benim çok oldu galatasarayla bi kere fenerbahçe ile deplasman dayım ve erkenden 3 gol yedim sonra da durum: 3-1.4-1.4-2.4-3.4-4.4.5 oldu ve son dakkalarda full defans oynadım ve maçı kazandım ama anamdan emdiim sütü burnumdan getirdi yani...
benim çok oldu galatasarayla bi kere fenerbahçe ile deplasman dayım ve erkenden 3 gol yedim sonra da durum: 3-1.4-1.4-2.4-3.4-4.4.5 oldu ve son dakkalarda full defans oynadım ve maçı kazandım ama anamdan emdiim sütü burnumdan getirdi yani...
böyle çok maç oldu bende eyvah maç gitti dediğim anda çevirdiğim maçlar oldu seninkine benzer bir trabzon maçı var bendede 3-0 dan 3-6'ya çevirdim maçı ama öldüm öldüm dirildim
Napoli'yi çalıstırırken averajla 2.yim juve lider ve son hafta juve ile evimde oynuyorum dk 84 3-1 öne geçtim. 85 te hem kırmızı kart gördüm hemde penaltı 3-2 oldu dk 89 3-3 oldu sinirden monitoru yumruklarken dk 90 da pazzini ve 90+2 de olivier kapo nun attıgı gollerle hem maçı hemde lig şampiyonlugunu kazandım
Ayrıca bu konunun FM hikayeleri bölümünde olması gerekmiyor mu![]()
Benim şuan oynadığım ligde bunun gibi bi tane maç vr galiba
Fenerbahçe ile maç yapıyoru hep atak yapmama rağmen 1 gol yedim.İlk yarı 1-0 bitti.İkinci yarı hep atak yapıyorum hep atak yapıyorum ama bi türlü gol bulamadım.85. dakikada durumu 1-1 yaptım.Hakemde iki dakika uzattı. Ben kesin berabere biter dedim.Cavenaghi uzaktan bir vurdu.Ve GOOL!!. 30 Metreden falan vurmuştu. O maç benim için çok önemliydi çünkü kesin kazanmam lazımdı ligde rahat olmam için. Sağolsun Cavenaghi sayesinde o maçı yendim![]()
ben eses le oynarken konya deplasmanında ilk 20dakkada 4-0 geriye düşmüştüm saçma bi taktiği denicem die sora taktii 4-4-2 yaptım ilk yarı bittiğinde skor 4-6 ydı özgürcan 4 gol atıp beni mest etmişti sorada bosman la kaçmıstı bide galatasarayla oynarken 7.sezonumdaydı galiba herkesi yeniyodum ECC de barcayla eşleştim maç başladı 3-0önde bitirdim ilk yarıyı,ikinci yarı durumu eşitlediler ama maçı 6-3 kazandım zaten kadrom mukemmeldi yenilemzdim ama es es le yaptığım maç gibi maç hiç yapmadım hiiiiiiçç hiiiç
bnm hibernianla macm wardı bir kaleci sakat birini de kaydetmeyi unutmusum arkadaslar ilic i koy dediler
adamın kornerlerde ileri cıkma huyu yuzunden öldük öldük dirildik ama ilic in bir golüyle 4 1 sldık macı yedigimiz golde de ilic kalede yoktu zaten=))))
bi keresinde barca ile real madrid i deplasmanda 8 - 2 yenmiştim.cisse 5 gol,ronaldinho 1 gol,2 gol ibrahimoviç atmıştı.
5.sezon başı bjkdan barcaya geçtim ispanya süper kupası vardı, ilk maç nou campta 5-2 aldım, ikinci maçık deplasmanda 3-2 aldım yönetim mest ben mest taraftar mest meğersem adamlar 1995dan beri alamıyolarmış kupayı, acaip bi başlangıç oldu barca menejerliğine![]()
![]()
Benim unutamadığım iki tane maçım var biri ligde biri şampionlar liginde olmak üzere;
1.si ligde galatasarayı 9-0 yendiğim maç
2.si 3.sezonumda CL'inde inter ile oynadığım yarı final maçı inter adrianonun 35m den attığı golle 1-0 önde sonra anelka 1-1 yaptı2dk. sonra felan frikikten recoba attı.2-1, 4 dk sonra martins attı 3-1 ilk yarı bitti.ikinci yarının hemen başında gol yedim 4-1 oldu.sonra penaltıdan anelka attı.79 da messi 89 da da mutuzalemin 35m den attığı golle normal süre 4-4 bitti.penaltılara kadr geldi maç.ve ilk penaltıyı alex kaçırdı
ama onlar son iki penaltıyı (martins ve cruz kaçırdı)ve fenerbahcemiz final oynadı nitekimde şampionlar şampionu oldu
![]()
orduasporla konyaya karsı oynadıgım mac
benm başımdan da böyle bi maç geçti.ben gençlerbirliği rakibim gaziantepspor türkiye kupası final maçı.maçta 0-1 öne geçtiler 1-1 yaptım 1-2 oldu 2-2 yaptım 2-3 oldu ve dakka 90+3 3-3 yaptım ve maç uzadı.uzatmada onlar attı 3-4 oldu 4-4 yaptım 4-5 oldu ve yine dakka 120+3'te 5-5 yaptım maç penaltılara gitti.burada da son penaltıyı onlar atsa kazanacak adam kaçırdı ve ben attım adam sonra yine kaçırınca türkiye kupasını aldım benim çini unutulmaz bi maçtı!!!
ben dünde çok güsel bi maç yaptım.
Dinamo Kiev'le maç yapıyorum. İlk maç 2-2 bitmişti kendi evimde.
İkinci maça çok iyi başladım. 2-0 yaptım sonra bi uzaktan gol bi de frikikten gol yedim.2-2 oldu. İlk yarı 2-2 bitti.İkinci yarı frikik kullandılar biri kafayla golü attı. 3-2 oldu. 90. dakikaya geldiğimizde sağolsun hakem penaltı verdi ve Emre Belözoğlu penaltıyı gole çevirdi.Deplasman golüyle Dinamo Kiev'i eledim![]()
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=10300
bu konuda yazmıştım unutulmaz maçımı
Galatasaray ile Inter'e karsi oynuyordum. Ilk mac 1-1 Istanbul'da berabere kaldik.
Italya'ya umitsiz bir sekilde gittik, hatta ilk yarida Adriano'nun golu ile iyice isler zorlasti. Cihan karmizi kartla ikinci yarinin ortalarinda oyundan atildi. Bir kac dakika sonra da Martins sakatlanip oyundan cikinca, 3 oyuncu degistirme hakkini da kullanan Inter'de 10 kisi kaldi. Ikinci yarinin son saniyelerinde biraz da sansla Umit Karan beraberligi sagladi (defans geri pas, Umit Karan kapiyor ve gol atiyor).
Uzatmalarin hemen basinda iki gol birden ust uste yedik ve tam tur gitti derken, Umit Karan bir gol daha atarak farki azaltti. Temkinli bir sekilde saldirarak, tek golun yetecegini bildigim icin defansi bos birakmadim ancak Inter saldirmaya devam ediyordu. Uzatmalarin son dakikasinda kontra atak ile Umit Karan bir gol daha atti ve sok olmus bir sekilde tur atladim.
Esasinda yazabilecegim cok mac var ama en yakin zamanda bu oldugu icin bunda karar kildim.
skoru sölemesen de olurOriginally Posted by anakonda52
![]()
skoru hatırlamıyo musun??
1.turksportal turnuvasının yarı finalinde kemalkenle oynadıgım macı unutamıyorum ben newcastle o espanyol mac 5-5 bitmistti...
ben fm 2005te gsyle oynuyodum çok ii kadrom wardı terry felan riquelmeyi almıştım MC de oynuyodu ve cl final maçındaydık ama riquelme pek performans gösteremiodu rakip valencia....80.dakkada vicente gol atınca dünya başıma yıkıldı hemen ardırdan frikekten riquelme 1-1 yaptı.
maç extra uzatmalara gitti.extra uzatmaların 2.yarısında oratasahadan riqeulmenin sert şutuyla 2-1 öne geçtim sevinçten havalara uçuyodum.tüm takımı defansa aldım garanti olsun diye ve maçı kazandım cl şampiyonu oldum![]()
benim bu sezon madridle öle bi maçı oldu.cl çeyrek finalinde ilk maçı 4 1 aldım ikinci maç dk 70 maç 1 1 di çokta rahattım.sonra noldu dersiniss maç 6 1 bitti hezimetti yani.oyunu bi daha oynamamayı bile düşündüm :P