1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: [12.0.0] Paulo Henrique

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default [12.0.0] Paulo Henrique

Henrique profili koyabilirmisiniz?

Kuzenimin Demo oyununda gördüm de böylesine fiziksel olarak güçlü bir oyuncunun fiziksel özelliklerinin bu kadar düşük olması çok garip. Bazı özellikleri için de bu oyuncunun geçen sezon Westerlo'da 18 gol attığı göz önünde bulunduruldu mu acaba?
    Last edited by perpetua : 23.Ekim.2011 at 14:15

Profili Türk araştırmacılar tarafından yapılmadı, ara transfer döneminde yeni patch çıkıyor her sene Gerekli görülürse o yamada düzeltmeler yapılabilir belki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Genel olarak iyi yansıtılmış. Çok fazla izleyemedik kendisini ama bana şimdiden 10 olan karar verme dahada düşmeliymiş izlenimi verdi. 2-3 kişinin arasına girip topla çıkabilmesi gerçekten çok güzel ama bunu sürekli denemesi genellikle top kaybına neden oluyor. Neyse devre arasına kadar daha fazla izlenilerek gereken yapılır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

First Touch 14--->13
    Technique 14--->15
    Off The Ball 12--->13
    Acc 14--->15
    Strength 14--->15

Gibi gözlemledim izlediğim maçlarda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Paulo'nun Pas özelliği yükseltilebilir, adam nefis paslar atıyor her maçta izleyenler mutlaka katılacaktır bu duruma.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Futbol oynamayan bir adam ameliyat olsa 1 ayda yataktan zor kalkar, adam 1 ayda topla oynamaya başladı, fiziksel özellikeri yeterli değil malesef..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Natural Fitness değeri çok acımasız olmuş. Mantıklı bir değere çekilmesi gerekir diye düşünüyorum. İncelediğim kadarıyla 3 değerini alacak bir yapıda değil.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri