Takım formsuz , moraller olabilecek en alt düzeyde pek ışık yok. Tüm bu olumsuzluklara rağmen galip gelir ve derbi için moral depolarız diye düşünüyorum.
Sezon başında fikstür sıkışıklığından şikayet edip yaygara koparan arkadaşların yorumlarını merak etmekteyim. Zira 1 haftada 3. maçımızı yapıyor olacağız ve bunlardan ilki Ukrayna ikincisi de Mersin deplasmanı.
beşiktaşın galip gelip derbiye bu moralle gelmesi bi fenerbahçeli olarak bir dileğimdir fenerbahçe maçını kurtuluş maçı olarak görmemeleri işimize gelir.
aama miy şu durumdaki bjkden puan alır diye düşünüyorum
Nobre olmazsa 2-1 kazanırız,Nobre olursa yeniliriz. Takım gerçekten ışık vermiyor,gerçekten kötü oynuyoruz ve iyi oynamak için kılını kıpırdatan da yok.Üzücü kısım burası.
Yarin"ki macda nobre oynuyor benim tahminim moralsiz bir besiktas ve biraz yorgunluk olcak mersin kazanir bence.
Gs maçı gibi sıkıcı bir beraberlik maçı olur diye düşünüyorum.
FM Gazetesi
Kısır bir maç olur ama Nobra olursa MİY galibiyeti alır.
Carvalhal'dan beklemiyorum ama en azından şu maçta 4-4-2 oynatsa çok iyi olur. Edu gene oynasın gerekirse razıyım bir Beşiktaş'lı olarak -ki tek forvet adamı değil çift forvette daha yararlı olabilecek bir oyuncu inşallah 0-0 yatıp bulursam atarım mantığında değilde saldıran bir takım izleriz. Boşuna hayal kurması bedava nasılsa.
İş Nobre'ye kaldıysa diyecek söz bulamıyorum. Geçen sene gitsin diye dua edilen adam![]()
Nobreli-Nobresiz Beşiktaş kazanır diye düşünüyorum açık bir skorla.
Dipnot: Nurullah Sağlam Odtü'de 2 yıl Elektrik Mühendisliği okumuş ve bırakmış. Çok iyi düşünmüş![]()
eto'o bitmiş.
Bu sefer galip geliriz, en azından F.Bahçe maçı öncesi biraz moral kazanırız. Fakat, bu maçı ve Fener'i üst üste yenip havaya girersek de kendimizi kandırırız. Devre arası gerekli operasyon yapılmalı.
hoca bu sefer de Fernandes ile Almeida'yı kadroya almamış. Hadi Almeida'yı Fener maçına tam kapasiteyle çıksın diye almıyorsun da Fernandes gibi bir adamı üst üste 2 maç oynatmamak neyin aklı neyin mantığı ?
Allah sonumuzu hayretsin.. Avatarımdaki temiz insana bir an önce kavuşmak dileğiyle..
Almeida'yı kadroya almamak Fernandez'i kadroya almamaktan daha mantıksız bir iş olmuş. Kayseri maçında daha yeni sakatlıktan çıktı diye oynatmadı. Anladık. Daha hazır olmadığı için Kiev maçında da oynatmadı. Onuda anladık. Fenerbahçe maçı düşünülerek Almeida kadroya alınmamış mış mış. Hadi ordan. Yarın oynayacağımız maç lig maçı değil mi arkadaş.. Adamın sakatlığı geçtikten sonra iki maç geçti. Hala ilk 18 bile alınmıyor. Bu maçı kazanmadan Fenerbahçe maçının ne anlamı kalır. Hemde puan tablosunda üstümüzde bulunan 4-5 takımın puan kaybettiği haftada. Almeida Fenerbahçe maçında da oynamazsa kimse şaşırmasın. Ayrıca Fernandez'i formsuz diye kesen Carvalhal acaba sezon başından beri hiç bir varlık gösteremeyen Simao'yu niye kesemiyor. Fernandez'i oynatmıyorsun madem bir defada bonservisinin yüzde 50 kısmına 3 Milyon Euro verilen Alves neden kadroya alınmıyor. Çok pis işler dönüyor Beşiktaş'ta ve yönetim buna müdahale etmiyor malesef.
Last edited by Mamadou : 24.Ekim.2011 at 04:20
MERSİN İ.Y.
Sehic
Erhan Güven
Boum
Çağdaş
Mustafa Keçeli
Zurita
Ben Yahia
Hakan Bayraktar
N'duka
Erman
Beto
BEŞİKTAŞ
Cenk
Hilbert
Sivok
Egemen
İsmail
Necip
Ernst
Veli
Quaresma
Simao
Mustafa
So what?
Saike
Mustafa'nın 11 başlaması güzel olmuş...Bakalım neler yapacak...
Musti attı 1-0 yeniyor BJK![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Mersin oynuyor Beşiktaş yeniyorVeli'nin pozisyon gol olsa çok sağlam gol olurdu.Maçtaki kamera açısı çok garip.Mersin'deki tüm maçlarda böyleymiş sanırım.Halısaha maçı havasında kamera görüntüleri.
Mersin oynuyor dediğin Aygün maçın son 7-8 dakikası![]()
eto'o bitmiş.
Beşiktaş'ın hücumdaki şanssızlığını ve beceriksizliğini Cenk telafi eti ve 3 puanı kazandırdı takımına.
Demek ki takım oyunu oynayınca güzel de oynanıyormuş kazanılıyormuşta. Adam olmaya başladılar sanırım.
Yalnız Veli fenaydı o pozisyondagol olsa efsane gol olurdu
kamera açısı çok kötü Mersindeki maçlarda...Stat değişsinler valla parada boldur zaten
![]()
Hiç de fena oynamadık bence böyle bir oyun beklemiyordum şahsen , şaşırdım. Fenerbahçe maçı öncesi moral olmuştur oyuncularımıza. Fire vermemiş olmamız da sevindirici.Almeida'nın da takıma döndüğü Fenerbahçe maçında bu oyunumuzu sahaya yansıtırsak çok güzel şeyler olur.
Umutlandım... Gerçekten böyle mücadeleci,gerçek Beşiktaş ruhuna yakın bir performans ortaya koyan bir takım beklemiyordum,umarım Fenerbahçe maçını da kazanıp tekrar havaya gireriz.
Vallahi ben pek umutlanmadım ama yukarıdaki rakiplerimizin hepsi puan kaybetmişken,derbi öncesi 3 puan çok iyi oldu.Ayrıca Edu oynayacağına,Mustafa oynasın.Edu zaten gol atamıyor ve maliyeti yüksek değil.Mustafa'ya önemli bir yatırım yaptık.Gol atamasa bile tecrübesi artar.Bugün Edu olsaydı sanmıyorum gol atamazdı.Ve umarım Almeida da bir an önce sahalara döner.
So what?
Saike
İlk yarım saat tamamen bizim üstünlüğümüzle geçti maç, Veli tek başına 2 tane gol kaçırdı biri direkten dönen topu olmak üzere. Sonrasında ise maç gitti geldi, ortadaydı. Biz de kaçırdık Mersin de kaçırdı golleri. Cenk Gönen sayesinde de 2 puan kaybetmekten yırttık ve derbi öncesi bir moral oldu.