1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Transfer saçmalığı

Angry Transfer saçmalığı

Arkadaşlar fm 2006 da gs ye en kötü oyuncu bile gelmek istemiyor. Editörden bunu düzeltmenin Yolu yokmu ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes msn adresini ver özelden ordan kadrona falan bir bakimmmm

Nesil
    2005
    Yer
    ev

niye gelmiyor yaa mazereti ne diyor sözleşmede sorun yaşıyorsundur büyük ihtimalle

Yav editörden popülerliğni nasıl artırırız.Yani abartmadan gerçekçi, olması için

Yani koskoca gs bir brezilya liginde oynayan b ir oyuncuyu alamazmı

Nesil
    2005
    Yer
    ev

yahu GS'ye brezilya'dan nasıl oyuncu gelmez anlayamıyorum ben daha bu sabah inter'den adriano'yu aldım GS'ye ayrıca takımda birde DMC olarak brezilyalı itaqui var aklım ermedi senin işine

ama ben oyunu yeni açtım ve editörden son lig durumunu ayarladım(cl ligine uefaya gidenler falan)Ama gs ye gravesen bile gelmiyor ben oyunun bu yönü saçma bulyom fenere soll campbel geliyor oyunda 10 yaşında bebeleri alamıyon bunu düzeltmenin yolu yokmu editörden popülerliğini

Nesil
    2005
    Yer
    ev

editör hiç kullanmadım kusura bakma yardım edemiycem ama çok şanssız olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes yusuf pekerle jkonustum amacı yıldız oyuncu almakmıs cimboma gravesen gelmiyormus gravesen gelirmi hiç real madridden dedim
    hem onun parası nasıl fazla bir hile yapmısstır bende ona yıldızı kendin yarat dedim yok o arkadas illa yıldız alacakmıs arkadas gecek hayat sandı galiba oyunu

Nesil
    2005
    Yer
    ev

galiba ama yinede söylüyorum biraz zorlamayla olur bence

editörden reputationu 8000 yapın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşım GS'ye nasıl oyuncu gelmiyor ya. Bir kere sen gidipte küçük takımda oynayan iyi bir oyuncuya istediği parayı verirsen KOŞA KOŞA gelir. ki GS'nin itibarı Kıtasal yani GS'nin itibarı zaten kötü değil. Sakın oyuncu tercihlerin yanlış olmasın... Bir dikkat et.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

kim gelmiyor mesela bir söylesene

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sen yıldız oyuncu almaya calısırsan gelmez

yav ben diyomki şu an gs gravesen ve ya roberti alamazmı hadi gravesen neysede roberti alır bana saçma gelen oyuuncu gs de oynamak istemiyo ben bunu düzeltmek istedim

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

yıldız almaya çalışırsan tabi gelmez böle büyük adamlar daha ilk sezonda gs ye gelmez..

Quote Originally Posted by cureshot
    kim gelmiyor mesela bir söylesene
    ben ilk sezonmda mascheranoyu getiremedim ama cambiassoyu getirdim hemde 10mnye aldım hile yapmıssındır diyen varsa sattıklarım ve aldıklarımın ss lerini koyabilirm demirhanbey1984ün turkiye ligi patch v2sini kullanıom turkiyedeki yabancıların fiyatları daha fazla normale gore bu yuzden gsde song hariç herkesi satıp hem bi maaş butçesi oldu hemde transfer butçem arttı
    bu butcenin çok azını peşin kullanıp kalanını taksitle istediğim oyuncuyu getirebiliyorum ama mascherano gibilerde var tabii mesela appiah,kleberson gelmio ama gilberto silva gelio yada persie yani sü gelmez bu gelmez hikaye

not:hile yapmıssındır diosanız 2 lig açılı onlarda 2a ile super lig

yaw gerçektede öle zaten üzülme.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ben fm de oldum olası mesela gercekte iki takım anlaştıktan sonra oyuncu yıldız bi oyuncu bile olsa klübü satınca geliyo ancak fn de adamı ben satın almışım klübüyle anlaşmışım ama adam gelmiyo kaale almıyomuş bunu düzeltseler iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yıldız oyuncular genelde sözlesmeleri tamamen bittiği zaman bosta oldukları zmana gelio ben o sekilde guti ve aimarı gs ye bedava almıstım hemde turk vatandası olarak sonra gutinin acıklaması su ''yeniden futbol oynıyacagım için havalara ucuyorum''gibi bi seydi :d düsün koskoca guti gs de böleydi ii oyunlar

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serif_89
    yaw gerçektede öle zaten üzülme.
    ha-ha-ha !!!

Mesaj Yetkileri