Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: M. Aydınlar: Abdullah Avcı ile Anlaştık

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default M. Aydınlar: Abdullah Avcı ile Anlaştık

A Milli Takımın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım teknik direktörü olarak Abdullah Avcı ile anlaştı.

TFF Yönetim Kurulu, bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine Abdullah Avcı'nın getirilmesi konusunda görüş birliğine vardı. Abdullah Avcı ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak sözleşme imzalandı.

Abdullah Avcı, en üst teknik adamlık lisansı olan Pro-Lisansa sahip.

Başkan Aydınlar: "Yeni dönem başlıyor"

Abdullah Avcı'nın imza töreninde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 9 Eylül'de açıkladığımız yeniden yapılandırma doğrultusunda adımlar atıyoruz. Ekim ayında Genç Milli Takımları, A Milli Takıma bağlamıştık. Bugün de Abdullah Avcı'nın A Milli Takım Teknik Direktörü olduğunu sizlerle paylaşıyoruz" dedi.

Abdullah Avcı'nın kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu ve dünya dördüncülüğü bulunduğunu belirten Başkan Aydınlar, "Abdullah Hoca bu görevi hak etti. Kendisi bu görevi aldı. Çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Süreçteki yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne de teşekkür ediyorum. Son olarak Guus Hiddink'e de sözleşme feshinde gösterdiği işbirliğinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'nün çok onurlu ve bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu belirten Abdullah Avcı, "Böyle bir göreve layık görülmekten çok mutluyum. Önemli atılımlar gerçekleştireceğiz. Bunları da kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Abdullah Avcı ayrıca son 5.5 senesini geçirdiği Büyükşehir Belediyespor camiasına da katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak : TFF
    Last edited by Emurafu : 17.Kasım.2011 at 19:25

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Çok büyük bir yükün altına girdi. Oyuncuu havuzuda genişledi, kimi çağırsa eleştiri alacaktır. Geridede iyi oyuncularımız kalacak. Dolayısı ile kulüpcülüğü bırakıp her kararına saygı duymalıyız. Oyuncu tercihlerinde Destek çok önemli..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu kez her ne olursa olsun büyük destek olmalı herkes

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla Hiddink beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Hiddink gelmeden önce hoca yabancı olsun derdim şimdi kesinlikle yerli olmalı diyorum. Abdullah Avcı ve Ertuğrul Sağlam çok makul adaylar. Hem kulüp takımı hemde milli takımı yönetebilecek tek adam Abdullah Avcı bence. Çünkü rahat bir kulüp İ.B.B. Bu yüzden kafasını iki tarafada rahat rahat verebilir Abdullah Avcı. Sonuna kadar destek...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç gerek yoktu. Olan İBB'ye olacak. Boşta olan çok kaliteli hocalarımız vardı. Bence anlamsız bir anlaşma oldu. Tamam Abdullah Avcı çok iyi ama İBB'yi daha kim bilir nerelere taşıyacaktı. Bence çok düşüncesiz bir karar bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Abdullah Avcı'nın hangi şartlarda iyi olduğuna bakmak lazım. Şartlar dışında değerlendirirsem görebildiğim tek olumlu yanı İBB takımına bir sistem oturtmasıdır. Sistem oturtma işi de beraber çalışma gerektirir. Milli oyuncular ne kadar süre birlikte olabiliyorlar sorusu aklıma olumsuzlukları getiriyor.

Başarılı olduğu şartların içine girdiğimde ise herkesin bildiği noktalar göze çarpıyor. İBB yönetiminin düşük beklentisi (ülkenin beklentisi), taraftar sayısındaki azlık (bir anda 80 milyona çıkması), takımdaki oyuncu kalitesi belli oranda olması (yıldız oyunculara hükmetme), medyanın az olan ilgisi (Milli takımla odak noktası olması) gibi birçok faktör lehineydi. Bunlar bir anda değişecek ve başarılı olabilecek mi diye sormadan edemiyorsun. Bunların yanında Abdullah Avcı'nın bulup çıkardığı kaç tane yetenek var ben hiç duymadım.

Güvenmek ve şans vermek şart ama o ışığı yakalayabilmek önemlidir. Başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

abdullah hoca iyi bir hoca milli takimi kaldiramaz dusuncesindeyim keske yilmaz vural gelseydi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İBB'yi Arif Erdem çalıştıracakmış, uzun süredir yardımcılık yapıyordu bu onun için bir fırsat.

Milli takımın başında şu şartlarda Türk hoca olmalı, gerek kulüp takımlarımız gerekse Milli takımla yabancı hocaların kimyası uyuşmuyor. Bakış açılarımız farklı, bizim alt yapı sorunlarımız belli. Abdullah Avı genç milli takımlarda başarılı olmuş, İBB gerçeğini yaratmış bir isim. En kötü Hiddink kadar yönetecektir bu takımı.

Oyuncu profillerinin de değişmesi gerek, 30 yaş civarındaki oyuncuların kemik kadro olduğu bir milli takımla başarı gelmesi zor bence, bu geçiş iyi ayarlanmalı tabii ki.

Uğur Meleke'nin son yazılarının okunması lazım, ufuk açıyor gerçekten. Uğur Meleke demişken, keşke Milli Maçları TV'de Uğur Meleke, Ali Ece, Bülent Timurlenk gibi futbolu bilen objektif bakabilen isimler yorumlasa.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Abdullah Avcı'yı severim.Yetenekli bir teknik adam.Kişiliğini de çok beğenirim.Kaldırabilir mi kaldıramaz mı bunu tartışmak istemiyorum.Bundan daha kötü durumda olamayız zaten.Üstüste iki büyük turnuva kaçırdık.Açıkçası 3.yü de kaçırsak Abdullah Avcı'ya yüklenmek doğru olmaz.Elinden geleni yapacaktır.Hiddink'ten başarılı olacağından eminim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Başarılar Rizeli kardeşimize.Milli takımı hak ettiği yere getirecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence milli takımdan beklenti de düştü, üzerinde çok baskı olmayacaktır. Bu kadar kötü oynamayacağımız kesin ama turnuvalara katılma işi kolay değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Seçimin doğru olduğunu düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

demekki sadece tecrübe ya da marka isimlerle olmuyor bu iş. en azından türkiyeyi bilen ve alt takımlarda çalışma tecrübesi yaşamış bir isim. umarım iyi olur. tek temennimiz bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkasında çok ciddi destek olursa, milli takımda revizyona gidebilir. Sürpriz isimlerde kadroya girebilir, önemli isimlerde kadro dışı kalabilir.Önemli olan her karar saygı duymak..

Yinemi aynı isimleri çağırdın...
    Neden hep bu takımdan oyuncu çağırıyorsun..
    Bu kim ya, bu oyuncu nasıl çağrılmaz..

Mümkünse bu tavırlardan vazgeçelim.Takımı Nuri'nin üstüne kurabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bence çok doğru bir seçim Abdullah avcı U17 Takımımızdada menejerlik yapmış hatta oradan kendi takımna oyuncuda kazandırmış bence çok akıllı bir adam Dünya kupasına iyi bir takım oluşturacağını düşünüyor jenerasyon için iyi bir adam kendi kariyeri açısındanda büyük bir adım attı hedefinin büyük olduğu belli hayırlısı diyelim İnş Başarılı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Medya destek olduğu sürece abdullah avcıda başarılı olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle hayırlı olsun.Umarım beklentileri karşılayabilir.Benim beklentim hak edenin kadroya çağrılması,formsuz isimlerde sırf isimlerden dolayı ısrar edilmemesi ve milli takımımızın sahada adam gibi bir futbol sergilemesi.Açıkcası bunları başarabileceği konusunda endişelerim var ama bu işler önceden belli olmuyormuş,Hiddink ile beraber bunu net bir şekilde gördük.Hiddink getirildiğinde hiç endişemiz yoktu ve yaşanılanlar ortada.Bir de şunu eklemek istiyorum.u17 dünya kupasında Nuri'nin yıldızı parlamıştı ve o zaman hocamız Abdullah Avcı'ydı.Bugüne kadar Nuri Şahin'den A milli takım düzeyinde henüz katkı alabilmiş değiliz ve bu da geçmiş hocalardan kaynaklıydı diye düşünüyorum.Abdullah hocanın Nuri'yi verimli bir şekilde kullanacağı konusunda ümitliyim doğrusu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maşa olmayıp doğru oyuncu seçimi yaparsa başarılı olur.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir de başlığı ilk okuduğumda Antep'teki Abdullah hoca olarak algıladım. Ufak çaplı bir şoktan sonra gerçeği fark etmem uzun sürmedi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Milli takımın başında Rizeli birini görmek mutluluk verici bi olay benim için (: İyi şeyler yapacaktır inanıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İ.B.B'yi bırakmasına hiç gerek yoktu bence, aynı anda ikisinide götürebilirdi. Yanlış yaptı bana kalırsa.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hiddink gibi bi adam Sabri'yi ortasahanın ortasında oturup bu yükü bu şekil kaldırıyorsa
    Abdullah Avcı fazlasıyla kaldırır. İBB'nin yükü fazla yoktu keşke iki takımı birden idare etseydi daha makul olurdu ama kendi tercihi başarılar diliyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence tamamen milli takımdaki görevine odaklanacak olması daha iyi oldu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim MiLLi takım etrafında Oğuz Çetin deniLe adam oLmadığı sürece, her hoca iLe başarıLı oLur.

AbduLLah hocaya başarıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Yardımcıları Belli Oldu mu ? Kimlerle Çalışacak ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Mehmet Demirkol hep söyler "Milli takım yönetmek tek başına iş değildir" diye. Keşke bırakmasaydı İBB'yi, her neyse hayırlısı olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yardımcıları Belli Oldu mu ? Kimlerle Çalışacak ?
    Sincanlıları getireceklermiş abi

Abdullah hoca umarım büyük başarılar elde eder.Doğru karar mı yanlış karar mı zamanla anlayacağız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Avcı'nın yardımcısı Okan Buruk

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Abdullah Avcı'nın yardımcılığını Okan Buruk yapacak.

Guus Hiddink döneminde A Milli Takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Okan Buruk, yeni dönemde Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak çalışacak.

A Milli Takım'da kaleci antrenörlüğüne ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kaleci antrenörü Haluk Güngör getirildi.

Bu arada, A Milli Takım'da istatistikçi görevini ise İbrahim Menderes yapacak.

Öte yandan, A Milli Takım'da Hiddink'in yardımcısı olarak görev yapan Oğuz Çetin ile ilgili bir çalışma olmadığı bildirildi.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı olsun. Başarılı olacağına inanıyorum Abdullah Hoca'nın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CaykurRizespor View Post
    Başarılar Rizeli kardeşimize.Milli takımı hak ettiği yere getirecektir.
    Aynen öyle , Salarhalı kendisi
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri