valla zor maç. haftanın ilk maçında buz gibi Sivasta dişe diş bir maç oynayacağız. Lille maçını hesaba katarsak Şenol Hoca biraz yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak gibi gözüküyor. ama Sivasspor evinde bu zayıflığımızı affedermi bilmiyorum. umarım kazanan taraf oluruz, ama çok fazla umudum olduğunu söyleyemem.
2-2 bitti.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sivas'ın kalecisini hiç beğenmiyorum kötü kaleci bence boşu boşuna yabancı hakkını yiyor bugünde elinden kaçırdı topu gol oldu.
Sivasspor'un kalecisinin tek ustalığı zaman geçirme. onun dışında benim izlediğim maçlarda kurtardığı bir top hatırlamıyorum.
iyi oynamadık. ve puan kaybettik. rakiplerimiz ise daha kötü oynasalar da kazanmayı biliyor. biz bilemiyoruz. Sapara ve Adrian bugün rezaletti. Volkan ve Henrique'nin gol atması güzel oldu, hatta tek güzel kısım buydu. Tolga'nın ikinci golde hatası vardı. ilk yediğimiz golde şanssızdık.
ve son söz olarak Süleyman Abay ikinci Cüneyt Çakır olma yolunda ilerliyor. eskrim gibi ilk temasta (hatta çoğu zaman temas olmasa da) düdüğe gitmeye çekinmedi (faulün yeri ne kadar tehlikeli olsa da).
şu iki maçı kazansaydık ligde çok önemli bir yere gelecektik ama olmadı. iki maçta da ufak hatalarımız ve beceriksizliklerimiz sonucu belirledi. bir süre daha ligde yokuz.
Derbi haftası güzel bir beraberlik oldu fenerbahçe ve galatasaray için.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Adrian bu takımın 10 numarası değil. İyi bir oyuncu olabilir belki ama o fizik gücü ile Türkiye'de tutunamaz.
İleride Jaja'yı çok arıyor Trabzonspor bence. Yaratıcılık denen birşey yok çünkü. Henrique'nin gol atmasına sevindim, yavaş yavaş form tutacaktır.
Bence Trabzon'un 10 numarası Gustavo Colman
Steam: briannn07
PS4: Swoldern