Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: "F.Bahçe şova yönelik transfer yapıyor"

Default "F.Bahçe şova yönelik transfer yapıyor"

"F.Bahçe şova yönelik transfer yapıyor"

Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür ve Almanya'nın Herta Berlin takımında forma giyen milli futbolcu Yıldıray Baştürk, tatil yaptıkları Antalya'da kaldıkları otelin düzenlediği barbekü partisinde biraraya geldi.

Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür, Herta Berlin'de forma giyen Yıldıray Baştürk, Konyasporlu Tayfun Türkmen, bu sezon Konyaspor'dan ayrılan Tayfun Seven ve Fenerbahçeli Kemal Aslan, Titanik Otel'de düzenlenen barbekü partisine katıldı. Kızları ile birlikte tatil yapan Hakan Şükür, barbekü partisi öncesinde çocukların ilgi odağı oldu. Çocuklar, kaleye geçen golcü futbolcuya gol atabilmek için birbiriyle yarıştılar.

Galatasaray'da az ve öz transferler yapılacağını ifade eden Hakan Şükür, "Yapılacak olan transferler çok önemli. Yönetimin takdir ettiği oyuncular üzerinde çalışmalar devam ediyor. Finansal durum ortada zaten. Sanıyorum, makul mantıklı birkaç transfer yapılacak. Geçen seneki özgüvenle bu sene inşallah başarılı olacağım. Çünkü inanmış bir kadromuz var. Bu sene de başarılı olacağımızı ümit ediyorum. Bu sene farklı kulvarlar var. Bu yüzden zorlu bir dönem geçireceğiz. İnşallah üstesinden geleceğiz. Forvetimiz hakikaten çok kaliteli ama forvetten ziyade bunları besleyecek oyuncular alınacak. Geniş yelpazeli bir mücadeleye gireceğiz. Avrupa Ligi, Türkiye ligi, Türkiye kupası oynayacağız, dolayısıyla kadronun kalabalık olmasında fayda var. Ortaya, sol tarafa güzel transferler olursa başarılı olabiliriz diye düşünüyorum" dedi.

"FENERBAHÇE ÇOK BASİT HATALAR YAPTI"

Fenerbahçe'nin transfer politikasını da değerlendiren Hakan Şükür, "Fenerbahçe daha çok şova yönelik transferler yapıyor. Futbol ekip ruhu ile oynanan bir spor. Ne kadar yıldız oyuncu alırsanız alın, ekip ruhunu sağlamak zorundasınız. Fenerbahçe geçen sezon sistem takımıydı, çok basit hatalar yaptılar. Bu bizim de işimize yaradı ve bütün zorluklara rağmen şampiyon olduk. Yıldız futbolcunun ülkemize gelmesi tabii ki güzel. İnşallah kaliteli bir lig yaşarız. Yıldıray Baştürk şu anda Almanya'da oynamak istiyor. Transfer ile ilgili bir şey konuşmadık. En azından Almanya'da futbola devam edeceğini biliyorum. Sergen, ikinci lig takımına giderken finansal yönden düşünmüş olabilir. Son dönemleri. Kendisi çok kaliteli bir oyuncu ve insandır. İnşallah orada da başarılı olur. Kendisinin saygı duyulacak bir futbol yeteneği var. Aziz Yıldırım'ın geriye dönme konusu kendi tasarrufudur. Bizim onlarla ilgili bir şey söyleme lüksümüz yok. Hiçbir zaman söyleyemeyiz. Türk futbolu için önemli şeyler yaptı. Camiası, kendisi nasıl değerlendirir bilemiyorum" diye konuştu.

Türkiye'den bir takıma transferi ile ilgili söylentilerin olduğunu ifade eden Yıldıray Baştürk ise, "Ben şu anda tatildeyim. Yakında Almanya'ya döneceğim. Oynamadığım maçlar vardı. O yüzden biraz daha antrenmanlara erken başlayacağım. Türk Milli Takımı çok başarılı futbolculardan kurulmuş durumda. Fatih hocamız da bu yetenekli futbolcuları değerlendiriyor. Türkiye'den çeşitli kulüplerden transfer teklifi var. Türkiye'den istenmem beni sevindiriyor. Bu sevildiğimi gösteriyor ve bu benim için büyük onur fakat Almanya'da 1 sene mukavelem var. Seneye ne olur bilemem. Şu anda herkes Dünya Kupası'na kilitlendi. Benim favorim Brezilya" şeklinde konuştu.

Yaptıkları açıklamanın ardından futbolcular, barbekü partisine katıldı. Futbolcular, özellikle otel personelinin ilgi odağı olurken; gecenin sonunda futbolcularla otel personeli hatıra fotoğrafı çektirdi.
    07.06.2006

Kaynak : İHA

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

böylece Yıldıray ın türkiyeye geleceği haberide 1. ağızdan yalanlanmış oldu...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    iyi oyuncular yıldız oyunculardır futbol iyi oyuncularla oynanır bu yüzden şova ynelik transfer olarak görmesi çok ilginç geldi bana
    Ama her iyi oyuncu takim oyununu benimsemez, ozellikle baska bir kulturden geliyorsa. Ornegin Ortega. Yildiz oyuncu getirmek basariyi garanti etmez, kadro yapisinin birbirine uyumlu oldugu, birbirlerini tamamlayan futbol stilleri ve futbolcu karakterleri ve hepsinden onemlisi basariya aclik basari getirir. Bu ozelliklerin hepsini bulabildiginiz yildiz oyuncu ise cok zordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

anelka takım oyunu oynayamadı mesela ayak uyduramadı...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Şov yada değil(ki değil),onu ne ilgilendirirki Fenerbahçe'nin transfer politikası.Kendi kulübüyle ilgilensin.......

Nesil
    2006

evet şov ama istenen mevkilere star aldığımız için şov

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by paco

hayda .... artık birileri yorum yaparken senden izin alsın adam türk futbolunun içinde senden daha çok hakkı var konuşmaya szin başkan her takım hakkında nasıl yorum yapıyor .... onların yanında bu çok masum ve haklı bir yorum bence ...
    f.b kaç yıldır sol kanatta sorun yaşıyor mevkisi olmayan tuncayı oraya hapsettiler bir türlü oraya transfer yapmadılar .... fb nin şova yönelik transfer yaptığı nobre nin gidişinden de anlayabiliriz ... anelka bütün sene yattı nobre çalıştı ama nobreyi gönderdiler ..... biraz olaylara tarafsız bakın....
    sol mevkiden bahsetmişsin evet yapmıyoruz onun içinde şuan çalışıyorlar ama ne yazıkki sol beki olmayan fenerbahce zorunlu olarak orda ümit özatı oynatıyor mevkiyle alakası olmayan bir oyuncuyu ve bu oyuncu yılın en iyi sol beki seçilmiş artık Türk futbolunu düşünün fener kadar diğer takımlarda sol bek almalı

benim tartrtıştığım en iyi sol kanat değil sadece fb ihtiyaca yönelik transfer yapmıyor .... ayrıca ümit özat ı en iyi sol bek kim seçti çok merak ettim ...

Nesil
    2006

genelde gazateler ve köşe yazarları seçiyor ayrıca transfer sezonu yeni başladı muhtemelen başkan sorunu hal olunca onada bakacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi köşe yazarı seçtiyse Ümit Özat'ı en iyi sol bek olduğunu futboldan zerre kadar anlamıyor demektir. Bir Orhan Ak'ın, bir İbrahim Üzülmez'in, bir Hayrettin Yerlikaya'nın yanında esamesi bile okunmaz Ümit Özat'ın sol bek mevkiinde.

Quote Originally Posted by Gravity
    Hangi köşe yazarı seçtiyse Ümit Özat'ı en iyi sol bek olduğunu futboldan zerre kadar anlamıyor demektir. Bir Orhan Ak'ın, bir İbrahim Üzülmez'in, bir Hayrettin Yerlikaya'nın yanında esamesi bile okunmaz Ümit Özat'ın sol bek mevkiinde.
    Orhan Ak

Quote Originally Posted by paceywitter
    Orhan Ak
    bence sen bu tepkiyi ümit özat a yapacaktın ama şaşırdın galiba ...
    orhan ak ümit özar tan çok daha iyi bir sol bek ... ya bu kadar fanatizm olmaz .... sırf adam fb li diye ü.özat orhan akdan iyi diyorsunuz ....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

orhan ak sakat diye oynamadı milli takımda f.terim geldikten sonra her fırsatta orhana yer verdi .... ayrıca haklısın herkez benim düşüncemde olmak değil ama arkadaşın orhan ak verdiği tepki yi çok abartılı buldum o abartılı bir tepki alacak bir oyuncu değil ....

Quote Originally Posted by paco

bence sen bu tepkiyi ümit özat a yapacaktın ama şaşırdın galiba ...
    orhan ak ümit özar tan çok daha iyi bir sol bek ... ya bu kadar fanatizm olmaz .... sırf adam fb li diye ü.özat orhan akdan iyi diyorsunuz ....

Kime yaptığımı iyi biliyorum ben senin söylemene yada yardımına ihtiyacım yok bu 1

ikincisi ben ümit özat'ın sol kanatta Orhan Akdan çok daha verimli çok daha faydalı oynadığını düşünüyorum ki benim gibi düşünende çoğunlukta bu çoğunluğun içinde milli takım hocalarıda var

üçüncüsü benim görüşümdür bu benim futbol zevkim yada futbol anlayışımdır ümit özat daha iyi diyince nasıl bir fanatiklik yapmış oluyorum bunun adı fanatizm ise biz yanmışız kimse fikrini söylemesin herkes fanatizm yapıyor o zaman

Nesil
    2003

Umit Ozat ve Orhan Ak.. Al birini vur otekisine.

Ikisinin de eksik yoneleri var.

Orhan Ak'in ofansif ozelliklerine gore defansif ozellikleri biraz agir basiyor ve Orhan kesinlikle Umit Ozat'dan daha iyi bir markajci. Ileriye gittiginde cok iyi ortalar yapabilen, bir oyuncu degil ancak surati ile hatalarini kapatabiliyor.

Umit Ozat defansif acidan cok iyi degil ve ozellikle arkasina atilan toplarda yetisemiyor. Ileriye ciktiginda da tekniginin el verdigi kadariyla orta yapiyor ve tehlike yaratiyor.

Elmayla armut karsilastirmasi gibi birsey bu iki oyuncu karsilastirmak bence. Birisi ofansif yonelerini daha iyi sergileyen, digeri ise defansif yonlerini daha iyi sergileyen bir oyuncu. Onemli olan hangisinin daha iyi degil, takim icinde hangisinin daha yararli oldugu. Orhan'in onunde daha az defansif ozellikleri olan bir sol kanat oyuncusunu oynatirsaniz cok fazla sorun cikmaz ama Umit'in onunde defansif ozellikleri az olan bir kanat oyuncusunu oynatirsaniz, o kanat darmadagin olur.

Bu gereksiz hangisi daha iyi tartismalari yerine lutfen Futbol konusun.

Nesil
    2006
    Yer
    Saraçoğlu//TelsimdeN

orhan ak mı daha iyi yapmayın yha ümit her türlü işi yapıo adam mevkisi olamayan solbekde bile oynamaya calısıo ona rağmen işini düzgün yapıo orhan ak ise tam bi kütük bence hiç bi yeteneği yok
    bu arada fb nin transferlerine bırakında yönetim yön versin hakan sükür e düşmes bu işler

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Yahu neyi tartışıyorsunuz hayretle okuyorum. Ümit Özat ile Orhan Ak nasıl kıyaslanabilir önce bunu irdelemek lazım. Biri safkan sol bek diğeri ise asıl mevkii ön libero ve stoper olan bir oyuncu. Sol Bek mevkiinde elbette Orhan Ak Ümit Özat'tan kat kat iyi olacaktır. Stoperde ve ön liberoda ise Ümit Özat daha iyidir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ümit özatın önünde türkiyenin en savruk adamı tuncay oynuyor yahı daha ne olsun bence ümit özat orhana göre takımına daha çok katkı sağlamıştır birde orhan ak safkan bir sol bek değildir asıl mevkiisi stoperdir
    ü.özat nasıl orhandan daha çok katkı sağladı be abi yapma gözünü seviyim.

Ümit Özat'ın da Ön Liberodur. Arkadaşlar Dünya'da az vardır gerçek mevkiisinde, daha doğrusu futbola başladığı mevkii ile devam eden futbolcu sayısı
    -

Quote Originally Posted by paceywitter
    Orhan Ak
    fanatiklik budur bu 1... (orhan akı beğenmeyebilirsin ama bu tepkiyi alacak ir oyuncu değil)
    ümit özat orhan ak dan daha iyi diye herkezin adına konuşamazsın .... bu 2....
    milli takımlarda f.terim orhan ak a her zaman yer vermiştir sakatkende izin verde oynatmasın .... (ersun yanal hariç)...bu da 3.....

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

orhan ak safkan bir sol bek değildir asıl mevkiisi stoperdir
    Orhan Ak Sakaryaspor'da sol bek olarak futbola başladı. Kocaeli'ye transfer olduğu ilk sezon stoper oynadı. Sonra tekrar sol bek oynamaya devam etti. Ardından Galatasaray'a geldi hala da sol bek oynamaya devam ediyor. Orhan Ak profesyonel futbol yaşantısında yalnızca 1 yıl stoper olarak oynadı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Orhan Ak Sakaryaspor'da sol bek olarak futbola başladı. Kocaeli'ye transfer olduğu ilk sezon stoper oynadı. Sonra tekrar sol bek oynamaya devam etti. Ardından Galatasaray'a geldi hala da sol bek oynamaya devam ediyor. Orhan Ak profesyonel futbol yaşantısında yalnızca 1 yıl stoper olarak oynadı.
    Biraz daha geriye gidince, Orhan Ak kariyerine orta sahanin solunda basladi. Sonra sol bek'e gecti. Bir, iki sene once bir roportajinda okumustum.

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Ümit Özat'ın da Ön Liberodur. Arkadaşlar Dünya'da az vardır gerçek mevkiisinde, daha doğrusu futbola başladığı mevkii ile devam eden futbolcu sayısı
    Umit Ozat'da libero/supurucu olarak futbola basladi diye hatirliyorum ben. 3'lu defansta libero oynayabilen ama tandem'i pek iyi oynayamayan bir oyuncu.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

"Sol iç" de oynamışlığı vardır Orhan Ak'ın..

Ümit Özat tespiti doğrudur, bildiğim kadarıyla Fenerbahçe'ye geldi geleli, tandem oynatan hiçbir teknik adam onu stoperde düşünmedi bile.. Ön libero oldu, sol-bek oldu..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ümit Özat'ın bilerek, kafasını kaldırarak bir yere orta yaptığını göreniniz oldu mu hiç? Şahsen ben görmedim. Diğer yandan bir kanat oyuncusunun, bek olsun açık olsun kafasını kaldırarak orta yapabiliyor olması gerekmez mi? Şimdi kalkıp bunu yapamayan Ümit Özat'a nasıl iyi, hatta kalkıp "en iyi" diyorlar anlayamadım. Ya ben bir 90 dakika boyunca -bir Milli maçtı- yaptığı bütün ortaların auta gittiğini biliyorum bu adamın. Uzun topu şansa atar, ortayı şansa yapar, üstine bir de yavaş ve bütün bunlara rağmen Türkiye'nin en iyi sol beki öyle mi yani?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by meddah
    "Sol iç" de oynamışlığı vardır Orhan Ak'ın..

Ümit Özat tespiti doğrudur, bildiğim kadarıyla Fenerbahçe'ye geldi geleli, tandem oynatan hiçbir teknik adam onu stoperde düşünmedi bile.. Ön libero oldu, sol-bek oldu..
    Lorant zamaninda Umit Ozat stoper oynuyordu. Tabii o sene orta dahada defansa yardimci olan oyuncu az oldugu icin Umit de cok gotu gorunmustu. Ozellikle birebirde cok kolay geciliyordu.

(Pardon Tarik bu eklemeyi yapmadan duramadim. )

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri