1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Fm2012 orjinal oyun

Default Fm2012 orjinal oyun

Çok uzun yıllardır, cm serisinden beri oynadığım bu oyunu hayatımda ilk kez bu sene orjinal aldım.
    Merak ettiğim şey, içindeki kılavuzda tam göremedim bunla ilgili bir bilgi, buradan sorayım dedim.
    Foruma baktım burada da göremedim, varsa affola.

Şu cd içindeki şifre ile ilgili. Bu şifre olayına ilk geçtikleri seride sınırlı kullanım hakkı olduğunu hatırlıyorum. Hala öyle birşey var mı?

Açıkcası nedir bu şifrenin olayı, ne avantajı ve dezavantajı var. Oyunu kuracam ama yanlış birşey yapmak istemiyorum. Eğer her format atıp yeniden oyunu kurduğumda sorun yaratırsa bileyim yani.

Oyunu hem Pc hemde Macbook'ta oynamayı düşünüyorum. Bir sorun çıkarmaz değil mi? İkisine de kurabilirim bu Cd ile.

Ek olarak belirteyim. Oyunu stream üzerinden değil, direk kutulu şekilde aldım.

Şimdiden teşekkürler herkese .)

Sheriff Misafir

Kutunun içerisindeki şifre oyunu ilk kurarken lazım oluyor, istediğin pc ye kurabilirsin ancak aynı anda steam online modda iken sadece birinde oynayabilirsin. Kutulu şekilde de alsan oyunu kurmak için steam e ihtiyaç duyacaksın.

Anladım, teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by thebizkit View Post
    Çok uzun yıllardır, cm serisinden beri oynadığım bu oyunu hayatımda ilk kez bu sene orjinal aldım.
    Merak ettiğim şey, içindeki kılavuzda tam göremedim bunla ilgili bir bilgi, buradan sorayım dedim.
    Foruma baktım burada da göremedim, varsa affola.

Şu cd içindeki şifre ile ilgili. Bu şifre olayına ilk geçtikleri seride sınırlı kullanım hakkı olduğunu hatırlıyorum. Hala öyle birşey var mı?

Açıkcası nedir bu şifrenin olayı, ne avantajı ve dezavantajı var. Oyunu kuracam ama yanlış birşey yapmak istemiyorum. Eğer her format atıp yeniden oyunu kurduğumda sorun yaratırsa bileyim yani.

Oyunu hem Pc hemde Macbook'ta oynamayı düşünüyorum. Bir sorun çıkarmaz değil mi? İkisine de kurabilirim bu Cd ile.

Ek olarak belirteyim. Oyunu stream üzerinden değil, direk kutulu şekilde aldım.

Şimdiden teşekkürler herkese .)
    Eğer biraz araştırırsan forumda istediğin bilgilere ulaşırsın. Biraz araştırmayı dene. Bütün bu soruların cevabı forumda var Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak forumu kirletir.

Bu linklerde ki konulara bak.

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1310

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1196

Mesaj Yetkileri