Profilini rica edebilir miyim ?
Profilini rica edebilir miyim ?
Last edited by perpetua : 21.Ekim.2011 at 18:52
Gökhan Zan passing 12 Ersan 10 söyleyecek lafım yok buna.Ersana 13-14 verilmeli diyordum artık 15-16 verilmeli diyorum.Serdar Kesimala da 15-16 verilmeli Gökhan Zana bakarak...
Dostum bir oyuncuyu sadece tekniksel olarak değerlendirmen yanlış. Pas özelliği 12 fakat kararlılık 5 gördüğün gibi. Buda pası nereye atacağını belirliyor. Gökhan Zan'ın hatalı pas yapmasının sebebide topu alınca ne yapacağını şaşırıp heyecanla topu rastgele vurması. Mesela Servet'te hep uzun oynuyor top defanstayken. Serdar'ın pas değerini bilmiyorum fakat mental özelliklerinin iyi olduğunu biliyorum. Bu sayede Gökhan'dan çok daha iyi pas atabilir.
Bu arada benim dikkatimi İnjures P. özelliği çekti. Gökhan Galatasaray'a geldiğinden beri sakatlıktan kurtulamıyor. Fakat Fatih Terim takımın başına geldiği günden beri performansını diğer haftalarada sarktıran ve sakatlık problemi yaşamayan bir Gökhan var, en azından şimdilik.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ben 3-4 pas hatasi animsamiyorum acikcasi. Bir tane animsiyorum. Sonucta attigi paslarin hepsi 4-5 metrelik paslar degil. Hata da olabilir. Ozellige 20 verilmedi ne de olsa. Ozellik 20 olsa da hata olabilir. Hatta rakibin becerisi de olur.
Ersan 'in pas degerinin dusuk oldugunu dusunuyorsaniz, Ersan'in basliginda yazmak dogru olur.
Heading 14--->15
Marking 14--->13
Passing 12--->13
Anticipation 12--->11
Positioning 12--->13
Balance 12--->13
Pace 12--->11
Olabilir bence Zan.
gokhan macin icinde genel olarak iyi oynuyor ama her mac 1 tane inanilmaz hata kontenjani var bos gecmiyor.
gökhanın strenght 1-2 puan artabilir. genellikle vücudunu kullanarak top kapıyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Katılmıyorum. Bence güçsüz fakat daha dengeli bir oyuncu. Balance artmalı kesinlikle