1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: G.Saray Store para basıyor

Default G.Saray Store para basıyor

Galatasaray’ın şampiyonluğu kulübe önemli bir gelir kazandıracak gibi gözüküyor. Yurt genelindeki Storelar’da şampiyonluktan sonraki bir haftalık süreçte 3 milyon YTL’lik bir ciro elde eden Sarı-Kırmızılı kulüp, sezonluk kombine kart satışlarında da önemli girdiler sağlamaya başladı. Cuma günü satışa çıkan ve geçen sezon fiyatlarına oranla yüzde 33 zamla satılan sezonluk kartlar, satışa çıktığı ilk üç günde kulüp kasasına toplam 1.9 milyon YTL sıcak para girmesini sağladı.

Karaborsa gibi!..

Henüz numaralı tribün biletlerinin satışa çıkmadığı, kapalı tribün biletlerinin de yüzde 80’inin tükendiği öğrenildi. Bu arada eski sahiplerine öncelik tanınması için elde tutulan birçok bilete, normal fiyatından daha fazla fiyat önerildiği kaydedildi. 3-4 bin YTL’lik kombinelere bazı taraftarların, 7-8 bin YTL ödemeyi teklif ettiği ancak eski hak sahiplerinin önceliğinin bulunması nedeniyle bu biletlerin 3 Haziran’a kadar satılmayacağı ifade edildi.
    29.05.2006

Kaynak : Fanatik

taraftar görevini yapıyor sıra yönetimde bu harcamaların karşılığını boşa çıkarmamalı ... bende gs-store den atkı şapka falan aldım formalarım zaten almıştım .... parçalı forma ve siyah formayı ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah daha çok versin yarasın...

ama inşallah bu paraları çar çur etmezler.. paco nun da dediği gibi TARAFTAR GÖREVİNİ YAPTI ....
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

bu şamp. sonra bu kadar da olsun artık...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

normal bi satış rakamı aslında yöneticiler akıllarını kullanıp şu sıra bir ürün çeşitliliği sunsalar piyasaya "şampiyonluk özel üretimi sınırlı sayıda" gibi

onlar bizim yüzümüzü güldürsün bizde onların yüzünü güldürmesini biliriz TURKUYENIN EN güzel taraftarı Galatasaraylılardır.

ya kmbneler bitmesin de cok pahalı kapalıya para brktrmek ölüm temmuz ortasına bter mi sizce

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Store'un para bastığı doğru.Son 1 hafta içerisinde 50 YTL'lik alışveriş yaptım ve benim gibi bir sürü Galatasaraylı var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

kapalı tribün biletlerinin de yüzde 80’inin tükendiği öğrenildi

ewet bunlardan biride benim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Eh, şampiyon olduktan sonra yapılmış onca yardımın taraftar görevini yaptı olarak söylenmesi yanlış bence...

Bence biz GS'liler bu sene görevimizi yapmadık, şampiyon olduktan sonra zaten takımın yanında olursun maksat takım şampiyon değilken takımın yanında olmaktı, her zaman Store'lara aynı ilgiyi göstermekti. Ama biz yapamadık bence...

Ancak yine de şampiyonluktan sonra bile, bunları yapmış olmamız iyi..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by LaKe
    paco nun da dediği gibi TARAFTAR GÖREVİNİ YAPTI ....
    taraftar ne zaman görevini yapti... son 3-4 hafta ondan önceki haftalar nerdelerdi... hasani ve necatiye yapialanlarida sölemiyorum.. ama GS miz sampiyon oldu taraftar cosmaya basladi GS storeleri doldurmaya basladi peki neden böle oluyoo??

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

gs taraftarı ve gs yonetımı ısı bılse 2000de abartmayım ama en az 15 mılyon dolalrık bı satıs yapardı kupalardan..baya bı mac trıbunler bostu bence gs taraftarı bence bu sene (forumdakıler harıc) gorevını tam yapmadı...ama sımdı yaparlarsa bence cok onemlı..cunku transfer ıcın para gerek sonuctaaa

Nesil
    2006

Maalesef Türkiye'de tek maç taraftarları çok fazla.Son maçla şampiyon olduk geçen seneden çok da farkımızı yok ama şu ilgiye bakın.Bu bütün takımlar için geçerli sadece galatasaray için değil.Zamanında Hasan Şaş'a küfreden arkadaşlarım hasanı ilah yaptılar bu sene hayretle dinledin konuşmalarını.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

gs taraftarı eski yönetimi yüzünden sezonun büyük bölümünü takıma destek vermeyere geçirdi şampiyonluk geldi şimdi en büyük görev onlarda klüpte zaten belli bir maddi kriz var yapılacakları en ufak destek bile katkı sağlıcaktır takımlarına

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by nic-39
    gs taraftarı ve gs yonetımı ısı bılse 2000de abartmayım ama en az 15 mılyon dolalrık bı satıs yapardı kupalardan..baya bı mac trıbunler bostu bence gs taraftarı bence bu sene (forumdakıler harıc) gorevını tam yapmadı...ama sımdı yaparlarsa bence cok onemlı..cunku transfer ıcın para gerek sonuctaaa
    diyorsunya taraftarlaar görevini tam yapmadılar diye aksine bence yaptılar
    nasıl mı? Şöyle eğer taraftarlar protestolarına aralıksız devam etmeselerdi bu yönetim asla hatalarını görmeyecekti, Taraftarlar oyunculara destek vermeseydi bu seferde o sürekli bahsettiğimiz takımdaki takım ruhu asla oluşmayacaktı, şampiyonluk gelmeyecekti Ama şimdi sıra yine bizde sonsuz destek hiç bitmeden sürmeli

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

allah daha çok versinde güzel transferler yapalım

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

hadi inşallah. manchester merchandising sayesinde zengin oldu neden biz de olmayalım ama bunun için de transfer şart.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inş. böle devam eder gerisi gelmezse pek bi iş görmez

Sırf yabancı futbolcu transfer etsınler dıye hıc gıymeyecegım lisanslı ürünler aldım yahu sevgılım fenerlı ona ßile gs şapkası ve forması aldım giymeyecegını bile bile

Mesaj Yetkileri