbol Federasyonu'nu A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin ve A Milli Takım İdari Koordinatörü Okan Buruk temsil edecek. Çetin ve Buruk, bugün kuraya katılmak üzere Polonya'ya gitti.

Çift maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak Play-off maçlarının ilki 11/12 Kasım, rövanş karşılaşmaları ise 15 Kasım tarihinde olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Portekiz geLecek bence. Gerçi hoş Portekiz değiL diğer takımLarda bizi eLer ya neyse..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Muhtemel 4 rakibin de şu görüntümüz ile milli takımımızı çok rahat eleyeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çek milli takımını sanırım Cech bırakmış son maçta yoktu o bıraktıysa şanslar %50 olur gelecekse Çek Cumhuriyeti ve ya İrlanda gelsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim de içimden bir Portekiz gelecek diyor.

Diğer takımlara karşı şansımızın olduğunu düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Portekiz gelecek, sonuç olarak rezil halimizi gözler önüne serecek (en azından bir bakıma istediğim budur.)

ama bir çok arkadaş gibi diğer 3 takımı da geçebileceğimizi sanmıyorum ama inşallah utanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gerçekçi olalım, estonya gelecek olsa bile eleyemeyiz şu durumda, kaldı ki 2. torbadayız hiç şansımız yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Belki İrlanda cumhuriyetini zorlarız..diğerleri bizi çok kolay geçer (genel yorumlar böyledir bence )

Ama belli de olmaz.Türkiye gaza gelince sihirli değnek değmiş gibi oluverirse bu takımların hepsini eleyebilir. Hücum anlamında çok zayıfız. Sadece 1-2 bireysel yetenekli oyuncumuzun maç performansıyla gol atıyoruz.Savunma desen evlere şenlik
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1. torbada bir ihtimal İrlanda'yı eleyebiliriz gerisini eleyemeyiz. %85 yokuz...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eğer Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti gelirse 3 sene öncenin milli takımıyla bugünkünün arasındaki uçurumu çok daha iyi görürüz.İçimden bir ses geçeriz play-offu diyor ama inanasım gelmiyor (:

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

portekiz gelsin de bari cr7 yi görelim istanbulda

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Görüpte napcaz zaten TV'de gördüğümüz kadar gördük zaten İstanbul'a geldiki o boşver gelmesin İrlanda gelsin Çekler gelsin ama Portekiz gelmesin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yok ben elenecez nası olsa o yüzden dedim bari büyük denizde boğulalım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Tek eleyebileceğimiz takım bence Çek Cumhuriyeti. Onu da ancak gazla eleriz, güzel oyunla değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şuan ki durumumuz ortada ama biz aslında hep böyleyiz. zor maç olmadı mı kazanamıyoruz. oynadıkları futbolla o 4 takımda bizi eler mantıken ama bizim ne yapcağımız belli olmaz. o 4 ünü de eleyebiliriz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Bizi gazeteler bu gün birinci torba yazıyordu, kafam karıştı. Şuanki futbol ve Hiddink açıklamaları ile birlikte kim gelirse gelsin ne yazık kı eleniriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Portekiz gelmeze Euro 12 'de oluruz.

18. Default

Gözümüzde büyütmeyelim milli takımımızı diyordum, iyice yerden yere vurduk O kadar da değil. İrlanda, Çek Cumhuriyeti ile başa çıkabilecek kapasitedeyiz. Çekler eski güçlerinde değil, keza İrlanda'da bizden güçlü bir takım değil. İnşallah bu ikisinden biriyle eşleşiriz, özellikle İrlanda gelsin isterim. Play-off'lar farklı olacak, finallere katılacak takımları 90 dakika değil 180, belki de daha fazla süre sonunda öğrenicez. O yüzden biraz güvenelim, biraz destekleyelim takımı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çek veya İrlanda gelir inşallah.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

O kadarda abartmıyalım bence milli takımımız İrlanda'yı çok rahat eler Çek'leride zorlansakta eleriz.Ama Hırvatistan ve Portekiz için aynı şeyi söyliyemem tabii..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milli takımın hali ortada.Azerbaycan'ı zar zor 1-0 yeniyoruz ve o gole de deliler gibi seviniyoruz.Ben Türkiye'nin elenmesini istiyorum ama sakın yanlış anlamayın.Makedon göçmeni olmamıza rağmen her yerde Türk'üm derim.Ben sadece Hiddink ve ekibinin gitmesini istiyorum.Özellikle son 4 maçtan sonra.Kazakistan maçını son dakikada zar zor yeniyoruz , Avusturya maçına 1 puan için çıkıyoruz.Almanya maçında hiç direnemiyoruz.Azerbaycan'ı zar zor 1-0 yeniyoruz.Hiddink geldiğinde pek bir umutluyum ama oynattığı futboldan sonra artık nefret ediyorum o adamdan.Maçları izlediğime de bin pişman oluyorum.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

O torbadan çek cumhuriyeti hariç kim gelirse gelsin eler bizi. İrlandalılar geneli premier ligde oynayan tempolu futbolcular ve son elemelerde fransa'ya elenişleri skandaldı.Koskoca fransa'yı eliyordu bu takım hakemler engel olmasa. Kısacası ya çekler gelir ve turu geçme şansımız % 50 % 50 olur ya da avrupa şampiyonasına kalmamız için büyük bir futbol mucizesi gerekir bize.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İrlanda ve Çek Cumhuriyeti'ni eleyeceğimizi düşünüyorum ama Forvet açığımızın olması gerçekten çok üzücü ve halen Mevlüt'ün alınmamasınada şaşırmıyor değilim.

Umarım kadroya Mevlüt'ü alır,kimleri 11'de deneyen Hiddink oyuncuyu denemekten mi korkuyor ?

Neden Mevlüt alınmıyor umarım alırlar ve denerler durarak hiç birşey çözülmez bunu artık anlamalı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tuncay yoksa hiç bir takımı eleyemeyiz

Şaka maka Tuncay Kazım yerine iyi gider.

Kurada Hırvatistan gelecek gibi düşünüyorum.Ne kadar formda olurlarsa olsunlar Hırvatları eleriz diyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Biz İrlanda benzeri diyebileceğimiz hangi takımı rahat yenebiliyoruz ki?

Elemelerde sadece 13 gol attık ve 11 gol yedik. Az gol atan nispetende az yiyen bir takımız. İrlanda'ya bakınca grupta 7 gol yemişler 15 gol atmışlar. Bizden iyiler yani. Buda gösteriyorki adamlar iyi savunma yapıyor. Bizim sorunumuz ne? Gol atamamak. Yani bu gibi takımlara karşı ihtiyacımız kadar atamıyoruz. Gol yeme sorunumuz zaten var ancak Euro 2008'deki gibi attığımız goller yediğimiz gollerden daha fazla olmuyor. Bu sebeplede zorlanıyoruz. Kasım ayının neredeyse yarısında oynanacak maçlar. Bu zamana kadar ciddi form değişikliği geçirirsek şansımız dahada yükselir ancak şu forma göre kesin eleriz demek büyük konuşmak olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    İrlanda ve Çek Cumhuriyeti'ni eleyeceğimizi düşünüyorum ama Forvet açığımızın olması gerçekten çok üzücü ve halen Mevlüt'ün alınmamasınada şaşırmıyor değilim.

Umarım kadroya Mevlüt'ü alır,kimleri 11'de deneyen Hiddink oyuncuyu denemekten mi korkuyor ?

Neden Mevlüt alınmıyor umarım alırlar ve denerler durarak hiç birşey çözülmez bunu artık anlamalı.
    gerçekten doğru mevlüt 11 de oynasa daha iyi olur burak ayarında oyuncu bitiriciliği çok iyi

İrlanda Cumhuriyeti bahsettiğiniz kadar zayıf bir takım değil.Portekiz le eşleşelim en kötü ihtimal bu turnuvayı kaybedelim diğer senelerimiz kurtulsun
    Last edited by punisherfero : 13.Ekim.2011 at 14:46

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Portekizi bekliyoruz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kuralar çekilmek üzere.Hakkımızda hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hırvatlar ile eşleştik.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri