Kazanırız.![]()
Hırvatistan cephesinin (Bilic,Simunic vs.) Türkiye'yi her türlü yeneceğiz,onları 4 yıldır rüyalarımızda görüyoruz gibi açıklamaları,bir başka deyişle hırsları ters tepecektir diye bir düşüncedeyim. Hele ki TT Arena'nın zemini düzelmişken ve stadın %100 dolu olacağını düşünürsek,bunun üstüne iyileşen bir Hamit,Atletico'da sürekli şans bulan bir Arda,8 maçta 13 golü olan Burak'ı da katarsak 1-0 ya da 2-0 kazanır ve avantajı ele geçiririz diye düşünüyorum,umarım öyle olur
Umarım kazanırız diyorum . Hırvatlar'ın özellikle savunması çok kötü , Lovren'de sakat sanırım 2 maçta da oynayamayacak savunmanın en sağlam ismi . Çok formda olan Burak'a Selçuk'la Emre'yle Arda'yla atacağımız toplarla ağır savunmalarını delersek kazanırız .
Şöyle bir 11 bekliyorum .
Volkan
Gökhan Egemen Ömer Toprak Hakan Balta ( Çok formda olmasından dolayı )
Hamit Emre Selçuk İnan Caner
Arda
Burak
Ancak Hiddink ve Oğuz efendiler'in bu kadro ile çıkmaları imkansız gibi yine savunmada Sabri , Servet , Caner'in yerine de Mehmet Topal oynayacaktır büyük ihtimal 4-3-3 şeklinde .
Bu maçtan umutluyum bende açıkcası. Grup maçlarında sakat olup oynayamayan oyuncularımız, formsuz oyuncuların düzelmesi, Burak gibi bir gol silahımızın olması, Emre Belozoğlu ( hiç sevmesemde ) gibi oyuncularımızın milli takım için şu aşamada iyi durumda olmaları takımımız için gayet iyi avantaj.
Hırvatistan Euro 2008'i hatırlayıp hırs yaptıkça hırslarına yenik düşebilir. Bu yüzden soğuk kanlı ve sakin oynamalıyız. İlk maçın burda olması tek dezavantajımız gibi duruyor. Ama evimizde 2-0 gibi gol yemeden alacağımız her galibiyet deplasman için iyi sonuç olur. Milli takımımıza başarılar.
Hakem içinde biraz dengesiz deniliyor. Bundesliga'nın en erken kırmızı kartını çıkartan hakemmiş sanırım. Kartlarını çok kullanan bir hakemmiş. Sorun olmaz umarız.
Last edited by BaFraLı : 08.Kasım.2011 at 17:40
Maç ücreti ne kadar olur acaba. Uygun bir fiyat olursa gideceğim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
biletler çoktan çıktı satışa
Galibiyette gözüm yok sahamızda gol yemeyelim bana yeter.
Sonucu her şeye açık olan bir maç. Bence berabere bitecek. Tabi ki gönlüm galibiyetten yana.
FM Gazetesi
çok olay olur bu eşleşmede bence. ama ilk maçta değil, ikincide. isviçre maçlarına döner. umarım yanılırım ama bana öyle geliyor. hırvatlar inanılmaz hırs yapmış. biz zaten genetik olarak hırslı bi topluluğuz -hatta çok çekeriz bundan- bunun sonucu bizi kıyasıya bi mücadele bekliyor gibi.
umarım ilk maç bizim üzerimizde rehavet olmaz. tek korktuğum odur ilk maç içeride gollü bi beraberlik falan alırsak durum vahim. hırvatistan iyi takım, pimi çekerler öyle bi rehavet durumunda.
Nedense çok umutluyum bu eşleşmede , geçeceğiz gibime geliyor.İlk 11 olarak istediğim şöyle bir şey olurdu :
Volkan - Gökhan - Egemen - Ömer Toprak - Hakan - Emre - Selçuk İnan - Hamit - Arda - Caner - Burak.
Gol yemeden tamamlamamız gereken bir maç.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Maçın tarihi hoş olmuş.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Her zamanki gibi final hastalığımız depreşir ve bir türlü istediğimizi alamayız. Bu tip final maçları bana göre bizim yapımıza uygun değil. Bazen motive olup iyi oynarsak zoru başarabiliyoruz ama genel olarak finalde fişi bir türlü çekemiyoruz. Turnuvada bir çeyrek final maçında karşılaşsak zoru severiz felan derdim ama turnuvaya katılmakta zorlanan ve elemelerde genel olarak başarısız bir takım olduğumuz için bence beraberlik daha ağır.
Deyim yerindeyse büyük bir kuyruk acısıyla buraya gelecekler. Bu hırs oyunlarına yansıyacaktır. Bunu avantajımıza nasıl çeviririz onu düşünmemiz lazım.
Genel olarak kilit noktalardaki oyuncularımız çok formda. Örneğin Burak , Arda. Grup maçlarında en çok gol atan iki oyuncumuz zaten bunlar. Günlerinde olup standardın biraz üzerine çıkmaları bizim için büyük bir avantaj olur.
Ben şahsen Oğuz Çetin'in kadroyu katletmediği takdirde kazanacağımızı düşünüyorum.
Golsüz beraberlik iyidir, Galip geleceğimizi sanmıyorum.
...
ben bu hiddink ve milli takımdan pek ümitli değilim.Oynattığı sistem bizim oyunculara uygun değil ayrıca hakedene forma şansı vermiyor.Bence kadro şu şekilde olmalı:
Volkan-Gökhan,Egemen,Ömer Toprak,Hakan-Emre,Selçuk İnan-Burak,Arda,Hamit-Umut.
Gol yemesek yeter benim için. 0-0,1-0 her türlü skora kafiyim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
TÜRKİYE-HIRVATİSTAN MAÇI STAR TV'DE
www.ntvspor.net
Euro 2012 play-off ilk maçında Türkiye, Türk Telekom Arena'da Hırvatistan'ı ağırlıyor. 11 Kasım Cuma günü saat 21:05'te başlayacak karşılaşma Star TV'den CANLI yayınlanacak. Bu kritik karşılaşmayı Yapı Kredi sponsorluğunda "NTVSpor.net"ten de CANLI izleyebilirsiniz.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...maci-star-tvde
Last edited by sarianet : 09.Kasım.2011 at 23:04
Maçların yayın hakkı NTV ve NTV Spor'da değil miydi noldu ? Umarım Star şifreye girmez uydu da .
Peki şimdi şampiyonlar ligi nolacak ?
Milli futbolcu Hamit Altıntop, Avrupa Şampiyonası'na katılamamaları durumunda Türkiye'de neler olacağını düşünmek bile istemediğini söyledi.
Hamit'in bu açıklamalarının çok içten olduğuna inanıyorum.1 ay önceki karşılaşmalardan sonrada samimi açıklamalar yapmıştı.
Gol yememeliyiz mutlaka...0-0 bile iyidir yeterki yemeyelim ben 1-0 kazanacağımızı düşünüyorum Arda atar kazanırız...
Skor önemli değil, galip gelinsin yeter. Deplasmanda alınacak beraberlik bile yeterli olacaktır çünkü. Fakat, bu galibiyet gol yemeden olursa daha güzel olur. İstediğim değil, ama beklediğim kadro şöyle:
Volkan Demirel
G.Gönül - Servet - Egemen - H.Balta
Hamit - S.İnan - Emre
Kazım - Burak - Arda
Bence böyle çıkabiliriz ve bence en iyisi olur.
--------------------------Burak -----------------------
Caner ------------------------------------------ Arda
----------- Emre ----- S.İnan ----- Hamit ----------
Hakan B. ----- Egemen ----- G.Zan ----- G.Gönül
------------------------- Volkan ----------------------
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bencede gol yemeden kazanırsak süper olur 1-0 iyi skor olur bizim için
----------------------Volkan---------------------
----Hakan---Egemen-----Gökhan-----Caner-----
-------------Emre-Selçuk-Hamit-------------------
--------Kazım---------------------Arda-----------------
---------------------Burak--------------------
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
HaLa Servet ve Kazım.
Servet ve Kazım`a kadar bu takımda oynamayı hakeden bir sürü oyuncu var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fenerbahçe Cumhuriyeti