1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Türk Vatandaşlığına Geçiş Süresi

Default Türk Vatandaşlığına Geçiş Süresi

Arkadaşlar her oyuncunun profilinde vatandaşlığa geçiş süresi için gerekli olan gün sayısı birbirinden farklı.

Oyunda 2018 yılında olmama rağmen, ilk aldığım oyuncular dahil hiçbiri henüz vatandaşlığa geçmedi.

Ne kadardır bu süre ve futbolcunun vatandaşı olduğu ülkeye göre değişir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kendi ülkesi milli takımında oynamış ise 10 yıl
    Oynamamış ise 5 yıl.

Bana geldiği zaman milli formayı giymediyse ve ben aldıktan sonra ilk defa milli olduysa eğer, bu sürenin uzamasını sağlar mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by NecrOnur View Post
    Bana geldiği zaman milli formayı giymediyse ve ben aldıktan sonra ilk defa milli olduysa eğer, bu sürenin uzamasını sağlar mı ?
    Hehehe tam bu konuya cevap yazdıktan sonra benim de aklıma geldi bu soru. Emin olmamakla birlikte uzar diye düşünüyorum.

Biraz daha araştırma yapmakla birlikte bu milli kavramına U21 kadrolarının bile dahil olduğunu öğrendim. Dolayısıyla 2018 yılında çıkan regenlerde en az 4.5 yıldız aradığımdan, ben aldıktan sonra birkaç ay içerisinde milli formayı giymesi neredeyse kaçınılmaz...

Çok önemli bir detay değil aslında, o kadar ilerleyince çok kaliteli Türk regen oyuncular da çıkıyor.

Benim asıl hedefim tek dolduramadığım özellik olan "Yerel oyuncu eğilimi"ni artırmak (:

Yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Rica ederim iyi oyunlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by NecrOnur View Post
    Evet uzuyor. Ayrıca ülkesinin 21 yaş altı milli takımında oynaması etkilemiyor vatandaşlık süresini. Sadece A milli takımda oynarsa veya milli takım tercihini deklare etmişse (declared for national team) vatandaşlık süresi 10 yıl olur. Bu durumlar yoksa 5 yıl.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri