Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Trabzonsporlu Fatih Tekke, Lig TV'ye konuştu.. Trabonspor'dan ayrılmak istediğini ve Avrupa'da forma giymeyi arzuladığını üstüne basa basa söyleyen Fatih, kulübünün menfaatleriyle uyuşursa Fenerbahçe'ye gidebileceğini de söyledi..
“Son 4-5 senede yaşadıklarımızı camiadakiler biliyorlar. Niyetleri farklı olan insanların güzel duyguları değiştirmek için çaba göstermelerine gerek yok. Trabzonspor'un bir parçası da Fatih Tekke’dir ve 1 yıllık sözleşmesi vardır. Düşüncem Avrupa’da futbol oynamaktır ve 29 yaşındaki bir futbolcunun yapacağı en iyi şey Trabzonspor'a para kazandırmaktır. Trabzonspor’un bana verdiklerini biraz olsun karşılamak istiyorum.”
“Ben düşüncemi 3 yıl önce de açıkladım. Yeni bir şey değil bu. Benim hedefim Avrupa’da oynamak. Bu sebeple Trabzonspor’dan ayrılmaz istediğimi belirttim. Bunun zaten bundan önceki sene olması gerekiyordu. Benim sözleşmem devam ediyor. Basının bunu bilmesi lazım. Sözleşmesi olan bir futbolcunun herhangi bir yere gitme şansı yok kulübü izin vermeden.”
“Başkan bana izin verirse Fenerbahçe’ye gitmem konusunda oturur konuşuruz. Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda ise o şekilde hareket ederiz. Ama ben olayın para boyutunda değilim.”
Bu AçıKLamayı Bende izLedimm![]()