Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'lı olmama rağmen maçı Beşiktaş tribününden izleyecegim. Garip olacak benim için. Umarım zevkli bir maç olur.

Maç için tahminime gelirsek Galatasaray daha avantajlı gibi ama ben güvenmiyorum. Berabere bitebilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Saha ve tribün avantajlarını kullanarak maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Fernandes'i de bu maçta en azından ilk 18'de görmek istiyorum. İlk yarıya, FB maçının ilk 20-25 dakikasında olduğu gibi başlayabilirsek bu sefer puan kaybedeceğimizi sanmıyorum. SALDIR BEŞİKTAŞ'ım...!!!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Beşiktaş taraftarının desteğiyle zor da olsa kazanır.Almeida gol atar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

beşiktaşın o futbol anlayışıyla karşımızda durabilceğini zannetmiyorum tabiki derbidir daha çok asılırlar ama kazanırız diye düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç ortada geçerse alırız , iyi oynarsak kaybederiz , berbat oynarsak berabere biter .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

derbilerde favori olmaz zor mac olucak , ve ayrica besiktas - fenerbahce maci gibi yuksek tempolu bir mac olmucak gibime geliyor beraberlik tahminim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Facx View Post
    beşiktaşın o futbol anlayışıyla karşımızda durabilceğini zannetmiyorum tabiki derbidir daha çok asılırlar ama kazanırız diye düşünüyorum
    Bildiğim kadarıyla Galatasaray da pek ahım şahım bir futbol oynamıyor?
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bildiğim kadarıyla Galatasaray da pek ahım şahım bir futbol oynamıyor?
    Beşiktaş kadar dengesiz değiliz.Dengesizlik derken bir maç çok iyi diğer maç çok kötü oynuyorsunuz.

Maç Beşiktaş'ın oynuna gööre şekil değiştirecektir.Umarım kazanırız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=okNt6...6C1B325D25B191

Gol bakımından kötü goller atmıyoruz planlayarak ve organize olarak atıyoruz. Bu videoda gollerimizi görebilirsiniz bu seneki.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beşiktaş kadar dengesiz değiliz.Dengesizlik derken bir maç çok iyi diğer maç çok kötü oynuyorsunuz.

Maç Beşiktaş'ın oynuna gööre şekil değiştirecektir.Umarım kazanırız.
    Evet dediğin doğru olabilir,ama arkadaşın bahsettiği o değil kanımca.Şu da var,önemli maçlarda takım mücadelemiz daha yüksek oluyor ve aynı doğrultuda daha iyi oynuyoruz.Derbi bu ne olacağı belli olmaz tabii ama ben Galatasaray'ın normal şartlarda favori olduğunu falan düşünmüyorum.Hani bu Beşiktaş'lı olduğumdan kaynaklı bir durum değil.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Kasım.2011 at 01:59
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biraz klasik bir laf olacak ama derbilerin favorisi zaten yoktur.Ancak maçın sonucunu Beşiktaş'ın oynayacağı futbol etkileyecek diyebilirim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Dün rüyamda Beşiktaş'ın 2-1 kazandığını gördüm. Bakalım nasıl olacak. Hakem iyi yönetsin de...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben ilk defa bir maç öncesinde Beşiktaş'a bu kadar güveniyorum. Hele ki bir derbi bu yani... Gerçekten umutluyum. Fenerbahçe maçı ile birlikte harika bir çıkışa geçtik (futbol olarak). Belki puan olarak yansımadı ama iyi oyun çıkardık. G.birliği kötü bir kayıp oldu ama yine de öne geçtiğimiz bir maçtı. Tabi konsantrasyon kaybı ve bazı etkenler sonunda yenildik yapacak bir şey yok. Ben bu maçın mutlak hakimini Beşiktaş olarak görüyorum. Net bir skorla alırız bu maçı diye düşünüyorum.
    FM Gazetesi

Derbi maçın biletlerinin fiyatları şöyle:

VIP Üst D: 400 TL
    VIP Üst B-E: 300 TL
    VIP Üst A-F: 250 TL
    VIP Alt C-D: 250 TL
    VIP Alt B-E: 175 TL
    VIP Alt A-F: 150 TL
    Numaralı Orta: 150 TL
    Numaralı Kenar: 125 TL
    Kapalı Üst: 110 TL
    Kapalı Alt: 90 TL
    Yeni Açık: 55 TL
    Eski Açık: 50 TL
    Rakip Takım (Eski Açık): 50 TL
    Fiyatlar Şaka Gibi...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tamamen hissi, 3-0 alacağız diye düşünüyorum, Elmander coşacak diye hissediyorum.

Mantıkla baktığımda ise gollü beraberlik ön plana çıkıyor, açık ara bir favori göremiyorum. Umarım güzel bir maç izleriz, hakemler ön plana çıkmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray, yakaladığı pozisyonları gole çevirirse işi lehine döndürür. Genel olarak Beşiktaş'a karşı özellikle deplasmanda etkin olarak başlayıp golü atamadığında istenmeyen sonuçlar ortaya çıkıyor. Çünkü Beşiktaş takım oyunuyla yeri geldiğinde taraftar avantajıyla oyunu dengeleyip öyle ya da böyle golü atıyor.

Erken gelecek bir golle Beşiktaş'ın yükleneceğini düşünürsek, geriye yaslanıp ani çıkışlarla maçı farklı kazanabiliriz. Eğer rakibi tartalım, 0-0 öncelik gerisi Allah Kerim dersek Beşiktaş baskıyı kurduğu anda işin içinden çıkamayız.

Sonuç olarak Beşiktaş oyuncu bazında, seyirci anlamında bir adım önde görünüyor. Teknik adam kalitesi ise Galatasaray'ın aradaki adım farkını kapatıp 3-4 adım öne geçmesini sağlayabilir. Bu da maç içindeki Fatih Terim hamlelerine göre yolunu bulacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herşeyden önce hakemlerin adının dahi geçmediği , dostluğun kazandığı bir maç olsun temennisinde bulunmak istiyorum. Teknik-taktik analize fazla girmemekle beraber son haftalarda yakaladığımız çıkışı ve oyun oyunumuzdaki pozitif gelişimi sürdüreceğimiz düşüncesindeyim.

Saha ve seyirci avantajımız ve de pek fazla insanın farkedemediği bir detayı da düşünerek kazanırız diyorum en azından kaybetmeyiz. O bahsettiğim ufak detaya gelecek olursak ; Galatasaray'a İnönü'deki son 15 maçta yalnızca 1 defa yenildik.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Fiyatlar Şaka Gibi...
    Nesi var ki ? Bence gayet uygun. Bir derbiyi 50 liraya izleyecekler. Gs-Fb biletleri Eski açık 80 liraydı bi ara.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Nesi var ki ? Bence gayet uygun. Bir derbiyi 50 liraya izleyecekler. Gs-Fb biletleri Eski açık 80 liraydı bi ara.
    Numaralı Orta: 150 TL
    Numaralı Kenar: 125 TL
    Kapalı Üst: 110 TL
    Kapalı Alt: 90 TL

Şu Kış Gününde En Kötü Yerden Eziyet Çekerek İzlediğin Maç Sence Değer mi ?

100 Liraya Maç Ne Maçmış Arkadaş

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Geçen senelerde de böyle değilmiydi fiyatlar ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Default Deplasmana Taraftarlar Gidemiyor

Pazar günü oynananacak Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesinde taraftarları şok eden bir karara alındı.

Alınan bu karara göre dört büyüklerin birbirleriyle oynayacakları maçlarda konuk ekip taraftarları stadyumdan takımlarını destekleyemeyecekler.

Konuyla ilgili TFF'den şu açıklama yapıldı:

"Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin, 2011-2012 sezonunda birbirleriyle yapacakları tüm müsabakalarda, deplasman takım taraftarları alınmayacak.

4 kulübün de "misafir seyirci alınmaması" kararı ile ilgili mutabakat içinde olduğu, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na iletildi.

Kulüpler tarafından alınan bu kararı kamuoyu ile paylaşırız."

Bu nedir arkadaş...
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Baktım ve buldum. Geçen seneye göre şu anki hale şükredilmeli bence

Geçen senenin fiyatları

VIP üst B-E 550 TL
    VIP üst A-F 450 TL
    VIP alt A-F 250 TL
    VIP alt B-E 320 TL
    VIP alt C-D 400 TL
    Numaralı orta 250 TL
    Numaralı kenar 225 TL
    Kapalı üst 250 TL (Bu sene 110)
    Kapalı alt 200 TL (Bu sene 90)

Yeni açık 75 TL (Bu sene 55)
    Eski açık 75 TL (Bu sene 50)
    Rakip takım 75 TL (Bu sene 50)

Bu da Samiyen

Kale Arkası Kapalı – Rakip Takım: 80,00 TL
    Kale Arkası Kapalı: 80,00 TL
    Kapalı Alt Grup1: 250,00 TL
    Kapalı Alt Grup2: 200,00 TL
    Numaralı Grup1: 250,00 TL
    Numaralı Grup2: 200,00 TL
    VIP 1: 400,00 TL
    VIP 2: 350,00 TL
    Yeni Açık Üst: 60,00 TL

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada, en iyi yer kale arkasıdır Kale arkasında maç izlemeyen maç izledim demesin

bilet fiyatları sezon başını ve kombine fiyatlarını vs. düşününce çok da abartılı değil bence. hatta normal denilebilir. deniz tarafı 50 karşısı 55 lira. kapalı 90-110. içeride bu maçtan sonra tek derbisi kalacak olan bir takım için gayet uygun fiyatlar.

maça gelince daha çok beşiktaş'ın oyunu belirler gidişatı. yeri geldiğinde 10 üzerinden 3'e düşebilen ya da 7-8'lere çıkabilien bir takım beşiktaş. lige verilen ara, takımın dinlenmesi, fb-kiev maçlarındaki yüksek konsantrasyon düşünülünce (eğer işler çok ters gitmezse) beşiktaş kazanır.

skor tahmini de verelim tekrardan: 2-0
    Last edited by DisCo : 18.Kasım.2011 at 04:17 Reason: Kurallara uyulmayan ve haberdar olduğumuz her mesaj silinir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bir kaç arkadaş Beşiktaş'ın dengesiz oynadığını yazmış. Bir bakıma katılıyorum. Bir maç diğerini tutmuyor. Ama hem Avrupa'da hemde ligde maçların yarısında kötü oynamamıza rağmen alınan sonuçlar fena sayılmaz. Gençlerbirliği maçından 3 puan alınsaydı şu an hem Avrupa'da hemde ligde 2. sırada olacaktık. Tabi sakatlıklarda unutulmasın. Sezon başı oluşan sakatlıklar ve Almeida'nın uzun süre sakatlığı çok zorladı. Fernandez - Guti olaylarını da katarsak bence hiçte kötü sonuçlar alınmadı. 3 günde bir maç yapan takımdan her maç iyi performans göstermesini bekleyemezsiniz. Merak ettiğim bir konu ise Beşiktaş ve Trabzonspor'un yerinde diğer rakipler olsaydı sonuçlar nasıl olurdu acaba

Avrupa Ligindeki Maccabi maçını da sayıyorum. O maç öncesi durumlar karışıktı. Böylesine önem arz eden maçları iyi oynuyoruz ve kaybetmiyoruz. Ve hep zor zamanlara denk geldi bu saydığım maçlar. Maccabi,Fenerbahçe ve Kiev maçlarında olduğu gibi gene basında favori Beşiktaş'ın rakibi olarak gösteriliyor. Genel olarak sanki Galatasaray maçın favorisi gösteriliyor. Hakem maça etki etmedikçe çok kesin olacak ama Galatasaray'ı yeneceğimizi düşünüyorum. Maç Galatasaray'ın sahasında olsaydı farklı şeyler konuşulurdu o zaman hak verilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ka-za-na-ca-ğız... Şaka bi yana ben gerçekten rahat bi oyunla kazanacağımızı düşünüyorum. Tamam İstatistik mini etek gibidir,birçok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez gibi birşey söylemiş büyüklerimiz ama ben bu tür rakamlara,istatistiklere çok inanıyorum. Gerek bizim son 15 yıldır yanılmıyorsam İnönü'de sadece 1 kez yenilmemiz (Meşhur Hasan Kabze maçı),Gerekse Fatih Terim'in Galatasaray'ın başında İnönü'de bizi yenememesi beni bu düşüncelere itiyor. Ekstradan bilindiği üzere derbilerin favorisi olmaz fakat her zaman ev sahibi büyük takım bir adım önde olduğunu düşünürsek ve kadromuzun daha kaliteli olduğunu hesaba katarsak ve bunu da taraftarla bütünleştirirsek 2-1 ya da 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum,inanıyorum,istiyorum.
    *Kuarejma,hep söylüyorum lütfen ama lütfen bi büyük maçı da sen al artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

açıkçası ben GS ya hiç şans vermiyorum. Benim için BJK mutlak favori.. tabii derbi ne olacağı belli olmaz ama GS berabere kalırsa bence iyi sonuç olur. Almeida bir tane yazar..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2-0 kazanırız.Golleri Elmander ve Melo atar diye hissediyorum..Ancak ilk dakikalarda gol bulmak önemli.Savunmamız zaten iyi öyle kolay kolay pozisyon vermiyoruz.1-0 öne geçersek kaybetmeyiz gibi geliyor maçı.Geriye düşersek maçı çevirmemiz çok ama çok zor.

Maçın favorisi yok hem bizi hem beşiktaşı eşit görüyom bence öncelik hedef yenilmemek olmalı

Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri