1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Reklamın Böylesi ...!

Post Reklamın Böylesi ...!

Beşiktaş’ın Portekizli golcüsü Almeida, ülkesinde TVI televizyonuna verdiği röportajda, Türk Futbolu’nu yere göre sığdıramadı, “Kendilerini inanılmaz geliştiriyorlar. Kalite ve teknik olarak çok üstünler. Tüm Avrupalılar Süper Lig’e gelmeli” dedi

Beşiktaş ’ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida , Türk Futbolu için övgü dolu sözler sarfetti, “Türkler aynı bize benziyor. Kalite ve teknik olarak çok üstünler. Bizimle aynı stilde oynuyorlar” dedi.

Portekiz ’de TVI televizyonuna röportaj veren siyah-beyazlı ekibin yıldızı, söylenenlerin ve eleştirilerin aksine Türk Futbolu’nun önünün çok açık olduğunu savundu. Almeida, Türkiye ’de çok kaliteli oyuncular olduğunu ve kendileri gibi Avrupa’nın birçok ülkesine dağıldıklarını belirterek, “Portekizliler ile Türkler’in ortak yanı çok” ifadesini kullandı. Türk futbolundaki en göze çarpan özelliğin teknik olduğunun altını çizen Beşiktaş’ın golcüsü, “Avrupa’da her geçen gün biraz daha ileriye giden bir Türkiye ile karşılaşıyorsunuz. Kendilerini inanılmaz geliştiriyorlar. Türk oyuncular Avrupa’nın büyük kulüplerinin gündeminden düşmüyorlar. Bu da bana Portekizli oyuncuları çağrıştırıyor” diye konuştu.

Almeida, Türkiye’de ikinci sezonunu yaşadığını hatırlatarak, “Beşiktaş’tan son derece memnunum. Rekabetin yüksek olduğu bir ligde mücadele ediyorum. Her maç heyecan üst seviyede. Rakipler hep güçlü ve kazanmak için büyük efor sarfetmeniz gerekiyor. Avrupa’da bulunan tüm futbolcuların Türkiye’ye gelmesini çok isterim. Hedefim Beşiktaş forması altında önemli başarılar yakalamak. Bunun için var gücümle çalışıyorum” dedi.

Haber1903

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Ne İçirdiniz Almeida'ya Yahu Ne İçtiyse Bende Ondan İstiyorum Kafam Güzel Olsun

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Para gözünü kör etmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ne İçirdiniz Almeida'ya Yahu Ne İçtiyse Bende Ondan İstiyorum Kafam Güzel Olsun
    aynısını yazıcaktım sen yazmışsın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupada ileri giden Türk futbolu mu ? Pardon ama çok iyimser tanıtmış bizim futbolumuzu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ağır saçmalamış reyiz

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sek Viski çarptı herhalde.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil