Interli oyuncular Pazarkapida Trabzon ekmegine merak saldi
Interli oyuncular Pazarkapida Trabzon ekmegine merak saldi
Lille su an yeniyor mac bole biterse trabzonun kesinlike kazanmasi lazim aksi taktirde berabere biterse trabzon icin uefa hayal diyebilirim.
Lille'in CSKA deplasmanında 3 puanla dönüyor olması kötü oldu açıkçası. O maçın en güzeli beraberlikti. Şimdi Trabzon'un mutlaka puan alması lazım ve bunu başaracak güçteler. Umarım gülen taraf temsilcimiz olur.
Basarilar Trabzonspor
Halil'in yerine Paulo olsa çok temiz kadro olurmuş. İnter'de Nagatomo'nun bindirmelerine dikkat etmek lazım , defans arkasına çok iyi sarkan bir oyuncu. Gerçi ona o pasları gönderecek bir Sneijder olmaması da avantajımız ama yine de aman dikkat.
Şu kadrolara baktığımda kağıt üstünde yoruma kapalı bir maç, ancak o kadar basit değil tabi, işin içine Şenol Hoca ve İnter'in formsuzluğunu katınca Trabzon'dan ümitliyiz.
Nedense sezon başından beri Halil'e ısınamadım ben. Tamam çok istekli mücadele ediyor, koşuyor falan ama takımına bir getirisi olmuyor pek bu çabasının. Henrique daha iyi bir tercih olurdu sanki...
inter savunmasini asmak cok cok zor, asarsa burak asar hadi aslanim at golunude turu getir.
Trabzonspor atak futbolu oynarsa bu macı alır. Diger türlü İnter'e acık alanda oynama sansı verip geriye yaslanırsa çok gollü bir maglubiyet alır diye düşünüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Trabzon'a başarılar diliyorum. Umarım kazanırlar. Ama İnter'in tecrübesiyle bu maçı alacağını düşünüyorum.
FM Gazetesi
su an cok iyi basladik saldir trabzonum
Alvarez atti 0-1 yeniliyoruz.
İşte kaliteli takımların yaptığı en iyi şey; kısa ve seri paslarla gole gitmek. Bunu bir biz yapamıyoruz Türk takımları olarak.
FM Gazetesi
ah ulan burak ah![]()
GOOOLLLLL allahini severim senin halil GOOOOOLLLLLL 1-1
Güzeeeeel 1-1 oldu :]
FM Gazetesi
zamaninda geldi bu gol iyi oldu![]()
Helal be Halilim![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alanzinho şu takıma zarar veriyor hakikaten. Bu ne bencilliktir arkadaş.
Alanzinhoo julio sezar son anda kornere cikartti
Alanzinho'yu Avrupa'da oynatmıyorlar. Zaten boyu kısa olduğu için iri bir adam gelse o bir adımıyla Alanzinho'nun attığı 3 adımı karşılıyor ve kesiyor. Bence Avrupa maçlarında daha farklı isimler denenmeli.
İnter kazanıra 200 tl iddaa yaptım.Bakalım ilk yarı kötü gidiyor, berabere bitecek gibi maç.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Samuel caktirmadan iyi vuruyor bizimkilere
ilk yarı sonları dışında fena değildik. yine komik bir gol yesekte hücumda daha organize olduk. ama sorumlu oynamalıyız. takım adı için değil, ülke için unuttuğumuzu unutmamalıyız. bu maç berabere de bitse, kazansakta Lille'den puan almamız gerekiyor. ama kaybedersek Lille'i deplasmanda yenmemiz icap eder. yani asıl amacımız kazanmak değil kaybetmemek bu maçta.
Handikaplı Inter bastık kupon yatacak.. Trabzon bu maçta kuponumu yatırıp da UEFA'ya bile gidemezse ayıp eder bana, maddi zararımı karşılasalar bari
Trabzonspor iLk yarı da kafa kafaya oynadı İnter iLe. Hatta bazı böLümLerde çok daha iyiydi. İnşaLLah ikinci yarıda maçı koparacak goLü atabiLir. Atamıyorsa da yemesin.
Bu arada Murat Kosova mümkünse Türkiye de bütün maçLarı anLatsın.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Samuel hayatta birgun karsima cikmasin
alanzinho sampiyonlar liginde kotu cok bencil acilen henrique veya adrian girmeli.
serkan cikti adrian girdi :S serkan iyide oynuyordu senol hoca bence yanlis kullandi degisikligi.