Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Gerets: "İliç'i sattırmam"

Default Gerets: "İliç'i sattırmam"

Gerets: "İliç'i sattırmam"

G.Saray’da Sasa İliç krizi yaşanmaya başladı. Sırp futbolcuyu iyi bir fiyata satmayı planlayan sarı kırmızılı yönetimin planı Erik Gerets engeline takıldı. Belçikalı teknik direktör, İliç’in satılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini açıkladı...
    Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Gravesen ve Brezilyalı süper solak Ze Roberto’nun transferleri için maddi kaynak arayışı içinde olan Galatasaray yönetimi, gereken parayı Sasa İliç’i satarak temin etmeyi kararlaştırdı.

A.Madrid istemişti
    Sarı kırmızılılar, sezon içinde İspanya’nın Atletico Madrid takımından ve bazı Alman kulüplerinden teklif alan Sırp futbolcunun fiyatının Dünya Kupası’ndan sonra daha da artacağını hesaplıyordu. Geçtiğimiz sezonun başında Partizan’dan 2 milyon 250 bin Euro’ya alınan İliç için istenecek fiyat bile belirlenmişti. Sırp futbolcuya talip olacak kulüpten bonservis bedeli olarak en az 4 milyon Euro talep edilecekti.

Kimseyi göndermeyin
    Sarı kırmızılı yöneticiler bu planlarını teknik direktör Erik Gerets’e de anlattı. Ancak Belçikalı teknik adamın bu plana tepkisi sert oldu.
    İliç’in takım için çok değerli bir futbolcu olduğunu anlatan Gerets, "İliç, kesinlikle satılmayacak. Daha ilk sezonunda 12 gol atan bir orta saha oyuncusunu nereden bulacaksınız? İliç’i satmak kolay ama onun ayarında bir futbolcuyu 5 milyon Euro’dan aşağıya alamayız. Ben takımdan kimsenin gönderilmesini istemiyorum, tam tersine takviye yapılmasını istiyorum" diyerek, tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Gerets’in bu çıkışıyla şoke olan Galatasaraylı yöneticiler para getirecek başka bir kaynak arayışına girdi.

02.06.2006
    Kaynak : Hürriyet

iliç bu takımda kalmalı yavaş yavaş ısındı ve süper oynamaya başladı inşallah seneye dahada düzelir ve şova başlar

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

bu adamı göndermemeliler.Ze Roberto gibi yaşlıa birini yapacaklar acaba gidin alcaksanız genç insanları alın.

evetr forvet arkasında çok iyi işler yapıyor.bi ara bi söylenti çıkmıştı ;
    İliçe sırp diye artkadaşları pas vermiyomnuş diye hatta dışlanıyomuş bile.ama düzelmiş sonradan sorun gliba

Quote Originally Posted by mustafagungor
    evetr forvet arkasında çok iyi işler yapıyor.bi ara bi söylenti çıkmıştı ;
    İliçe sırp diye artkadaşları pas vermiyomnuş diye hatta dışlanıyomuş bile.ama düzelmiş sonradan sorun gliba
    öle okuduklarının hepsine inanma. öyle bir sorun hiç olmadı

aslında sasa ilic galatasaray'a kurtarici olarak gelmedi. takim sistemine adapte olabilecek, paslari, golleri ile katki saglayabilecek bir oyuncu oldugu ve fiyati da uygun oldugu icin galatasaray'a gelmistir. istatistiklerine bakilirsa hic de kotu olmadigi gorulebilir. bu arada arkadaşlar 2000 senesinde fenerbahce'nin de bu oyuncuyu almaya niyetlendigi ama o zamanki cok yuksek bonservis fiyatlari nedeniyle bunu yapamadigi da biliyomusunuz?

Nesil
    2005
    Yer
    ev

doğrudur inanırım takıma alışana kadar hepimizi yerle bir etti ama ikinci yarıda gerçekten iyiydi yükselen bir grafik gösterdi

ŞAMPİYON OLUNMASAYDI GÖRÜRDÜM BEN İLİÇİ İLK GİDEN O OLURDU..

Devre aRası yoLLuyoRLaRdı şimdi değeRe mi Bindi..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

daha iyisini alamayacağımıza göre tutulması satılmasından daha hayırlı olur sanırım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meziyet
    ŞAMPİYON OLUNMASAYDI GÖRÜRDÜM BEN İLİÇİ İLK GİDEN O OLURDU..

Devre aRası yoLLuyoRLaRdı şimdi değeRe mi Bindi..
    ben fenerbahçenin de biliyorum çook adamını şampion olunmasaydı gönderileceğini ama şimdi baş taacı yapıldığını...

en basit örneği rüştüdür. sen adama pendik maçında dayak at dışla.. soora kendi ellerinle barcelonaya yolla ordan bi de geri kirala

Nesil
    2006

Güzel ülkemizde sadece sonuca bakıldığı için böyle laflar dönüyor.Aradaki 2 puan herşeyi değiştirdi bir anda rezil galatasaray ŞAMPİYON ASLAN oldu anında ama İliç gönderilmemeli bence de çok sevdiğim bir oyuncu ve bu sezon çok iyi bir performans gösterdi.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

İliç gibi kaliteli bir futbolcunun satılması hata olur

onLar mı yoLLadı Rüştü Kendisi gitti ..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

fb isteseydi göndermezdi. niye geri aldı o zmn ?

neyse konunun yeri burası değil.. sonuçta iliç ii bi oyuncu ve satılacağını düşünmüyorum! gerets öyle bişey yaptırmaz yönetime.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

onLar mı yoLLadı Rüştü Kendisi gitti ..
    neden izin verildi peki rüştüye madem çok değerliydi sizin için sattığınız adamı geri kiralıycak kadar

ayrıca diyosunki iliçşampiyon olunduğu için GS'de değere bindi devre arasında gönderilirdi Yani biz devre arasındamı şampiyonluğu aldık Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    rüştünün kontratı bitmişti kendisi gitmek istedi daha sonrada daum'un isteğiyle geri alındı çünkü rüştü dünyanın en iyi kalecilerinden barcelona boşuna almadı değilmi?
    raijkard'ın açıklamasını dikkate almazsak dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğu su götürmez :
    "Ben Rüştü'ye forma vermem sadece lig maçlarında yedek olur"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dnz498
    neden izin verildi peki rüştüye madem çok değerliydi sizin için sattığınız adamı geri kiralıycak kadar

ayrıca diyosunki iliçşampiyon olunduğu için GS'de değere bindi devre arasında gönderilirdi Yani biz devre arasındamı şampiyonluğu aldık Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni

raijkard'ın açıklamasını dikkate almazsak dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğu su götürmez :
    "Ben Rüştü'ye forma vermem sadece lig maçlarında yedek olur"
    Rijkaard barcelonadan önce kimdi ki !! saçmaLama Yönetim tRansfer etti diye oynatmadı ayRıca yabancıydı Ön yaRgıLı davRanıLdı en forMda oLduğu zamanLar Gitti baRcelonaya Türkiye Rüştüye bağlamayayım ama RÜŞTÜ sayesinde Dünya 3.sü oLmuştuR oLağanüstü foRmuyLa NE çabuK unuttunuz .

Quote Originally Posted by Barcelonalı Yönetici
    Rüştü transferin hata yaptık
    yöneticileri bile bunu diyor...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar konuyu dağıtmayalım lütfen.. bundan velki mesajımda konunun dağılmaması gerektiğini bi kere daha sölemiştim!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

canım kardeşlerim bakın yanlış anlıyorsunuz evet valdes'i görüyoruz iyi kaleci bende bunu söylüyorum Rüştü'den daha iyi ve genç adam tabiki onu oynatıcak tabi olan bizim rüştüye olacak sizde volkanı harcayıp bu kaleciyi geri alacaksınız

raijkard kimmi bak yine güldüm zamanının en iyi futbolcularından biri son CL'nin sahibi olan takımın teknik patronu

birde Çağrı Zorkol çok hklı konu iliçtenm rüştüye döndü konuyu açankişi olarak kapatılmasını istiyorum ve tek anladığım şey bizim düzgün tartışma yapamayacağımız Yalnız şu da var Jesus başka bir yerde sadece konu dışında üç msj olduğu için konuyu kapatmaktan sözetti mümkünse bu konuyu o kapattsın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

arkadaşlar konu iyice dağıldı iliçden rüştüye geldik burda konu iliiiç
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard barcelonadan önce kimdi ki !! saçmaLama Yönetim tRansfer etti diye oynatmadı ayRıca yabancıydı Ön yaRgıLı davRanıLdı en forMda oLduğu zamanLar Gitti baRcelonaya Türkiye Rüştüye bağlamayayım ama RÜŞTÜ sayesinde Dünya 3.sü oLmuştuR oLağanüstü foRmuyLa NE çabuK unuttunuz .
    Öncelikle yazdıklarına dikkat etmeni salık veririm arkadaşım. Öyle "Saçmalama" tarzı kelimeleri çok yakın uldukların hariç kimseye söyleyemezsin, kaldı ki forumda birisine yazıyorsun bunu.

Rüştü kendi kendisine önyargı yaptı "Nasıl olsa yabancıyım, önyargılı davranacaklar, oynatmayacaklar." diye. Hatırlatırım, ilk gittiğin ilk 11'de çıktı birkaç maça. Yediği golleri de hatırlatırım o maçlarda, şimdi aynı takım önüne geleni dağıtıyor. Rüştü evet iyi bir kaleci ama Dünya'nın en iyi kalecilerinden değil artık. 2002 yılında Dünya Kupası'ndayken öyleydi ama sonra ne olduysa formu yerlere indi.

Son olarak asıl konuya gelirsek, Ilic çok zeki bir futbolcu. Daha önce de yazmıştım, oynarken zekasını bu kadar çok kullanan başka çok az oyuncu var dünyada. Verdiği paslar ve oynadığı süreye göre attığı 12 gol de bunun göstergesi zaten. Tam bir takım oyuncusu ve eğer gerekli yerlere düzgün takviyeler yapılırsa gelecek sezon çok faydalı bir oyuncu olur kanısındayım. Zaten bence Ilic hariç Galatasaray'da oynatan bütün yabancılar satılabilir, yerine yerli ya da yabancı oyuncu bulunabilir çünkü ama Ilic gibisi, Gerets'in de dediği gibi kolay bulunamaz. Diğer yandan Gerets'in tepkisine neden şaşırıyor yöneticiler onu anlamadım. Satılacakları ve takviye yapılması gereken yerlere ait listeleri lig biter bitmez verdi yönetime ve Ilic'in satılabilirler listesinde olmadığını herkes biliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ben bu ilic i GS ye gelmeden önce de taniyodum cook iyi bir futbolcu bu GS de oynadigi daha bana göre %70 lik formu partizan dayken daha buyuk isler yapiyoduu.... bu adami cook seviyoruum

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by enesao
    ben bu ilic i GS ye gelmeden önce de taniyodum cook iyi bir futbolcu bu GS de oynadigi daha bana göre %70 lik formu partizan dayken daha buyuk isler yapiyoduu...
    12 yaşından beri Partizanın oyuncusu ve de o takımı sırtlayan isim oldu Eminim ilic GS'de kalırsa bu sene %100 formunada ulaşacaktır Ayrıca bu adama Sırbistan'da ilah gözüyle bakılıyor bunu gözardı edemezsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    ben iliç'i hiç beğenmiyorum bence iyi bir oyuncu değil özellikle gs bu sene şampiyonlar liginde oynayacaksa iliçden daha kaliteli adamlar alınmalıdır diye düşünüyorum
    Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, örneğin ben de Alex'in oyununu beğenmiyorum. İyi oyuncu olduğunu kabul ederim ama oyununu beğenmiyorum ve Fenerbahçe'nin takım oyununa daha yatkın bir oyuncu alması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

tamam konuyu başka oyunculara çekmeyin daha fazla!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, örneğin ben de Alex'in oyununu beğenmiyorum. İyi oyuncu olduğunu kabul ederim ama oyununu beğenmiyorum ve Fenerbahçe'nin takım oyununa daha yatkın bir oyuncu alması gerektiğini düşünüyorum.
    bende aynı senin gibi düşünüyorum Alex'in oyunun bende beğenmiyorum ama inanılmaz katkı yapıyor takıma o yüzden her maç oynaması gerekiyor mesela önceki senelerde cimboma bi felipe gelmişti o adamı izlerken çok büyük zevk alıyodum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri