1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Tekke Ayrilmakta Kararli !!!

Default Tekke Ayrilmakta Kararli !!!

Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Trabzonsporlu Fatih Tekke, Lig TV'ye konuştu.. Trabonspor'dan ayrılmak istediğini ve Avrupa'da forma giymeyi arzuladığını üstüne basa basa söyleyen Fatih, kulübünün menfaatleriyle uyuşursa Fenerbahçe'ye gidebileceğini de söyledi..

“Son 4-5 senede yaşadıklarımızı camiadakiler biliyorlar. Niyetleri farklı olan insanların güzel duyguları değiştirmek için çaba göstermelerine gerek yok. Trabzonspor'un bir parçası da Fatih Tekke’dir ve 1 yıllık sözleşmesi vardır. Düşüncem Avrupa’da futbol oynamaktır ve 29 yaşındaki bir futbolcunun yapacağı en iyi şey Trabzonspor'a para kazandırmaktır. Trabzonspor’un bana verdiklerini biraz olsun karşılamak istiyorum.”

“Ben düşüncemi 3 yıl önce de açıkladım. Yeni bir şey değil bu. Benim hedefim Avrupa’da oynamak. Bu sebeple Trabzonspor’dan ayrılmaz istediğimi belirttim. Bunun zaten bundan önceki sene olması gerekiyordu. Benim sözleşmem devam ediyor. Basının bunu bilmesi lazım. Sözleşmesi olan bir futbolcunun herhangi bir yere gitme şansı yok kulübü izin vermeden.”

“Başkan bana izin verirse Fenerbahçe’ye gitmem konusunda oturur konuşuruz. Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda ise o şekilde hareket ederiz. Ama ben olayın para boyutunda değilim.”

Bu AçıKLamayı Bende izLedimm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İnş Son Bölüm Gerçekleşir. En büyük dileğim bu

Nesil
    2006

fatih'in trabzon'dan daha iyi bir klupte oynama vakti geldi

keşke geLse..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

dünkü F.Tekke'nin kendi ağzından dinlediğim açıklama aynen şöyleydi:
    "Ben Trabzonspor'un kaptanıyım ve Trabzonspor dışında hiçbir hulüpte oynamam"

Bende bunu Lİgtv de seyRettim biRe biR..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi bi yerde ayrı haber baska yerde ayrı haber fatih bizim oyuncumuzdur ve suan avpupadan baska külüblere gönderme gibi bi ihtimal yoktur.......

avRupadan ciddi biR tekLif geLiRse bence yaRdımcı oLuRLaR..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by dnz498
    dünkü F.Tekke'nin kendi ağzından dinlediğim açıklama aynen şöyleydi:
    "Ben Trabzonspor'un kaptanıyım ve Trabzonspor dışında hiçbir hulüpte oynamam"
    Ahh Tümer Ah Kulakların Çınlasın Yalnız Değilsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

arada fark var tümer serbestti fatihse degil...

İllede Sen Sen Sen Senden BaŞka HİÇkİmseyİ İstememkİ Ben Ben Ben

bir çok talibi var fatihin tabi Fenerbahçe alırsa bu tümer transferını gölgede bırakır. ßakalım ne olucak hayırlısı oLsun

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

fatih i isteyen kulüpler belli wigan ve everton bu yaştan sonra da barca nın teklif edecek hali yok.fatih in kafasında everton var ama everton transferden vazgeçti gibi.fatih wigan ı da istemiyor.fener e gitmesinin tek sebebi fenerde şampiyonluk istiyor.ben bir trabzonlu olarak fatih eğer istiyorsan git.bu zamana kadar yaptıkların ortada öyle deli fanatikler gibi 'avni aker e çıkamazsın'diye bir şey yok.artık bunları aşalım.mutsuz bir fatih trabzon a ne verir.

Quote Originally Posted by jarosik_61
    fatih i isteyen kulüpler belli wigan ve everton bu yaştan sonra da barca nın teklif edecek hali yok.fatih in kafasında everton var ama everton transferden vazgeçti gibi.fatih wigan ı da istemiyor.fener e gitmesinin tek sebebi fenerde şampiyonluk istiyor.ben bir trabzonlu olarak fatih eğer istiyorsan git.bu zamana kadar yaptıkların ortada öyle deli fanatikler gibi 'avni aker e çıkamazsın'diye bir şey yok.artık bunları aşalım.mutsuz bir fatih trabzon a ne verir.
    çağdaş bir ataraftar sonunda..tebrikler arkadaş..nobre gittiğinde ağzını açan olmadı bi düşünün..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by jarosik_61
    aynen katılıyorum. futbolcu kaldığında verim veremeyecekse bence gidip en azından takıma para kazandırmalı. aynı olayı gökdeniz de trabzon yönetimi yaşadı. fb çok istiyordu fakat onlar bazı taraftarın da baskısıyla gökdenizi satmadı ve gökdenize yeni kontrat yaptılar. ondan sonra yaşananları biliyoruz. gökdeniz hala eski haline dönemedi ve kaybeden yine ts oldu. fatih de eğer gitmek istiyorsa ki istiyor(bu fb olur everton olur başka klup olur) bence yönetim göndermeli. hem para kazanırlar hem fatih Türk futbolu için daha yararlı olur....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

avrupaya gitsin kralını oynar. bi tümerlik yapmasın da

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

FeneRbaHÇEYE GeLiR geLmesine ama Trabzon haLkının Tepkisini hazmetmesi Gerek.

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Gerek kişiliği gerekse oynadığı futbolla gideceği her takımda örnek ve basarılı bir sporcu olacagına inanıyorum Fatih Tekke'nin. Umarım vereceği kara onun için en iyisi olur.

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Fenerbahçeme gelsin orda krallar gibi yaşasın
    Fenerbahçe ve İstanbul açmaz onu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    sebep???...
    Fenerbahçe camiası ve yaşantısı ayrıdır şahsen Trabzonlulara uygun olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

osmanozce aynen katılıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Aynen öyle.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tekke Fener 'e gitse Fener açısından iyi olur fakat TS açısından çok kötü olur.
    Kim gol yollarında etkili olacak TS 'de ?
    Ancak güzel paraya satılırsa onun yerine forvete iyi oyuncu alınabilir ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

kimi alıcaklar yaa yabancı desen kontenjan yok ee türkiyede baska golcumu var(yanlıs anlasılmasın kulübler satmaz)belki gökhan ünal ama onun içinde 5 milyon civarı para istiyorlar...

Nesil
    2003

Fatih anladigim kadari ile Trabzon'daki baskidan kurtulmak icin ayrilmak istiyor. Fenerbahce'ye giderse, ayni nitelikte olmasa da belli bir miktar baskinin altina girecek.

Orta kalite bir Ingliliz takiminda ise Fenerbahce'nin onerdigi/onerecegi parayi kazanip, daha az baskili bir ortamda yasayabilir. Sokakta rahat rahat kimse ustune dusmeden dolasabilir (Henry'nin Londra'da kalmasinin en buyuk nedenlerinden birisi de bu idi) Fenerbahce'nin 100. yil kadrosunda olmanin Fatih'in kararini fazla etkilecegini de dusunmuyorum.

Bir ara Fatih'in ters tepkileri olan, o nedenle Trabzon'dan Antep'e yollandigi seklinde birseyler anlatmisti bir Trabzon'lu arkadasim. Ardindan Atep'ten ayrilirken olan olaylari da hatirliyorum. Acaba Fatih bu tip hareketleri gecmiste mi birakti yoksa Trabzon'da mutlu bir ortamda oldugu icin mi bu hareketleri kontrol altinda idi? Istanbul gibi daha buyuk ve zor bir sehir'de yasamak ve Fenerbahce gibi beklentilerin cok yuksek oldugu bir takimda oynamak acaba hangi Fatih'i ortaya cikartir?

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Eğer FB Fatih'i getirirse çok büyük bir transfer yapar kesinlikle..

Ayrıca iki tane birbirinin zıttı ama ilk ağızdan açıklama var, nasıl iş bu yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oda fenere gidiyo fener basıyo parayı alıyo futbolcuyu

Mesaj Yetkileri