Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

2 28.57%
  • Berabere biter

0 0%
  • Beşiktaş kazanır

5 71.43%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: [10.Hafta] Gençlerbirliği - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [10.Hafta] Gençlerbirliği - Beşiktaş

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Son 2-3 haftadaki olumlu futbolumuzu sürdürüp kazanırız diye düşünüyorum. Hele ki Ankara deplasmanındaysak (Son yıllarda Gençler'e yenildiğimizi hiç hatırlamıyorum.) Quaresma, bi maçta sen al artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği'ni yeneriz diye tahmin ediyorum. Fenerbahçe maçındaki oyun ve Sivasspor maçında ilk 30 dakika oynadığımız oyun, Beşiktaş'ın geleceği için umut veriyor diye düşünüyorum. Artık yenilme lüksümüz yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Perşembe, Pazar maçlarına son gaz devam ediyoruz. Zor olur, fakat kazanırız. Gençler'e karşı son yıllarda içerde, dışarda üstünlüğümüz bariz ortada. Fakat, Avrupa maçı dönüşü olması biraz sıkıntı yaratabilir maç içerisinde.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Gençlerbirliği iç saha maçlarında şimdiye kadar iyi sonuçlar almış. Zor maç.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Artık takım bu kadar yoruLmuşken geLe son Kiev maçında bu kadar yıprandıktan sonra Guti ve Fernandes in sazı eLine aLma zamanı...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mili maç arası öncesi hazır Fenerbahçe'de puan kaybetmişken son bir gayret kazanır Beşiktaş bu karşılaşmayı. Savunma sezon başına nazaran daha derli toplu. Skoru her an değiştirebilecek oyunculara da sahipler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özellikle son haftalarda iyi oynuyoruz. Belki parmak ısırtacak bir futbolumuz yok ancak parmak ısırtacak mücadelemiz, kazanma hırsımız var. Uzun zamandır göremedğimiz birşeydi bu ve beni çok mutlu ediyor. Gençler'in iç saha performansı , Kiev maçının olası yorgunluğu bizim adımıza dezavantaj olarak nitelendirilebilecek durumlar. Takımın son haftalardaki iyi oyunu , Gençler'e karşı son yıllardaki ezici üstünlüğümüz ve takımın yavaş yavaş oturmaya başlaması ise avantajlarımız. Fenerbahçe'nin yenildiği haftada kazanıp enselerine yerleşmek bizim açımızdan çok iyi olacaktır.

Sözün özü tek yol galibiyet !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Guti, Edu ve Fernandes bu maçta da kadroda yok. 19 kişilik maç kadrosuna Tanju Kayhan ve Mehmet Akyüz bu hafta da alınmış, Sivas maçında olduğu gibi. Bir de 3. kaleci olarak Serkan Hacıoğlu'nu almış Carvalhal. Var mıdır bu ismi daha önce duyan, bilen, izleyen?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şahsen ilk defa duyuyorum. Altyapıya son derece önem veren maçları elinden geldiğinde takip eden bir isim Carvalhal. Vardır illaki bir bildiği o yüzden pek takılmıyorum o konuya. Ancaaakk , Guti ve Edu'yu geçtim ama Fernandes'in bir an önce kendine gelmesi lazım. Böyle bir oyuncuya sahip olup da haftalarca kadro dışı bırakan bir biz varız heralde dünya üzerinde. Gerçi kimse keyfinden kadroya almamazlık yapmıyor ama bu adamı kazanmak için birşeyler yapılmalı en hızlısından.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Evet katiliyorum bildikleri vardir ama dedigin gibi kazanilmali, iyi bir Fernandes ve Guti'nin neyapabilecegini biliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fernandes gibi bir yetenek,zaten bu özelliğinden dolayı bizde beyler. Yoksa yedirirlermiydi öyle bir yeneteği bize.Türkiye'de bu tarz yabancılara bugüne kadar genelde hoşgörü gösterildi (bkz.geçen sezonun ikinci yarısındaki Guti) ve şimdi Carvalhal prim vermiyor bu tarz olaylara.Bu yüzden garip geliyor bize.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bu sene Fernandes'i durmadan çalım atma merakına sahip ve bu yüzden hataya yatkın gördüm. Carvalhal elindeki oyuncuların elinden geleni yapmasını istiyor ve Fernandes de Guti gibi takılıyorsa disiplin en iyi çözümdür.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Fernandes bazen öylebir hareketler yapiyorki kendiside sasiriyor sanki ya sansli bir sekilde adamları geçiyor ya da kaptırıyor.

Kazanırız bence son maclarda hep aynı kadro ile çıktık ve iskeleti kurduk. Takım tekrar mücadele etmeye başladı. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada 3 puan iyi olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Erns atti besiktas 1-0 yeniyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Pektemek 0-2 yapti

Gençlerbirliği kendi sahasında yuhalanıyor (tabii Beşiktaş taraftarları tarafından), çok kötü bir durum... Ankara futbolunu temsil eden 2 takım var, ikisinin de durumu iç açıcı değil. Taraftar bakımından da aynı sıkıntı göze çarpıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Simao bu yil cok kotu besiktas 10 kisi oynuyor resmen , keske mehmet akyuz falan girsede izlesek , pektemek"i kanat"a cekse guzel olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Herve Tum 1-2 oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hursut 2-2 oldu adamim benim hursut ya bu adami izlerken messi aklima geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çarşı karıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beşiktaş kazandı diye kapadım maçı ernst attıktan sonra ama tekrar açsam mı

Simao asist yaptı neyse Quaresma ne yapıyor? Yasin'de Hurşut'ta kanat oyuncusu flair sahibi Quaresma'ya baktığında bir tek ismi var, diğer ikisi çok daha iyi oynuyor ondan.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

3-2 Egemen K.K.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3-2 oldu hata kaleci cenkde.

Bu olmadı işte Egemen... Fantezi futbol takımım tamda iyi giderken kendi kalene gol atacak zaman mıydı?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ne maç oluyo ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bu olmadı işte Egemen... Fantezi futbol takımım tamda iyi giderken kendi kalene gol atacak zaman mıydı?
    Aynen .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

4-2 oldu yuh artik

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

erdal attı yanındakine neden vermedin dicektima ama attı

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri