Arkadaşlar şuan bank asya gibi bir ligde 12 maçta 11 gol atan bir adamın profili gerçekten çok düşük pace'i kesinlikle 13 veya üstü olmalıdır finishing de +14 olmalıdır bence.
Arkadaşlar şuan bank asya gibi bir ligde 12 maçta 11 gol atan bir adamın profili gerçekten çok düşük pace'i kesinlikle 13 veya üstü olmalıdır finishing de +14 olmalıdır bence.
Last edited by perpetua : 29.Kasım.2011 at 22:19
O özelliklerini bilemeyecegim fakat Off the Ball,! Work Rate,! Teamwork,! acc - pace özellikleri kesinlikle gözden geçirilmeli.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İnanın her maçını izliyorum gercekten bu profili hak etmiyor.
Alexi Lalas ,düşündügün profil hakkında bilgi vermen mümkün mü yeni patch'de?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
110 civarı alacaksa pek bir artış göremeyecegiz demek sanırım bu özelliklerinde. 115 civarı daha iyi olabilir gibi. personality özellikleri düşürülerek 2.lig topçusu yapılır ve 2.ligi dagıtan bir adam olması saglanır hakettigi özellikleri alarak.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Göreceksiniz. Kafamdaki profili oyuna yansıttığımda her maçta gol attı. Fazla da kaçırmadı Finishing'i arttırmadım hem de.
Teknik ve fiziksel özelliklerinden çok zihinsel özellikleri ön planda olan bir oyuncu. Personality özellikleri niye düşsün onu anlayamadım? Onlar da artacak.
Last edited by Alexi Lalas : 03.Aralık.2011 at 12:17
Peki bu patch ne zaman cıkar herhangi bir tahmininiz var mı?
Belli değil henüz.