Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Mersin İ.Y. kazanır

5 45.45%
  • Berabere biter

2 18.18%
  • Beşiktaş kazanır

4 36.36%
1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: [7. Hafta] Mersin İ.Y. - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [7. Hafta] Mersin İ.Y. - Beşiktaş

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım formsuz , moraller olabilecek en alt düzeyde pek ışık yok. Tüm bu olumsuzluklara rağmen galip gelir ve derbi için moral depolarız diye düşünüyorum.

Sezon başında fikstür sıkışıklığından şikayet edip yaygara koparan arkadaşların yorumlarını merak etmekteyim. Zira 1 haftada 3. maçımızı yapıyor olacağız ve bunlardan ilki Ukrayna ikincisi de Mersin deplasmanı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beşiktaşın galip gelip derbiye bu moralle gelmesi bi fenerbahçeli olarak bir dileğimdir fenerbahçe maçını kurtuluş maçı olarak görmemeleri işimize gelir.
    aama miy şu durumdaki bjkden puan alır diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Nobre olmazsa 2-1 kazanırız,Nobre olursa yeniliriz. Takım gerçekten ışık vermiyor,gerçekten kötü oynuyoruz ve iyi oynamak için kılını kıpırdatan da yok.Üzücü kısım burası.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yarin"ki macda nobre oynuyor benim tahminim moralsiz bir besiktas ve biraz yorgunluk olcak mersin kazanir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gs maçı gibi sıkıcı bir beraberlik maçı olur diye düşünüyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kısır bir maç olur ama Nobra olursa MİY galibiyeti alır.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Carvalhal'dan beklemiyorum ama en azından şu maçta 4-4-2 oynatsa çok iyi olur. Edu gene oynasın gerekirse razıyım bir Beşiktaş'lı olarak -ki tek forvet adamı değil çift forvette daha yararlı olabilecek bir oyuncu inşallah 0-0 yatıp bulursam atarım mantığında değilde saldıran bir takım izleriz. Boşuna hayal kurması bedava nasılsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İş Nobre'ye kaldıysa diyecek söz bulamıyorum. Geçen sene gitsin diye dua edilen adam Nobreli-Nobresiz Beşiktaş kazanır diye düşünüyorum açık bir skorla.

Dipnot: Nurullah Sağlam Odtü'de 2 yıl Elektrik Mühendisliği okumuş ve bırakmış. Çok iyi düşünmüş
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu sefer galip geliriz, en azından F.Bahçe maçı öncesi biraz moral kazanırız. Fakat, bu maçı ve Fener'i üst üste yenip havaya girersek de kendimizi kandırırız. Devre arası gerekli operasyon yapılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hoca bu sefer de Fernandes ile Almeida'yı kadroya almamış. Hadi Almeida'yı Fener maçına tam kapasiteyle çıksın diye almıyorsun da Fernandes gibi bir adamı üst üste 2 maç oynatmamak neyin aklı neyin mantığı ?

Allah sonumuzu hayretsin.. Avatarımdaki temiz insana bir an önce kavuşmak dileğiyle..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Avatarımdaki temiz insana bir an önce kavuşmak dileğiyle..
    Şu kısım "özellikle" çok yerinde olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Şu kısım "özellikle" çok yerinde olmuş
    Öyle ama abi. O'nun yokluğu ayrı dert, suçsuz yere yatıyor olması bambaşka bir dert.. En kısa zamanda döner inşallah, takımı bu karanlıktan çıkaracak kişi Beşiktaşlılık ruhuna ve duruşuna azami ölçüde sahip olan kişidir , Tayfur Havutçu'dur..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Almeida'yı kadroya almamak Fernandez'i kadroya almamaktan daha mantıksız bir iş olmuş. Kayseri maçında daha yeni sakatlıktan çıktı diye oynatmadı. Anladık. Daha hazır olmadığı için Kiev maçında da oynatmadı. Onuda anladık. Fenerbahçe maçı düşünülerek Almeida kadroya alınmamış mış mış. Hadi ordan. Yarın oynayacağımız maç lig maçı değil mi arkadaş.. Adamın sakatlığı geçtikten sonra iki maç geçti. Hala ilk 18 bile alınmıyor. Bu maçı kazanmadan Fenerbahçe maçının ne anlamı kalır. Hemde puan tablosunda üstümüzde bulunan 4-5 takımın puan kaybettiği haftada. Almeida Fenerbahçe maçında da oynamazsa kimse şaşırmasın. Ayrıca Fernandez'i formsuz diye kesen Carvalhal acaba sezon başından beri hiç bir varlık gösteremeyen Simao'yu niye kesemiyor. Fernandez'i oynatmıyorsun madem bir defada bonservisinin yüzde 50 kısmına 3 Milyon Euro verilen Alves neden kadroya alınmıyor. Çok pis işler dönüyor Beşiktaş'ta ve yönetim buna müdahale etmiyor malesef.
    Last edited by Mamadou : 24.Ekim.2011 at 04:20

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

MERSİN İ.Y.
    Sehic
    Erhan Güven
    Boum
    Çağdaş
    Mustafa Keçeli
    Zurita
    Ben Yahia
    Hakan Bayraktar
    N'duka
    Erman
    Beto

BEŞİKTAŞ
    Cenk
    Hilbert
    Sivok
    Egemen
    İsmail
    Necip
    Ernst
    Veli
    Quaresma
    Simao
    Mustafa
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mustafa'nın 11 başlaması güzel olmuş...Bakalım neler yapacak...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Musti attı 1-0 yeniyor BJK
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mersin oynuyor Beşiktaş yeniyor Veli'nin pozisyon gol olsa çok sağlam gol olurdu.Maçtaki kamera açısı çok garip.Mersin'deki tüm maçlarda böyleymiş sanırım.Halısaha maçı havasında kamera görüntüleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mersin oynuyor dediğin Aygün maçın son 7-8 dakikası
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Mersin oynuyor dediğin Aygün maçın son 7-8 dakikası
    Anlayamadım abi dediğini Ben 10-15 dk falan izledim o kısımlarda da Mersin oynuyordu hep Sonra istatistiği gösterdiler %64 Mersin'deydi topla oynama

21. Default

Beşiktaş'ın hücumdaki şanssızlığını ve beceriksizliğini Cenk telafi eti ve 3 puanı kazandırdı takımına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demek ki takım oyunu oynayınca güzel de oynanıyormuş kazanılıyormuşta. Adam olmaya başladılar sanırım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yalnız Veli fenaydı o pozisyonda gol olsa efsane gol olurdu kamera açısı çok kötü Mersindeki maçlarda...Stat değişsinler valla parada boldur zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç de fena oynamadık bence böyle bir oyun beklemiyordum şahsen , şaşırdım. Fenerbahçe maçı öncesi moral olmuştur oyuncularımıza. Fire vermemiş olmamız da sevindirici.Almeida'nın da takıma döndüğü Fenerbahçe maçında bu oyunumuzu sahaya yansıtırsak çok güzel şeyler olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Umutlandım... Gerçekten böyle mücadeleci,gerçek Beşiktaş ruhuna yakın bir performans ortaya koyan bir takım beklemiyordum,umarım Fenerbahçe maçını da kazanıp tekrar havaya gireriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Vallahi ben pek umutlanmadım ama yukarıdaki rakiplerimizin hepsi puan kaybetmişken,derbi öncesi 3 puan çok iyi oldu.Ayrıca Edu oynayacağına,Mustafa oynasın.Edu zaten gol atamıyor ve maliyeti yüksek değil.Mustafa'ya önemli bir yatırım yaptık.Gol atamasa bile tecrübesi artar.Bugün Edu olsaydı sanmıyorum gol atamazdı.Ve umarım Almeida da bir an önce sahalara döner.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk yarım saat tamamen bizim üstünlüğümüzle geçti maç, Veli tek başına 2 tane gol kaçırdı biri direkten dönen topu olmak üzere. Sonrasında ise maç gitti geldi, ortadaydı. Biz de kaçırdık Mersin de kaçırdı golleri. Cenk Gönen sayesinde de 2 puan kaybetmekten yırttık ve derbi öncesi bir moral oldu.

Mesaj Yetkileri